Пол Скоулс сложи край на кариерата си

Англичанинът става част от треньорския щаб на Манчестър Юнайтед
Обновена: 31 май 2011 12:28 | 31 май 2011 12:27,
7
Пол Скоулс сложи край на кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс се отказа от футбола.

Новината е твърде изненадваща, като се има предвид, че Скоулс почти сигурно щеше да подпише едногодишен договор с "червените дяволи". До преподписване обаче така и не се стигна.

Решението на играча е било окончателно още преди финала в Шампионската лига срещу Барселона, но в крайна сметка информацията става достъпна за медиите тази седмица.

36-годишният футболист успя да помогне на Юнайтед да завоюва рекордна 19-а титла на Англия, като англичанинът се появи и на финала в Шампионската лига срещу Барселона в събота.

Играчът ще се присъедини към треньорския щаб на Манчестър Юнайтед от идния сезон, като по този начин той ще остане свързан с любимия си клуб, където игра през цялата си кариера.

Честите контузии, както и загубеното титулярно място на Скоулс в отбора са наклонили везните към отказване, твърдят медиите на Острова.

Мениджърът на трикратния европейски клубен шампион сър Алекс Фъргюсън изказа своите суперлативи към звездата.

"Какво повече мога да кажа за Пол Скоулс, освен това, което сте чули от мен преди това", заяви Фърги.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
too pa kuv e
6
0
 
0
 
! Отговори
Дядо 130 преди 12 години
Преди 2000 година имаше футбол, прекрасен футбол който караше феновете да настръхват от красотата а сега само чалгаджии и палячовци
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Резачка е гори за отбора като нашия Тошко Янчев. Ей заради такива играчи със сърце, пък и без много качества Бербатовци стават леки и смешни пухчовци в очите на англичаните. А и Бербо е чужденец. В положението на Бербатов у нас е Маркиньос - най-добрият е но все е крив на някой расистки настроен фен. А без него ЦСКА щеше да види трето място и купа на куково лето.
4
0
 
7
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
15 ГОД. Е ИГРАЛ В НАЙ- ВЕЛИКИЯТ ОТБОР!!!- ВСИЧКИ ДУМИ СА ИЗЛИШНИ!!!!
3
5
 
12
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Дано Бербатов стане треньор - ще научи младите футболисти на модерния позиционен футбол ганкиното вместо да станат житни бегачи без грам позиционно чувство и стратегическо мислене. Скоулс няма позиционно чувство и стратегическо мислене за треньор.
2
0
 
11
 
! Отговори
sleipnir преди 12 години
Жалко,че годините минават,остаряваме ние,футболистите също.Скоулс даде много на МЮ,но не поиска нищо !Велик играч и биткаджия,благодаря ти за всичко !Успех в живота и семейството,но дано все пак останеш в футбола,защото той има нужда от сърцати мъже като теб !!!
1
7
 
8
 
! Отговори
ice baby преди 12 години
А така. Сега искам един по един да се откажат всички от Фърги...Вад дер Саар, Пол Скоулс и Бербатов!!! После и други...Хак да му е!!!!

Спонсорирани публикации