Люпко Петрович ще спасява националите ни

Шефовете на БФС са разговаряли с носителя на КЕШ за 1991 година, който е дал принципното си съгласие да поеме лъвовете
27 ное 2008 19:11,
20
Люпко Петрович ще спасява националите ни
Люпко Петрович. Снимка: Булфото

Люпко Петрович е най-вероятният нов селекционер на националния отбор на България, научи Gol.bg от източници, приближени до сърбина.

Шефовете на БФС вече са разговаряли с носителя на КЕШ с Цървена звезда за 1991 г., който е дал принципното си съгласие да поеме лъвовете.

Пълна яснота около новия национален селекционер ще има след седмица.

Тогава от футболната ни централа ще обявят официално името на заместника на Пламен Марков.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Новина: Люпко Петрович ще поеме котенцата и ще ги храни с мляко сутрин съобщава Ройтерс. Неназовани източници твърдят, че малките са особено разглезени и на сърбина ще му е изключително трудно да им угоди. Оказа се, че за да си играят трябва да им се пусне поп-фолк и да им се сипе отлежало уиски в паничката. Също така, задължително трябва да се развозват със скъпи котешки чантички, черни и лъскави. Ако ги обидите и ги наречете глезени, веднага се пробужда котешката злошпаметност.. Трудно ще му бъде на Люпко, но не пречи да опита! :)
18
0
 
0
 
! Отговори
Ха ха ха преди 15 години
За какви "лъвове" става дума?Ако до сега са имали перфектни мачове и сега да са паднали случайно от сърбите - да,може да им се прости.Моите съболезнования към всички фенове на футбола , ама не разбрахте ли ,че националния ни отбор отдавна УМРЯ.И никакви кръвопреливания и клизми ще му помогнат.Тук чета ,че нямало пари.Хах.Дори и да ги заровят в пари ,единственото което ще направят тези "футболисти" е да поискат повече.ЛИПСАТА НА ПАРИ Е САМО ОПРАВДАНИЕ ЗА КУЦАТА ИГРА. ТЕ ПРОСТО НЕ МОГАТ. Решението е просто - СПРЕТЕ ИМ ПАРИТЕ.Така мърльовците ще избягат сами и в отбора ще останат истинските спортисти.Тези които излизат на терена заради победата а не за обещаната премия. Съвсем сериозно спирам да гледам издънките на националния ни отбор.Нямам нерви.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЩЕ САСЯВА БОБИ , ДАНЧО И СИЕ..........
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля че снимката показва новата ни тактика - очите в точка и здраво стъпили на краката :))
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А Гуус Хидинк докара руснаците до полуфинал на Евро 2008, но за съжаление нямаме такъв като Роман Абрамович който да му поеме разходите
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сигурен ли си че резултата в мача със Сърбия щеше да е много по-различен ако на мястото на Бербатов беше някой от тези които си изброил - Лампард,Меси,Джерард,Роналдиньо ? Според теб Бербатов ли пусна 6 гола в нашата врата , или защитата - която се построява от треньора и той вика футболистите които сърбите подминаваха все едно че нямаме защита? Най-много подминаваха защитника Живко Миланов, който е зет на Боби Михайлов. Защо трябваше да се викат и футболисти от Сливен?
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Извинявам се - от Сряда, 17 Октомври 2007 - от преди година е това, но пак е актуално.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не треньор ни трябва.Ако имаме Лампард,Меси,Джерард,Роналдиньо и аз ще стана наставникна национала.Трябват ни футболисти не манекени като Бербатов.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ето нещо отпреди месец, но точно по темата""За отбор от нашата класа (35-о място в ранглистата на ФИФА) и държава на нашия хал (най-ниски доходи на глава от населението в Източна Европа, с изключение на Македония и Албания) е немислим треньор от ранга на свободните в момента Липи, Капело и Моуриньо. Качествените специалисти не само струват скъпо, те търсят перфектна организационна структура и подкрепа за осъществяване на професионалните си амбиции. И най-важното: големите имена не могат да си позволят репутацията им да бъде опетнена. Поради което настояват за огромни финансови компенсации при евентуално уволнение.По правило най-търсени са треньорите от двете големи школи на континента: италианската, немската и холандската. Бившият наставник на Бербатов в Байер Л Клаус Топмьолер например се спазари за един милион евро на година в Грузия, която никога не е играла на голямо първенство. В Русия, след години ходене по мъките със собствени треньори, решиха да развържат кесията и да привлекат доказан специалист като Гуус Хидинк (извел Южна Корея до четвърто място на световното през 2002 г.). Той не гарантира класиране на Евро 2008 и ЮАР 2010, но ще остане на поста до 2010 г. Целта на руснаците е Хидинк да изгради модерна организация на работа в руския футбол. А плодовете може да бъдат обрани от помощника на Хидинк или неговия наследник. Експерт от класата на Гуус излиза скъпо, затова разходите му бяха поети от самия Роман Абрамович.Най-добрият пример за успех на селекционер от чужбина е европейската титла на Гърция под ръководството на германеца Ото Рехагел. Южните ни съседи уцелиха в десетката с привличането на 69-годишния Крал Ото, който е печелил всичко в Германия с Вердер, Байерн и Кайзерслаутерн. Рехагел изведе Гърция до европейската титла през 2004 г., а сега съседите водят в групата за Евро 2008. Логично заплатата на Крал Ото е 2,5 млн. на година. Малцина пенсионери могат да се похвалят с такъв доход. Не е зле и 57-годишният испанец с баски корен Хавиер Клементе, който си докарва по 700 000 евро на година като селекционер на Сърбия. Цялата му заплата е осигурена от спонсори."
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
поправка - Гърция печели Евро 2004 с Ото Рехагел.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля си че това е по добър вариант от сегашния треньор Пламен Марков. А на тези които не им харесва Люпко Петрович - да кажат кой мислят че трябва да се сложи на негово място ! Но без да посочват хора като - Велислав Вуцов, Димитър Пенев (дето 2 думи без грепка не може да каже, а и "късмета" му от 1994 отдавна свърши, или пък С(Т)ройчо Младенов.Иска ми се да е някой като Ото Рехагел - който направи Гърция европейски шампион ( през 2005 ли беше) , но сигурно ще кажат че нямат толкова пари за такъв треньор - което не знам дали ще бъде вярно....
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nai golimamat glupost koiato mojeha da naprawiat,
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ти ако си славянин и вярваш в "славянското православно братство" набивано ни от руснаците с векове,то аз не го правя.османец пет века не ни е взел толкова,колкото сърбин за няколко години.и продължават да го правят.ти ако си славянин,аз съм българин.нямам коментар по темата,ако ще и кройф да сложат пак няма да направи нищо.то не става само с треньор,трябва да се стегне първо малко оная пасмина чалгари и пияници дет се помислиха за звезди
6
0
 
