Лео Меси отново със Златната топка

Аржентинецът очаквал, че призът ще бъде връчен на Шави или Иниеста
Обновена: 11 яну 2011 07:09 | 10 яну 2011 22:49,
33
Лео Меси отново със Златната топка
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Звездата на Барселона Лионел Меси спечели "Златната топка" за втора поредна година.

Той сподели след награждаването си, че е изненадан от факта, че е спечелил наградата отново.

Меси до последно е очаквал, че призът ще бъде връчен на Шави или Иниеста.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Виж... преди 13 години
...как се става на пук носител на "Златната" топка, като уж е криза и богатите отбори се инатят да хрантутят УЕФА, ФИФА и всякакви други футболни съюзи. Как ми прилича това на БФС. Но нека. Да му е честита на т. нар. "ФЕНОМЕН" и явно ще е носител още дълго време на "отличието", а ФК "Парса" - джудже още дълго абониран за "шампион"-познатата родна картинка май е в световен машаб. А красив футбол така и няма да видя още дълги години напред! Жалко, но реално, за токоз пари-толкова! Като у нас...
31
0
 
2
 
! Отговори
MU преди 13 години
Забелязал съм че тия дет най много плюят по Роналдо изглеждат със сигурност като пъпчасали пубечета, нещо като Меси и не могат да заговорят и една жена сигурно..Къв ви е проблема гелосан ли е или гологлав ве тва си е негов проблем, само показва кви псевдо разбирачи сте не съдите по качествата на футболиста а дали ви кефи или не..май баш вие сте гейовете..и мене меси ми е противен нисък и грозен хлапак но не отричам че е супер играя..*** при вас явно комплексите са прекалено силни а?...
30
0
 
1
 
! Отговори
FA преди 13 години
Аве смешкоо кви са па тия шави и иниеста бе..абсолютно средностатистически футболисти..има една дузина футболисти които са по-добри от тях...а меси па как го разбра че е скромно момче..на мене пък ми изглежда на надут пуяк..с удоволствие да му пляснеш два шамара на неговите метър и 20. А гелосания *** Роналдо е поне 15 пъти по добър и от шави и иниеста взети заедно а с меси са горе долу на едно ниво като всеки от двамата има различни по-добри качества от другия!
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не веее,трябваше да е Уесли Снайпс хахахахахахахахаха, разбирач
28
3
 
1
 
! Отговори
Меси номер-1 преди 13 години
Меси заслужава напълно наградата.Супер футболист,бърз,техничен,като художник рисува положенията и головете.Никога не се заяжда на терена и не прави разправии а си гледа играта.Много точен и коректен футболист.
27
4
 
1
 
! Отговори
Барса преди 13 години
Най- добрия в света, за разлика от гелосания *** Роналдо.Не случайно първите трима в класацията са от "Барселона".И стига с този *** Уесли Снайдер, че ставате смешни.Ако можеше и Шави и Иниеста да вземат наградата би било най- справедливо , но първия е само един.Лео Меси е велик футболист, освен това изглежда много скромно и възпитано момче, за разлика от други млади и самозабравили се футболисти.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щом не е за Уесли Снайдер, все тая на кой са я дали тази топка.
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
още един дървен философ :):):)
24
3
 
6
 
! Отговори
Интер фен преди 13 години
Трябваше да е Уесли Снайдер. Той е гений във футбола. Дават наградата само на нападатели. Не трябва да се гледат само головете а и самата игра.
23
6
 
6
 
! Отговори
pf преди 13 години
OFF taq vashka neshto ne mi ponasq mnogo..verno che e dobar ama me drazni kak gleda...nqkav zloben gaden pogled na nqkvo telce na dete
22
1
 
5
 
! Отговори
boomslang преди 13 години
Абсолютно съм съгласен с теб, макар че е спорно дали Шави или Снайдер е Номер 1. Само да добавя, че Уесли стана и голмайстор на световното (заедно с Вия, Форлан и Мюлер). Така че 1 е или Шави или Иниеста. За Форлан не се бях замислял, но си прав. Но футболът е толкова комерсиализиран вече. На заден план остават такива двигатели като гореизброените. Жалко наистина :( Меси може да е най-добрият, но със сигурност не е най заслужилият, да не говорим че не е редно да сразвняваш нападател и халф :)
21
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НА СВЕТОВНОТО И ТОЙ И Аржентина бяха кръгли нули - незаслужено отново признание за ниското ***
20
2
 
6
 
! Отговори
стига с тоя бгфутбол преди 13 години
Помните ли последния мач между Барса и Реал, Меси тогава просто танцуваше и минаваше защитниците и въобще целия отбор си беше супер космическа класа.Направо се накефих.
19
4
 
5
 
! Отговори
Nasty преди 13 години
Евала Меси:)
18
3
 
4
 
! Отговори
Lestat преди 13 години
А бе хора очевадно е, че най-добрите играчи в света в мометна са Лео Меси и Кристиано Роналдо!
17
5
 
7
 
! Отговори
професори като 14 преди 13 години
Трябвало тоя да я вземе,трябвало оня...ако бяхте толкова компетентни щяхте да работите във ФИФА ! Дървени бг-философи!
16
3
 
7
 
! Отговори
stg преди 13 години
вероятно Меси получава златната топка за спечелената ШЛ и за прекрасното си представяне на световното първенство, така де все някаква причина трябва да има ?. Аз не съм сигурен дали изобщо трябваше да е в тройката, за 2009 да евала заслужено но това сега е гавра
15
3
 
8
 
! Отговори
Левски оле преди 13 години
Дайте една и на ГОНЗО бе.......той много добър
14
3
 
15
 
! Отговори
Истината преди 13 години
Аз съм за Барса, но тройката трябваше да изглежда така - 1 Шави шампион и носител на купата на Испания,Световен шампион и полуфиналист в ШЛ и профито на Барса и Испания.2 Снайдер спечели исторически требъл със клубният си отбор, финалист на СП и лидера на Интер и Холандия.3 Форлан Носител на купата на Уефа (или както се казва) и на супер купата на Европа, избран за най добър играч на световното. Това би било за мен идеалната тройка за миналата година, но уви не всеки гледа безпристрастно на нещата.
13
5
 
2
 
! Отговори
xaxa преди 13 години
podkrepqt qko barsa cqlata fifa e s tqh za da moje da pe4elqt kupi zlatnata topka trqbva6e da e za xavi dori iniesta q zaslujava pove4e ot mesi kolko kupi ima mesi 2010ta ta da q vzima za vtori put..