Блестящ Бербатов, Манчестър с класика срещу Нюкасъл

Българинът вкара решителния първи гол за победата с 3:0
17 авг 2010 08:00,
60
Блестящ Бербатов, Манчестър с класика срещу Нюкасъл
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов започна по възможно най-добрия начин новия сезон в английската Висша Лига.

Българинът вкара един гол и бе най-добрият играч за Манчестър Юнайтед при победата с 3:0 над Нюкасъл на "Олд Трафорд".

Бербатов вкара решителния първи гол през първото полувреме, с който Манчестър пречупи съперника. След това Флечър вкара втори гол преди почивката.

През второто полувреме "Червените дяволи" имаха пълно преимущество, като Бербатов постоянно бе в центъра на събитията. Пет минути преди края влезлият като резерва Райън Гигс оформи класическото 3:0.

Още за срещата Манчестър Юнайтед - Нюкасъл

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
0
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Браво на Бербатов - размърда се най-накрая. Проблема е че играе добре само срещу слаби отбори... По-нататък ще видим. Успехи !
40
2
 
1
 
! Отговори
cv преди 13 години
Браво Берба !
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
завиждайте антиБЕРБАТОВци..... нещастницииии!!!!
38
2
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Набедиха Мъри за добър треньор. За селски отборчета да, но не и за Европа. Бербатов е класа над останалите български футболисти. Браво на Бербо!
37
4
 
1
 
! Отговори
roki преди 13 години
manchester igrae silno samo sreshtu slabi otbori neka igraiat sas barselona sas real madrid sas bairen miunhen sas arsenal s edna duma sas klasni i silni otbori. a shto se otnasia do berbatov vsichki vidiahme kolko moje vav macha sarbia balgaria zavarshil 6 na 1.sashtia tozi berbatov vtoroto poluvreme izostavi balgarskia nacionalen otbor kato vtoroto poluvreme dezertira kato ne vleze da igrae. tova gundi ne bi go napravil. tova se pravi ot samozabravilise amatiorcheta koito laskat rezervnata ska
36
2
 
4
 
! Отговори
Atanasov преди 13 години
Bravo BErbo, Samo taka ....
35
1
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
До 31 много си ТЪЪЪЪП бе *** поне не погледна ли какво пишат разумните хора.
34
3
 
11
 
! Отговори
Защитник на BG преди 13 години
Ха сега пак го плюйте, ***! Некъ Мъри си размърда дебелия и пъпчив зад-ик, да облече фланелката на националния и да покаже как се играе истински футбол, защото скоро само той ще си остане там, а също и масажиста на отбора да му масажира топките, че са се спаружили и увиснали доста.
33
1
 
6
 
! Отговори
DGD преди 13 години
Не Бербатов е мразен,а вие хейтъри нещастни.
32
4
 
3
 
! Отговори
тралалалал преди 13 години
Браво н Бербатов, но united са баси слабия отбор :)
31
2
 
15
 
! Отговори
браво преди 13 години
БРАВО МЕТЕЕЕЕЕ!УСПЕХ ПРЕЗ СЕЗОНА!
30
3
 
17
 
! Отговори
dodos преди 13 години
Искам само да кажа няколко неща: 1.За Бербатов отбелязватено на първия гол за новата кампания(+ Мача със Селтик пак отбеляза първия гол изобщо за новия сезон) в Премиършип свали доста товар от плещите му и също така затвърди добрите му игри напоследък за Юнайтед и това дава надежда че той има сили да се превърне в основен реализатор. 2.Играта на Юнайтед бих я описал с 2 думи-много добра + няколко гениални отигравания на Сколс Гигс Бербо и Нани... 3.Заглавието според мен е подходящо на статията-"Поведе Юнайтед към титла"-все пак повечето фенове на футбола знаят че Юнайтед не се бори за оцеляване а за 19ТИТЛА ... 4.Мисля че Рууни не само че не е във форма а по-лощо в ужасна форма...и според мен по-скоро проблемите са психологически -визирам слабото му представяне на Мондиала + големите очаквания отново да е голова машина както миналия сезон.- Трябва му време да си върне формата а през това време трябва Бербатов и Чичарито да докажат че могат да поемат основна реализаторска роля за отбора и да поведат Юнайтед напред.
29
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
A пък аз като ти гледам правописа и хич не се гордея, да ти кажа ... Но ти е простено - все пак всички знаем колко са прости както футболистите, така и техните фенове...
28
8
 
15
 
! Отговори
bbb преди 13 години
браво бербо тиси гордоста на целия балгарски народ.като гледам твоите мачове се гордея че има оште такива балгарски футболисти като теб които играят в грандове.
27
2
 
25
 
! Отговори
Цецо преди 13 години
Браво на момчето, да е жив и здрав и все така да бележи!:)
26
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Бербааа невероятен мач!
25
3
 
30
 
! Отговори
АНГЛИЯ МАМА преди 13 години
iИМАМЕ МНОГО МНОГО ИМЕНИТИ БЪЛГАРИ С КОИТО СЕГОРДЕЕМ, ОСОБЕНО КОГАТО СМЕ В ЧУЖБИНА ЕДИН ОТ ТЯХ Е БЕРБАТВ.ТОИ ВИНАГИ МЕ ИЗПЪЛВА С НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ.ДЕРЗАЙ БЕРБО...към онези- гордеите се . бъдете щастливи, всички сме БЪЛГАРИ
24
3
 
35
 
! Отговори
естет преди 13 години
Хейтърчетата започнаха да изпускат пяна от мръсните си устички!Берба винаги ще бъде нещо повече от Мартин и Стилян и не защото те са лоши играчи,а защото той е нещо повече от добър играч...той има гений и има харизма!Дори и да пропуска понякога,дори да не отбележи...начина по който играе,магическите му спирания и пасове,идеите му...това са нещата,заради които хората пълнят стадиони като"Театъра на мечтите"...това за нещата,заради които хората казват,че са преживели магическа вечер на стадиона!
23
3
 
22
 
! Отговори
бранимир преди 13 години
Ако всеки един от нас постигне такива успехи в футболната си кариера естествено, че ще иска да играе в националния отбор.Но когато някой *** от БФС нарежда на националния отбор играчите и командва треньора, разбирасе че големите футболисти ще се откажат.Още не мога да проумея, защото тази *** Ники Михайлов е на вратата,а не можеби Петков?Защо Мъри ги слуша, така те провалят него като треньор
22
3
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
браво мите, с теб сме