0
 
! Отговори
съвсем случаен преди 15 години
Мисля, че за безпаричието на България това е най-добрия вариант. Никак, ама съвсем никак не обичам сърбите, но като помисли човек кои наши специалисти може да са треньори- Димитър Пенев?,Велислав Вуцов?,Стойчо Младенов?,Пламен Марков?Мъри Стоилов? Да се изброяват ли още специалисти?Ще кажете Балъков - но какво е постигнал той досега като треньор? Или пък Георги Василев? Моето мнение е че най подходящ от всичките треньори е Едуад Ераносян, но така мисля аз, а за чуждестранен треньор с голямо име не мисля, че някой би се съгласил за без пари.Може би Грант от Израел, но едва ли би постигнал нещо съществено. Въпреки, че никак не обичам сърбите мисля, че за този етап Л.Петрович е най-добрия избор при положение, че доста години работи в България и има поглед върху състоянието на българския футбол. Чудеса не можем да очакваме от него и откогото и друг да било - поне засега.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Точно сега, когато сърбите ни напердашиха, да слагаме сърбин си е живо сваляне на гащит.е. Типично за мениджърски гении като Б. Михайлов и ко.
4
0
 
0
 
! Отговори
kuker преди 15 години
ВАЖНА Е МАНИПУЛАЦИЯТА БРАТЛЕТА, АКО СМЕ СИЛНИ В СПОРТА ТОВА Е МНОГО ОПАСНО ЗАЩОТО ЩЕ ВДИГНЕ ДУХА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ ЧРЕЗ ЕВЕНТУАЛНА ПОБЕДА....... НАРОДА ТРЯБВА ДА Е СМАЧКАН И ДА МУ СЕ КАЗВА НЕПРЕКЪСНАТО КОЛКО Е НЕКАДЪРЕН...... ОСОБЕНО ОТ СЪРБИН И ТО ТОЧНО ДНЕС НА 27.11 КОГАТО НАШАТА АРМИЯ ТАКА ГИ НАПЕРДАШИ ЧЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ЗАБРАВЯТ....... ПОЗОР . ТИЯ МЕКЕРЕТА ДЕТО СА ГО ИЗБРАЛИ СА ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ И НЕ ГО КРИЯТ.... НЕ ЧАКАЙТЕ ОТ ФУТБОЛА НИ КАКВИТО И ДА БИЛО ПОБЕДИ.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво от това че е сърбин? Нали и сърбите са славяни като нас ?? А иначе откога викат на националния отбор лъвове? Какви лъвове са те, умрели ли?
2
0
 
0
 
! Отговори
modernia преди 15 години
ne e mn. dobr izbora za petrovic no po dobre ot kolkoto markov toi ve4e niwto nemoje da dade na nacionalite.
1
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИ преди 15 години
СВЪРШИХА ЛИ БЪЛГАРИТЕ ? СЪРБИ, ЩЕ НИ ОБУЧАВАТ !!! ЕЕЕЕХ БЪЛГАРИЙО , БЪЛГАРИЙО ...