Стилиян Петров се надява: Дано Бербо се върне!

Националите не са олигофрени, сигурен е Михаил Мадански
Обновена: 4 окт 2011 17:03 | 4 окт 2011 17:03, Красимир Ангелов
39
Стилиян Петров се надява: Дано Бербо се върне!
Снимка: Архив Булфото

"Бербатов си тръгна, защото постоянно бе критикуван и обвиняван. Надявам се той да се върне, защото имаме много млади нападатели, които ще се развиват, ако той е заедно с тях в отбора", призова капитанът на националния отбор по футбол Стилиян Петров.

"Аз може би ще съм най-радостен, ако видя Митко Бербатов отново да облича националния екип, защото той е най-талантливият ни футболист. Да, той е критикуван за своя стил на игра, но не можем за това да се лишаваме от най-големия си талант“, продължи лидерът на Астън Вила, който застана за първи път от доста време пред родните медии, за да изясни ситуацията около националния отбор.

Той посочи, че вината за провалените евроквалификации е изцяло на футболистите, но изрази оптимизъм, че "България ще се завърне там, където й е мястото".

"Ако треньорите мислят, че аз мога да помогна, аз ще бъда тук и ще помагам", обяви капитанът на „лъвовете“, с което опроверга твърденията, че смята да сложи край на кариерата си в националния отбор.

"Младите момчета нямат моята психика, на мен не ми пука, когато ме критикуват, аз излизам и играя, но не правете така, че те да се страхуват, когато идват в националния отбор“, призова още футболистът на Астън Вила и продължи:

Те имат и слаби страни, но имат и силни страни, заради които се викат в отбора. Не мисля, че някой би се отказал от футболисти като Димитър Бербатов и Стилиян Петров.

От своя страна националният селекционер Михаил Мадански обяви, че смята да гради бъдещия национален тим именно около Стилиян Петров и Благой Георгиев.

"Надявам се да говорим повече за футбол и по-малко за сватби. Присъствието на капитана Стилиян Петров трябва да ви покаже, че тази кауза е над всичко. Целта в предстоящите два мача е да се опитаме да покажем ново лице на отбора.

Много е трудно за две тренировки да изградим някакъв стил на игра. Надявам се на достойно представяне срещу Украйна и победа срещу Уелс", отбеляза Мадански и продължи:

„Много се ядосвах, когато някои едва ли не изкарваха националния отбор сбирщина от олигофрени. Аз виждам в тези момчета залог за бъдещето. Не искам да съсипваме малкото талант, който имаме, с празните си приказки“.

Мадански отбеляза, че е оптимист за бъдещето на отбора, след като повечето от играчите там са титуляри в своите отбори.

"През последните 3 години съм треньор на юношеските и младежкия отбор. Класирах за последен път юношеския национален отбор на европейско първенство. Сега повечето от тези футболисти са титуляри в "А" група. Ако се страхуваме да ги хвърляме в огъня, те ще си останат вечните таланти. Аз познавам добре техните качества", завърши новият национален селекционер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
17
 
! Отговори
stame71 преди 12 години
vav vsi4ki slu4ai ti si po golem nestasnik
34
1
 
18
 
! Отговори
GALI преди 12 години
KAKVI KOMENTARI SAMO STE NAPISALO PO ADRES NA BERBATOV-NEMOGA DA POVIARVAM CHE STE TOLKOVA LOSHI BE XORA.MOJE LI TAKIVA NESHTA DA PISHETE ZA MOMCHETO.CIAL SVIAT GO PRIZNAVA SAMO NIE PLUEM.NAPRAVO ZLOBATA I ZAVISTA NA XORATA NIAMA GRANICI.SHTOM MOJE DA IGRAE-DA MU DAVAT ZAPLATA .DAJE POVE4E DA MU DAVAT.KOITO ZAVIJDA DO OTIDE DA IGRAE ZA DA MU DAVAT I NA NEGO.
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сините *** Перуката и Обецата съсипаха българския футбол. Прав е Бербо, че докато не се пръждосат или не ги изринем нищо няма да се промени.
32
1
 
21
 
! Отговори
само пирин преди 12 години
бербатов се е доказал и няма пред кого повече да се доказва. докажете се и вие злобари и завистници.
31
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не са *** , те са многоооо големи ***.....
30
7
 
19
 
! Отговори
дебелия преди 12 години
*** Е ТОЯ БЕРБА.....ЕИ...СЕ НЕ МУ ВЪРИ НА ТОЯЯЯЯЯЯЯ.......
29
2
 
19
 
! Отговори
НИКО преди 12 години
ОТВРАТ САМО ТОЯ МИ ТРЯЯЯ В БГ......
28
5
 
19
 
! Отговори
бруса преди 12 години
да варви да гони топките в пирин....ХА ХА ХА...РЕЗЕРВАТОВ...ЦЯЛА БГ МУ СЕ СМЕЕ...ЧОВЕК БЕЗ ДОСТОИНСТВО....
27
7
 
19
 
! Отговори
сиси преди 12 години
нищо не става от тоя бербатов.....
26
7
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
като доиде кво шъ напраи тая балерина гнусна.....ще си брои заплатата ли.....тц тц
25
8
 
19
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
БОКЛУЧАК .....нищо не стаа от тая РЕЗЕРВА.....и на него да плащат....
24
7
 
19
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
само това остава тоя *** да се върне....тоя предаде бг наи подло ,сега няма къде да играе и се чуди къде да почука....подъл плъх...ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРКА ПЕИКИТЕ....***....
23
6
 
20
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Барби вече две години няма игрова практика, а национала няма за какво да играе, - заплатите от нашите данъци обаче си остават, и този лиглю няма да се откаже да си ги прибави към купа.
22
3
 
26
 
! Отговори
Dan преди 12 години
Новият треньор на националите щял да бъде Митко Пайнера, защото само той можел да ги разиграе....изтъркан виц ама ...май си е така
21
2
 
21
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
Хах... за малко да му повервам... добре звучи, ама как се вика: а дано, ама надали....
20
3
 
32
 
! Отговори
ФЕН НА БАРБА преди 12 години
Берба, остани там където си. Не се завръщай. Тук нашите играят с крака и рога и ще те осакатят. ненавиждат те и това им е целта!
19
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стой си дето си Бербо с тия чалгаджии само ще те бият като шкембе в дувар.
18
0
 
23
 
! Отговори
Емил преди 12 години
пожелавам Ви успех
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ох дано, викала ***, но едва ли
16
2
 
38
 
! Отговори
справедлив преди 12 години
Националите не са ***, сигурен е Михаил Мадански----------------------------------------------------Националите знаят ли ,че не са ?