Мъри Стоилов: Англия можеше да ни бие с 10 гола

Бившият национален селекционер нападна Лотар Матеус
Обновена: 5 апр 2012 15:31 | 4 сеп 2011 21:16,
102
Мъри Стоилов: Англия можеше да ни бие с 10 гола
Снимка: Булфото

Бившият национален селекционер Станимир Стоилов нападна Лотар Матеус след загубата на "лъвовете" с 0:3 от Англия насред София.

"Аз никога не бих се лишил от футболисти като Станислав Манолев, Спас Делев, Валери Божинов и Димитър Рангелов", заяви Стоилов пред "Канал 3".

"С тези футболисти на пейката трудно можехме да постигнем обрат през второто полувреме. Най-много да бяхме получили още няколко гола. Ако имаха възможност, англичаните щяха да ни вкарат 10 попадения", добави Мъри.

Стоилов не разбира също така защо изобщо се стигна до скандала след мача в Беларус, когато Матеус хвана част от националите да пият бира: "Ненормално е да караш играчите да си стоят по стаите, след като мачът е приключил. Не виждам каква е причината да им се забрани да пият по една бира".

"Най-тъжната картинка за мен беше да видя Митко на трибуните в този мач", завърши Мъри.

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да са добри професионалисти футболистите но не са таланти и не обичат работата си.Един истински отдаден на дейноста си човек би поиграл поне веднъж за "красотата в играта"
40
5
 
25
 
! Отговори
М.У. преди 12 години
A тоя *** левскарски като беше "селекционер" кого победихме? И от кого не паднахме??? На всички много им знаят устите, Матеус е показал какво може като треньор, *** това неговото в случая е като да се опитваш да направиш пилешка супа от сух треволяк - демек мисията е невъзможна да имаме отбор, като нямаме нормални футболисти. Акко ще и Господ да дойде да стане треньор, докато тия гомна не се сменят с футболисти, работата няма да стане.
39
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За какво да играят.За повечето от тях футбола е бизнес.И повечето от тях вече са милионери.Победа или загуба за тях е все едно.Пак ще си живеят охолно пак ще си карат скъпите коли пак ще имат най-доброто.На кой му пука кой е виновен?Та те нямат стимул да играят.Някой предлагат глоби.Кви глоби та той може жъобще да не иска да дойде в националния след като знае че ще го глобят 10 000 евро да речем ако отбора загуби.Да не е луд по добре да си вземе гаджето или жената и да отидат в някой курорт:)
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато взимат пари и при загуба и при победа няма да се научат да играят.Трябва да им се плаща за победа или равен при загуба солени глоби.Като гледах мача се чудех футбол ли гледам или представление на националният балет.А и друго не знам защо феновете се бият по между си а не натупат самите виновници за резила и така да им се даде урок и да играят при празен стадион за да разберат че нр са център на вселената тия некадърници.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Давам 5 /пет / лева, за ШЛИФЕРЧЕТО , на този ***.От село съм и уважавам всички хора, без простаците.
36
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя пъ Мъри кой беше?
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нито Матеус има вина,нито Мъри ,нито когото и да било треньор.Без развитето на ДЮШ,прозрачни критерии отчитащи уменията на младите футболисти ,няма да имаме успехи.Подобно на драфтовете в НХЛ или НБА.Малко родители разполагат с пари за да уредят децата си в някой клуб.Това е връзкарство.Освен това задължително е да има минимален хорариум часове по активен спорт за всеки учащ се.Без преминати часове спортуване -диплома да не се дава
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аа намери кой да дава акъли .... не се видя и той какво представляваше ... матеус може да не е кой знае какъв треньор но се старае да направи нещо .... че тръгнал този да пита какво лошо има в това да пият по една бира барелините ... ами то бира след бира и накрая ще се качат на нечия глава а после треньорите били недодялани кхах.. за да постигнеш успех трябва да ръководиш с тежка ръка а не с мека китка както процедират нашите ''треньори'' ако мога така да ги нарека
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мърчо защо си не траеш,защото видяхме и твоят резил.А този Матеус да го направят едно мамче в някой дом ще е по полезен.
32
1
 
