Фърги, не се прави на пън, пускай Берба!

Култовият рапър Гошо от Почивка с нова песен за Бербатов
Обновена: 29 авг 2011 10:30 | 29 авг 2011 10:30, Красимир Ангелов
97
Фърги, не се прави на пън, пускай Берба!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е твърдо закотвен на пейката на резервите от началото на сезона в английската Висша лига.

Вместо него сър Алекс Фъргюсън налага упорито младия Дани Уелбек, който дори вече има 2 гола в актива си този сезон.

Съдбата на Бербатов обаче отново трогна един от най-колоритните български рапъри – Гошо от Почивка, който пусна втори хит посветен на Митко.

"Фърги, не се прави на пън, пускай Берба и Уелбек за шибана резерва“, е припевът на парчето „Furgi lissen* Berba is the best” (*правописът е автентичен).

"Фърги, ти ме разочарова, дъвчеш дъвка, правиш си с Митко дъвка“, реди рими живеещият в Малага изпълнител и продължава:

"Той трябва да е титуляр, а Уелбек на трансферния пазар. Ние всички стоим зад него, май забрави кой шампион ви направи и кой е голмайстор на сезона?! Not Rooney, а Berba. Всеки му се дърви, но Берба ще остане първи”.

Новият хит на GP може да чуете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
4
 
2
 
! Отговори
:) преди 12 години
..kvo lo6o ima da si trycka6 na peikata i da ti vlizat 100 hilki vsiaka sedmica v smetkata..?!??!?..4e ne moga da se setia ??!??
92
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mitak, tuka ima futbolni *** koito mirishat na goveda oblivana sys svinska sperma okolo ustata i zadnicite- na tia *** iziobsto ne gi zameria s istini. ne te puska Sir4o da igraesh, OK. az pak si puskam tvoite izpalnenia na Youtuba i se kefia.trenirai stati4ni udari i falcovite kakto ti pisah predi malko
91
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mitak, nali nikoi ne ti pre4i da trenirash? nablegni na udari ot izvan palanteriata. lipsvati udaryt s desnia krak, i s levia kakvto Toress i Hanri imat. ot izvn ugala na palanteriata falcov vytreshen udar kam dal4enata greda-Tova Mitak go odtrenirai. Mnogo e specialen tozi udar. pravi se v dvijenie i adski iznenadvast. Duspite syto sa ti slabo miasto. kakvo kato si na 30. kakvo 4e te goniat. sega ti e padnalo da trenirash zverski i dogodina ste im pokajesh kade batiou go e klvanl petel, sreden
90
5
 
3
 
! Отговори
Кристиян преди 12 години
Изпълнителят на тази песничка,да направи дует с оня Веско,дето пее,как нашата полиция ни пази, и двамата ще оглавят класацията на всички гъзоблизци и ***.Колкото до Бербо,не е виновен човека,че не може да бяга 90 минути.Да не са го купували ингилизите.А що се отнася до М.Юнайтед,към днешна дата те са отборът в Англия,с най-голям потенциал от играчи и не е прав Гореписалия Кавалов /без И/ като плюе Рууни и ***.Симпатизирам на Челси,ама сега са слабаци.
89
1
 
9
 
! Отговори
фен преди 12 години
Митак,според Фърги си,,висока класа...,,особено популярен в съблекалнята...,,остани до края на договора си и тогава си тръгни ,като свободен играч-най боли когато загубят пари , така ще си го върнеш за всичко изтърпяно
88
13
 
8
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
съра е прав...за национални предатели няма прошка,да не го пуска и това е...абсолютна мишка е тоя резерватов....
87
9
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
Хората играят футбол, нашта Митка седи и гледа отблизо. Хората тичат, бързи пасове, удари, нашият бунак го мързи да гледа. Направи 1 спринт и това е, да не говорим, че е бавен като костенурка. Тези играчи вече са отживелица, в днешния футбол и особено в грандовете трябва да можеш да играеш на всеки пост, да не говорим, че защитника има офанзивни функции точно толкова колкото и нападателя има дефанзивни. История си Митьо, при това всички ще те запомнят като най-голямата мишка в МЮ!!! ПОЗОР!!!
86
1
 
8
 
! Отговори
GP преди 12 години
Йеааа, ъхъъъ чегераут !!
85
2
 
8
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Хитът се казва "Митьо Пейката"
84
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Sir FrcGyzof, e *** kaputa. nikoga niam da mu prostia za tova kak se prismivashe v grb na Berbatov i zoveshe s jestove i drugite kaputi da mu se prismivat. segas replikata 4e na nikogo ne se bil oplakal, iska da zatvori ustata na vseki *** v ManUn. Za men ostvat oste dva dena i se nadiavam Berbatov da napusne ManUn na 31 Aggust, 2011. kaput Sir4o Sir4ev, me lishi da gledam izpalneniata na Berbatow, a te sa takiva kakvito Anglia ne e vizdala desetiletia-tak pone edin star Tothamec mi kaza
83
6
 
