Поверяват селекцията на Радуканов в ЦСКА

Това ще стане, ако червените покажат добри игри до края на есента
Обновена: 3 ное 2010 10:27 | 3 ное 2010 10:27, Красимир Ангелов
4
Поверяват селекцията на Радуканов в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Новият наставник на ЦСКА Милен Радуканов, който от временен може да се окаже и постоянен вариант за поста, е напът да получи доверието на ръководството да прави и селекцията на тима.

Това обаче ще стане факт само ако до края на полусезона той постигне положителни резултати с добри игри.

Под добри игри се разбира три победи в "А" група, класиране напред за Купата на България и точки от мачовете в Лига Европа.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Милен Радуканов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
14
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
Много *** кръв трябва да се пусне от ЦСКА...за 20 години много кърлежи се налепиха...може да го псуваме ама Борисов е прав ...гледайте само какви пари са плащани на Дучето...какъв фен е този бе ...пълен бандит и рекетйор/воайор
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скандално: Футболист разкри как се уговарят мачове в БългарияРазбират се на ниво президенти и си правят услуга един на друг, поясни играчът, пожелал да остане в тайна Наш футболист, пожелал да остане анонимен, разкри схемите за уреждане на мачове в България в интервю за bTV. Те са няколко, като най-често се уговарят на ниво президент. Момчета, днес трябва да помогнем на тези хора, но вие ще си вземете премиите като за победа. Те ще ни върнат услугата догодина, Момчета, днес трябва да паднете с четири гола разлика. И футболистите излизат, играят, но гледат да паднат с четири гола разлика, са само част от разкритията на анонимния футболист. Друга схема е, когато президентът на даден клуб се обажда директно на футболист от противниковия. Обикновено звънят на най-добрите футболисти - вратарят, капитанът, най-добрият полузащитник и най-добрият нападател. Свързват се с този даден човек, предлагат му се една сума пари. Примерно, 10, 20, 30 хиляди, зависи колко е важен мача и на каква фаза е първенството. Той трябва да уговори и останалите силни в клуба да играят за загуба. После дели парите, каза още той. Понякога на по-младите футболисти не се казва, за да има някое влизане, някой жълт, за да се получи малко като мач. Защото иначе става абсолютна порнография.Анонимният футболист също така разкри, че е имало случаи, когато президентите влизат в съблекалнята, недоволни от развитието на мача. Абе, мушмороци, вие какво правите бе?! Вие не знаете ли, че този мач трябва да го загубим с 4-5 гола разлика. Ще ви изпотроша краката след мача, цитира анонимният футболист един от клубните босове.Според него пролетният двубой от "А" група между Локомотив (Мездра) и ЦСКА е бил уреден. Мачът беше прекратен от публиката, тъй като тя е разбрала, че е договорен.
1
6
 
5
 
! Отговори
кистоник преди 13 години
милене, разбрах, че стоичков са го изхвърлили от бахрейн. той се готви за цска. не ви мърда 10-то място, както на националния отбор. а дано стане та другите отбори да са спокойни