21
 
! Отговори
Jitan преди 12 години
Преди доста години баща му на Наско Сираков ми каза,че е поискал да го изпратят да играе в Хасково или Харманли /не си спомням точно/ , за да види сам от къде се почва с футбола,........а сега не знам някой да е направил това...и докато не минеш през талаша,както казваше баща му,който три пъти тушира на финала турчина в Турция,не можеш да станеш майстор...но сега явно трябва три пъти да тушираш по две чалга певици ! Тъжно но факт!!!
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МЪРИ И ТИ БЕШЕ СЪЩИЯТ КРЪВОДАРИТЕЛ,ТОЯ НЕ СИ ГЛЕДА ОТБОРА А ТРЪГНАЛ ДА НАГЛЕЕ,КОЙ СИ ТИ БЕ ПОСЛУШНИК
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като гледах как играеха нашите можехме да паднем и с 50 гола
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Минимум ;)
28
0
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
До 25: Баце, хич даже не се извинявай! Най-некадърния селекционер на националите след Марков тръгнал акъл да дава! И то с цялата си наглост след като веднъж вече се *** порядъчно!
27
0
 
8
 
! Отговори
тренер от село преди 12 години
Много аналитици, чалготеки, разбирачи и там подобни.... малко правилни действия, детско юношески футбол и условия.... и резултата е ясен....на дъното сме !!!
26
6
 
32
 
! Отговори
Когато беше в Левски преди 12 години
Изповед на Мъра Ризилът е огромян,глъвътъ *** болиИ Наско нидуволин,Бая *** насоли...Защо ни *** разбират,Защо *** мъчат мьен,И дъл съм аз виновянЧи Йовув е критьен....Фъф Хаскуу ги водихИ черпих ги с ***,Ханъми изнамерих,За цьел'я син катун.И седнах нея вечер,На селския мигдан,Да люпим иедру семиСас млад'я БензуканРазпраам му за Лески,За Баткуфф и Танас,А той сиди и гледъ,Кат пърлье пред кумпас.Тъй млогу натъжих са,Чи седнах, поривах,Но посли пак си казахТъй рекъл е аллах...Кажети ко да пра'я,Кажети, чи ни знам,С Тилкийски ли да почнъИл с брата ром Мар'янСидях сам в одаятаИ мислих си на глас"И къ ша земим мача,Кат няма *** Танас ?"Отиди на сафари,Слонови да дирьеА ниа да са мъчимС туй никву ТампирьеИ тъй започна мача,Урсула са дире,Чурбата да напъним,*** първу ТампиреНо нещу са объркаНо нещу не е тъйЗащо ни атакуватОп, вкараха ни, въй.....Но ету мача свършиИ падна ми пирдье,Въх що ли тъй са случи,Чи би ни ТампирьеЗвънят ми по мубилн`яИ Баткуфф и ТанасКълнат *** кат разпрани"Ей Мърю, ***!!!"И пак ми стана тъжну,Но тоз път ни ривах,Сидяхми си самотнуАз - Мъра и АллахПрибрахми са фъф Соф`яФъф срядъ вичиртъНо никуй ни нъ срещнъНа айругарътъТ'ва идоса БаткуфИзпружи той мустакИ зе, чи *** нахокаНаречи *** простакТомашич йе кунтузянПилету дади зянИ Стойчув титуляринСас черн'я Бинзукан!Гуворих вчера с БаткуфПоръчах си съд'янай-дъбре РистоскуфТуй наш`та е мичтаНи *** щяли *** УЕФАДибел и тромав билИ как ша бий ЛефскиСас швабата *** тъй дуйде риваншъС туй никву ТампиреИ сички чакат лефскиС тройка да ги отпиреДаже Сьомин от Москватадържи са за главата,Пъпчивуту как да прибереЩом дъни са сас ТампиреИ ету Ниеми вкара голА Живку пули са кат волТопката му мина прис кракатаИ леку флезна у врататаИ сичку свърши многу злеС туй никву гадну Тампире,И Лески вечи нье е фъф Европа,Няма дьерби даже със Рудопа.......
25
1
 
24
 
! Отговори
ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЛИЦА преди 12 години
И все едни и същи приказки! Този човек нали беше национален селекционер и какви точно постижения имаше националния ни отбор! Струва ми се, че наша основна черта е да даваме акъл от страни, а когато сме на пангара все ревем, че е много трудно!Извинявам се, ако някой се чувства обиден, но мисля, че е вярно!
24
2
 
15
 
! Отговори
келеша преди 12 години
Мъри е добър треньор за мене,но в националния логично се 0сра,изпълняваше чужди интереси, докато не се изрине това бфс ще газим си в ***
23
0
 
18
 
! Отговори
itan преди 12 години
Абе 22-ри...тия на световното 1994г. всичките бяха израсли в школи и отбори по Татово време.....след това ни школи ,ни училища ни футбол....светкаш ли че ние нямаме системата от онова време да правим спортисти ???
22
2
 
7
 
! Отговори
Фен на Пената преди 12 години
Нашите в САЩ след мачовете не пиеха бира,а шампанско и станаха четвърти.Сегашните трябвя да сменят ичкията и готово!