4
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
Бербата за мен се прояви като една голяма п*тка! САФ му се подигра толкова долно ( и продължава да го прави), но на нашето момче явно не му прави впечатление!!! Ясно е, че след този сезон ако не бъдеш продаден си отиваш свободен агент, няма кой да ти предложи договор, поне да беше си тръгнал с високо вдигната глава, като "Голмайстор на Премиърлийг", а не с опетнено име!
82
7
 
13
 
! Отговори
Даци преди 12 години
Бербатов е пътник. На 30 години и закотвен здраво на скамейката. Дано все пак му взема някакви пари. Толкова много се набутаха. И за кво ?
81
8
 
10
 
! Отговори
ikavalov преди 12 години
Манчестър Юнайтед е на грешен път. Те са потъващ кораб и скоро ще поеме курс назад!! Победата над Арсенал е измамна и не отразява реално силата на отбора. Руни винаги е титуляр, той е не сменяем?!Чува ли ли сте някой отбор да то иска?Какво направи на световното?нищо, защото той може сам в Юнайтед да води отбораТова е една илюзия!Помнете ми думата, той няма да бъде шампион на Англия
80
2
 
13
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Това творение, което дори ме е срам да нарека песен, е най-*** нещо, което бях чувал напоследък. Изпълнителят на тази помия е най-добре да отиде и да се гръмне, за да освободи света от некадърното си присъствие. И нека да се моли Бербатов да не чуе песента, че има голяма вероятност лично да го гръмне....
79
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом и при решени мачове вече не го пускат в игра, не знам вече на какво се надява тоя мързеливец Бербатофф.Може би се радва, че е направил мръсно на шефовете си, като е отказал всички оферти за продажба, след като те ясно му дадоха да се разбере, че не го искат в отбора и няма да се разчита на него.И вчерашният мач беше поредното доказателство.
78
8
 
11
 
! Отговори
GERB преди 12 години
Gosho for president!
77
4
 
8
 
! Отговори
Боце преди 12 години
Ако МЮ води в резултата с 4-5 гола ще не ще Ф ще трябва да пусне в игра Митко/за да обърне резултата/.Иначе сигурно е добро момче..
76
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Песничката не струва. Виж коментар номер 73 ме разсмя. Благодаря за което. Браво.
75
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
може човекът да се е изморил вече и да не му пука ве
74
8
 
8
 
! Отговори
UK преди 12 години
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че много скоро ще даде шанс за изява на Димитър Бербатов. Шотландецът говори за официалния сайт на клуба, като за пореден път каза, че няма намерение да продава голмайстора на Висшата лига от миналия сезон. "След паузата за международни мачове Димитър Бербатов ще получи шанс за изява", сподели Сър Алекс.Именитият спец засипа с похвали Митко, който все още не може да си върне загубеното титулярно място в атаката на отбора. Дори и в днешното дерби с Арсенал се очаква българинът да остане на пейката. Мачът е от 18:00 часа на "Олд Трафорд".Голмайсторът на Висшата лига за миналия сезон бе обект на интерес от няколко отбора това лято, но Фъргюсън отново увери, че го задържа в *** си. Независимо от възхода на Дани Уелбек и завръщането след контузия на Хавиер Ернандес, Бербатов остава доволен от статута си и досега не си е позволявал да критикува треньора си. Майкъл Оуен също тренира на пълни обороти след травмата си и конкуренцията за титулярно място в атаката съвсем се засилва. "Бербатов реагира брилянтно на ситуацията. Не се е оплакал нито веднъж", сподели Фъргюсън. "Той е наистина добър професионалист и ще има своята роля, както всички останали в отбора. Няма да бъде в този момент, защото има много разстояние между мачовете. Когато играчите се завърнат от паузата за международни срещи, започват тези в европейските турнири, и той ще играе, тъй като има опита и класата да бъде много важна част от Манчестър Юнайтед", продължи шотландският спец.Наставникът добави още, че на "Олд Трафорд" това лято е имало запитвания за Бербатов - "Получихме няколко обаждания, но аз няма да го продам. Няма начин. Той е от висша класа."Фъргюсън се върна и към тежкия за Бербатов момент от финала в Шампионската лига през миналия сезон срещу Барселона, когато голмайсторът на Висшата лига дори не попадна в групата за двубоя на "Уембли", загубен от "червените дяволи" с 1:3 - "Няма съмнение, че въпросната вечер Димитър беше най-разочарованият човек. Самият аз взех решение, което не исках, а именно да запиша Майкъл Оуен сред резервите за сметка на Бербатов. Смятам обаче, че тогава това беше правилният ход."

Спонсорирани публикации