Падаме от кой ли не, как да имат респект от нас, чуди се Кишишев

Друго щеше да е, ако играеше Бербатов, смята Тинката
Обновена: 1 сеп 2011 12:19 | 1 сеп 2011 12:19, Красимир Ангелов
22
Падаме от кой ли не, как да имат респект от нас, чуди се Кишишев
Снимка: Булфото

Опитният Радостин Кишишев има зад гърба си 88 мача с националната фланелка на България, като е играл на три пъти срещу Англия.

Настоящият играч на Черномо­рец говори пред "Тема Спорт" за предстоящия двубой между България и Англия, който ще се играе в петък.

"Ако трябва да гледам реално на нещата, трудно може да се надяваме на пълен успех. Но все пак всичко е възможно във футбола, не се знае как ще се развие мачът в петък. По-скоро можем да се надяваме на равенство, което в случая ще е с цената на побе­да, на голям успех", сподели Кишишев.

"Големият плюс на Англия е техни­ят селекционер Фабио Капело. На всички е ясно, че италианецът е един от най-добрите в света. Най-силно­то звено е нападението. Притежават един голям лидер в лицето на Уейн Руни", отчете Тинката и добави за нашия отбор:

"Няма как хората да имат респект от нас, след като падаме от кой ли не. Това са реалностите. Със сигурност щеше да е друго ако Бербатов играеше. Разбира се, няма гаранция, че България ще е победител, но с опи­та, който имаме, можеше да помогнем много."

Какво още каза Радостин Кишишев вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
555 преди 12 години
"Друго щеше да е, ако играеше Бербатов, смята Тинката"Ама да бе,то сега Бербатов е виновен.Виновен е,че не е тук за да играе за 11 човека и пак *** българи да го плюят.Той е виновен,а не манекенките от националния които могат да играят само по масите.Абе Бербатов е виновен...
21
1
 
2
 
! Отговори
Зиг преди 12 години
Всички, които плюете Бербатов, "националния предател" - а вие бе, псевдо-патриоти - вие какво сте направили? Вас човек не може да ви накара да се наведете и да си приберете *** от улицата, иначе много на "национална гордост" го удряте. Типично по български, ако един успее да изплува от тинята, другите ще направят всичко възможно да го издърпат отново там.
20
10
 
3
 
! Отговори
Бог преди 12 години
Утре 2:1 за България.
19
1
 
16
 
! Отговори
Фен преди 12 години
Чалгата и манекенството, не е като самбата и футбола.
18
2
 
0
 
! Отговори
-0-0-0 преди 12 години
dori i da e razbral ,4e e sgre6il ,ve4e e mnogo kysno ,da se popravi !vsy6tnost ,mai ,tova e edinstvenata gre6n stypka v kariierata mi ,do sega !ako ne be6e genii niama6e da go komentirame i da ni boli !nali ?!?:)
17
2
 
11
 
! Отговори
Валери преди 12 години
За мен постъпката наБербатов е недостойна. Ащо се отнася до престоя му в Манчестър това е за бъдещето сиви. Едно е завършил кариерата си в Манчестър друго е изгонен.
16
8
 
20
 
! Отговори
noname преди 12 години
Какво пак плюете Бербатов, много ясно че няма да играе за националния, като са смешници.Да сте чули за него къде се е напил, с коя чалгаджийка бил? Футболисти ми били, всички са пияници, парите дето лапат по-добре да отиват в другите спортове.
15
0
 
35
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Никога България няма да има футбол докато има: 1- тва подобие на ръководство в БФС,2- черно тото,купуване на мачове , и 3- чалга.....................След като се премахнат тези 3 неща може и да направим нещо,но до тогава и дума не може да става за футбол .
14
7
 
30
 
! Отговори
виц преди 12 години
Бербатов към САФ:-повече няма да играя за националниятСАФ:-а къде ще играеш?
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви 3 гола ,бе !!! моля се да не са повече . Ако са само 3 значи моралната победа е за нашите ***!!!
12
25
 
25
 
! Отговори
гъзара преди 12 години
браво на Бербо че се отказа няма само той да им бърше насраните *** на тия от бфс и Герена.
11
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ако трябва да гледам реално на нещата, трудно може да се надяваме на пълен успех. Но все пак всичко е възможно във футбола, не се знае как ще се развие мачът в петък. '' Господ трябва да слезе от небето да ви помага за да имате успех с този отбор !
10
3
 
24
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
А АКО Е С 3 ГОЛА Е ДОБРЕ ЩЕ ИМА БАНКЕТ В НЕКОЯ КРЪЧМА....КОИТ ГИ ФАНИ ГИ БИИ,ХОРАТА НЕ СИ БИЯТ МАГАРЕТАТА ТОЛКОЗ БЕ ТЦ ТЦ
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
май ще падаме с над 3 гола разлика пак
8
22
 
26
 
! Отговори
гошо преди 12 години
бербо е пълен предател национален мишок....ко го защитавате този ***...резерватов
7
22
 
17
 
! Отговори
До Сиси преди 12 години
Хич не му мисли за Бербо!Ще те купи и продаде!Няма за какво да го обвиняват, че отказва да играе!Човека държи на реномето си!Хубав лош,това е положението!
6
26
 
28
 
! Отговори
сиси преди 12 години
ВЪОБЩЕ ДА НЕ СЕ ВРЪЩА БЕРБАТОВ....ДА СИ СТОИ НА ОСТРОВА ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ...ЩЕ МУ СВЪРШИ КАРИЕРАТА НА РЕЗЕРВА И ПАК ЩЕ ДОИДЕ ТУКА КАТО НАСРАНО КОТЕ....ДА ВЗЕМА ТУРСКО ГРАЖДАНСТВО ТОЯ ПРЕДАТЕЛ ГНУСЕН...ТОИ НА НЯМА ЗА ЖИВИ А НИЕ ГО ВЕЛИЧИМЕ...Я ДА ХОДИ ОТ ТАМ КЪДЕТО Е ИЗЛЯЗЪЛ ТОЯ МИШОК ГНУСЕН...
5
19
 
26
 
! Отговори
хубав човек преди 12 години
Бербатов , оставете го "звездата",Най-големият "български" спортист.Като му загасне кариерата като резерва,ще се върне и ще почне да дава акъли.Да си стои на острова,като го е срам че е българин,да се представя за румънец....
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България и футбол?Невъзможно!Все едно в България да е изработена совалка и с нея в космоса да са изпратени космонавти!В България футбол и мафия?Ами на 100% процента обвързаност!
3
2
 
30
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
ами на такова ниво ни е бг футбол,не виждатели че нашите футболисти ги вълнува само чалгапевиците и кръчмите....така е и по зле ще става....повръща ми се от бг футбол...то няма де