Левски би шута на Жоро Вратарчето

Освен него още шестима си тръгват от "Герена"
Обновена: 11 яну 2011 14:47 | 10 яну 2011 14:45, Красимир Ангелов
6
Левски би шута на Жоро Вратарчето
Снимка: Булфото

Вратарят Георги Петков вече няма да бъде част от Левски. Спортният директор на "сините" Георги Иванов разкри, че договорът на Петков ще бъде прекратен през следващите няколко дни, като вратарят ще получи неустойка.

"Не знам защо си мислите, че ние с Петков се разделяме по някакъв лош начин. Голямо уважение към Георги Петков, но в един момент на всеки му идва момент, в който да си тръгне. Понякога се получава така във футболния живот, но Петков може да продължи да играе там, където пожелае”, заяви Гонзо.

Освен това директорът сподели, че мароканецът Шакиб Бензукан вече не е играч на Левски, като контрактът му е бил разтрогнат.

Холандецът Анди Слори пък бе освободен още преди края на есенния полусезон.

Към към Калиакра (Каварна) поеха Цветан Димитров, Майкъл Тевия, Лъчезар Балтанов и Даниел Шмедин.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Георги ПетковЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
36
 
! Отговори
Румен Кашилски преди 13 години
Ха сега: БИ МУ ШУТА. Ама по възпитано де.Например освободиха го,и му благодариха/не е вярно/,нещо такова.Вие право ШУТА.Те че закъсняха много е ....
2
8
 
36
 
! Отговори
клинчов преди 13 години
"към към Калиакра"Как една статия не написахте грамотно? Ако кандидатствам за работа при Вас сигурно ще ми се иска единствено бележника от 4ти клас а? Всеки ден оставам потресен от тази държава и болните хора в нея. Все пак работата Ви се вижда от милиони хора на ден. Или давай да има нещо пък качество...типично българска работа
1
8
 
34
 
! Отговори
FIFA преди 13 години
Той къде играеше ?