Левски победи Видима с 2:1

Дембеле и Тасевски съсякоха севлиевци
30 авг 2010 23:05,
15
Левски победи Видима с 2:1
Снимка: БГНЕС

Левски победи с 2:1 Видима-Раковски като гост в мач от петия кръг на "А" група и добави ценни три точки в актива си.

В момента "сините" са на второ място в класирането.

Възпитаниците на Ясен Петров успяха тотално да надиграят своя съперник въпреки умората от мача срещу АИК в четвъртък.

Двубоят премина изцяло под диктовката на столичани.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: видима
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
C S K A преди 13 години
EH LEFFFFFFFFFFFFFFFSKI KOLKO SI JALAK
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
одавна във Фейсбук има форум - ДАЙТЕ ДУСПА СПАСЕТЕ ЛЕВСКИ ....
12
7
 
2
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Да, като има дадоха измислена дузпа. Ама то не е за първи път де, това се прави винаги когато Левски или ЦСКА са на път да загубят.
11
3
 
7
 
! Отговори
.... преди 13 години
Далеч съм от мисълта, че Левски нямаше да победи Видима, но кому беше нужна тази дузпа? Никога не е свирена подобна дузпа, нито у нас, нито в Европа, а аз съм изгледал много мачове през живота си. Остави момчетата да играят, нека стане интересен мач! Целия ни футбол е такъв и за това ни разкриват в Европа някакви жалки отборчета...
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако си чорбе и знаеш да броиш в ЦЕЦА *** не са по-малко! А и ви одупи една такава "***" и още ви държи влага!Тотално превъзходство на ЛЕВСКИ ,но липса на голов удар спаси Видима от разгром!
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти май не си в час! *ЦСКА срещу подобен " отбор " ще пусне юношите младша възраст* ???ЦУЦА игра вече с Видима на 14.08.2010 г. и едвам додрапа до 2:2 !!! На Луната ли си бил тогава?
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Европа ви разпознават, защото ви бъркат с московското ЦСКА :)Ама нейсе, нека и вие се порадвате, евроубийци на еврограндове, неиграли 20 години напролет в международен турнир :)
7
7
 
9
 
! Отговори
Minavasht преди 13 години
Koi sa tezi Lefski i Vidima ? Vidima mi e kazan4eto, a drugite ?
6
4
 
9
 
! Отговори
Васката преди 13 години
Ало, тулски, тоя отбор ви извъртя Х, при това с човек повече. И тая година ще чуят за вас в Европа, ама не в много добра светлина!
5
8
 
13
 
! Отговори
Христо преди 13 години
Стига сте бесняли бе чорбари мръсни!!! Значи за съдията, сори но ръка си имаше за дузпата!!! Така че правилно е отсъдил!!! И втория гол, който Тасевски вкара си беше хубав. Видима вкара хубав, гол но това е - ние бием!!! Само Левски!!! :)Към Живко: къде видя да сме писали глупости? Първите коментари към статията са от тебе и от тъпанара Уефски? А ако пишеш към журналиста той да не пише статията, сори ама няма как да не я напише!!!
4
10
 
10
 
! Отговори
ЛЕВСКАР преди 13 години
Турски,срещу същия отбор вие направихте равен и то със титулярния състав.И в последно време Левски е далеч по-популярен отбор от ц(*ка в Европа
3
14
 
14
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Видима-Раковски са изключително марков отбор. Победата е невиждана и уефски с право се гордее. ЦСКА са по - скромен отбор. Интересно, че в Европа само тях са чували.Ама нейсе, нека и уефски малко се порадват.Видима-Раковски са европейското страшилище и уефски щом тях са били, значи са батмани. ЦСКА срещу подобен " отбор " ще пусне юношите младша възраст. Иначи е неудобно някак.
2
16
 
12
 
! Отговори
живко сталев преди 13 години
До Хората написали тази статия: Скъпи българи,това че сте левскари е добре,но това че пишете глупости и небивалици никак не е добре.К'во е съсякал Левски?!! Игра посредствено и безидейно.Съдията( от София) вдигаше засади за Видима все едно вдигаше чаши ракия.И не се залъгвайте...тоя Левски с тази игра и с този почернял отбор(само *** вече играят) няма да стигне далече.
1
16
 
10
 
! Отговори
Уефски преди 13 години
А , ако не бе дузпата ?За едни се свири / тоест съдията прави *** / , за други -кучета ги яли !Ха сега да видим ,какво ще става в групите !?!?Ще духат СУПАТА !