Тервел Пулев на финал на европейското по бокс

Малката Кобра разби турчина Бахрам насред Анкара
Обновена: 23 юни 2011 17:41 | 23 юни 2011 17:41, Красимир Ангелов
62
Тервел Пулев на финал на европейското по бокс
Снимка: Булфото

Българският боксьор Тервел Пулев, известен с прозвището "Малката Кобра", се класира на финала в категория до 91 кг на Европейското първенство по бокс, което се провежда в турската столица Анкара.

Родният състезател бе блестящ и буквално разби представителя на домакините Бахрам Музафер в тяхната полуфинална битка за влизане в мача за титлата.

По-малкият брат на Кубрат Пулев на два пъти пращаше турския си опонент в нокдаун, при това още в първия рунд, като само гонгът спасяваше представителя на домакините от нокаут.

В крайна сметка Бахрам намираше последни сили, за да се изправи на крака, за да получи нова порция крошета от българина.

Победата логично бе за Тервел Пулев, който намали темпото още от средата на мача, виждайки сигурния успех, който не закъсня и българинът спечели със 17:11 точки.

Вижте още за успеха на Тервел Пулев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Тервел Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
9
 
7
 
! Отговори
ПРОУЧВАНЕ ЗА 10 СЕК. преди 12 години
Иван Драган Петкан +Илона Деница Петина -........... и ще разберем какъв тип хора пишат в днес бг
40
1
 
9
 
! Отговори
хх преди 12 години
Абе, Макиавели откъде я подхвана тая тема с имената, айде моля ви всички стига с имената, кажете нещо ако знаете за възможния противник на Тервел във финала.
39
1
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
джуджето се казва Румпелщилцхенд.Ти сигурно визираш прекрасната Рапунцел.Както и да е.Тоя Макиавели е пълен *** и не бива да му се сърдим.
38
1
 
11
 
! Отговори
Entusiast преди 12 години
Такива скирити хейтъри като мачавели ли е, къв е не го знам, са яли доста бой в училище. Хора без ценност, достойнство и морал.
37
1
 
14
 
! Отговори
БРАВО! преди 12 години
"...за да получи нова порция крошета от българина." - ТЕ ТВА Е ПРИКАЗКА!Само ТАКА !
36
3
 
15
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Поздравления!Успех на финала!Гордеем се с теб!До всички: Не разбрахте ли, че плюещите не са българи...
35
20
 
3
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Утре като стане президент Доган или Хасан Ибрахимов, ще пееш друга песен и тогава тия именца ще ти бъркат в *** като ги чуеш само.
34
0
 
5
 
! Отговори
до 25 и 29 преди 12 години
Ама много сте прости бре, много!Това че носиш адидас означава ли че навсякъде ходиш с официалния анцунг? Защо не кръстите щерката Румпелщилцен за да е в крак с модата?
33
10
 
3
 
! Отговори
ОТ 25 преди 12 години
Няма да го кръстя нито доминик нито джон или тем подобни както и никога не бих го кръстил иванчо драганчо кубрат исперих и тем подобни селташки имена!
32
3
 
4
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 12 години
към Machiavelli и останалите *** хейтъри ! Machiavelli , *** заспал знаеш ли кога ще се оправи държавата ни 1 Да спрем с тъпите ...2 Да на ни пука как се казва човека , като носи слава за България ! 3 Да не ни пука как се казва този който ни управлява ! Така е в цивилизованите държави . Знаеш ли Machiavelli , че 45 % от американците не знаят как се казва президента им ... не им пука защото всичко им е осигурено ! Капиш?
31
1
 
11
 
! Отговори
SS преди 12 години
БРАВО !!!
30
0
 
5
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Що за човек трябва да си ти щом ще кръстиш дъщеря си с кучешко име- Цезарина???И още повече Доминик ??? И немците живеят в 21 век но не кръщават децата си с подобни глупости.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
AKO AZ BQH SPORTIST NIKOGA NQMA6E DA IGRAQ ZA BALGARIQ , V DRYGI DARJAVI HORATA IZPRA6TAT CVETQ , BONBONI , BLAGODARQT NA SPORTISTITE SI 4E PE4ELQT POD TEHNIQ FLAG , A NIE SELSKA RABOTA KOI KAK SE KAZVAL KOQ KOLKO BILA KRASIVA ..... PROSTIII PROSTIIII BALGARII !!!
28
7
 
4
 
! Отговори
ПОДКРЕПЯМ 25 преди 12 години
Не що го кръсти иван драган или петкан хахаха аман от *** с селски имена!
27
1
 
7
 
! Отговори
do SELOTO преди 12 години
Mai seloto e o6te v tebe - . Sigurno 6te krasti6 decata si - John i Richard :))
26
1
 
13
 
! Отговори
Mitaka преди 12 години
Do Machiavelli. Poznavam gi i az - balgari sa. Prosto ba6ta im e bil mnogo zapalen po istoriqta i zatova taka gi e krastil. Dobri hora sa
25
21
 
2
 
! Отговори
Селото е още в тях преди 12 години
Какви ханове-канове ви гонят бе *** във 21 живеем поне повечето от нас, не сте с крак с модата нещо - вече са вървежн имена като виктория, доминик, цезарина и прочие, е има още иванчо и марийка от вицовете на това са деца на хора от селата или с селски разбирания и манталитете - ТРАДИЦИЯ МИ БИЛО МИ ТРЪГНЕТЕ С ЦЪРВУЛИТЕ БЕ СЕРСЕМИ ЗАЩО МИ НОСИТЕ АДИДАС!АМАН ОТ ТЮФЛЕЦИ
24
1
 
18
 
! Отговори
Факт преди 12 години
Кобрата е най-добрия ни боксьор в момента.Брат му върви по неговия път.Макиавели ти си пълен ***.А такива като тебе не може да коментират нито имена нито етнос.Сега се сещам,че когато Цвети Пиронкова достигна незапомнени върхове в тениса,се намериха ***,дето казаха,че е грозна и некадърна.Успех на Тервел от сърце!
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво за победата!Успех и на финала!А тази сутрин лекарите от "Пирогов" спасяват живота на петимата ранени от жестоката катастрофа с линейката.Техните имена ще ги прочетем ли някога?Или те не заслужават всички хора да научат и за техния ежедневен подвиг?
22
5
 
6
 
! Отговори
атаман преди 12 години
до 12 Абе здуханяк, спортувал ли си някога каквото и да било че да изказваш мнение? Ти какво очакваш шампиона по бокс да е с академично образование ли? *** в същност си ти, а Стоичков е най-известния български ФУТБОЛИСТ а не литератор например.