Хичо пред трансфер в турски гранд

Трабзонспор с мераци към крилото на Касъмпаша
Обновена: 5 окт 2011 11:11 | 5 окт 2011 11:11, Красимир Ангелов
2
Хичо пред трансфер в турски гранд
Николай Димитров с екипа на Левски. Снимка: Архив Булфото

Голям трансфер може да осъществи българското крило на Касъмпаша Николай Димитров-Хичо през зимата. Според "Меридиан Мач" по следите на бившия играч на Левски е Трабзонспор.

От началото на сезона 23-годишният русенец се представя много силно за своя отбор, който се състезава във Втора дивизия, като е отбелязал пет попадения в пет мача за първенството.

Един от головете - този срещу Кършияка, пък спокойно може да кандидатства за номер 1 на сезона. Той е от фаул от сериозната дистанция от 35 метра.

Заради това попадение и играта на Димитров като цяло бившите асове на Галатасарай, а сега коментатори, Ергюн Пембе и Бюлент Коркмаз, го засипаха с похвали.

Трабзонспор, който участва в тазгодишното издание на Шампионската лига, следи Хичо от края на миналия сезон.

Тогава обаче не се стигна до трансфер, тъй като ръководството на Касъмпаша реши да заложи на момчета от школата в последните мачове и от четирикратния шампион на Турция не можаха да го гледат.

Заради това от Трабзон изпратиха свой скаут на мача между България и Швейцария (0:0) в София. Тогавашният селекционер Лотар Матеус обаче не пусна Димитров в игра.

Трабзонспор стартира участието си в Шампионската лига със сензационна победа над Интер насред Милано, а във втория кръг завърши 1:1 у дома с френския първенец Лил.

Още новини за български футболисти в чужбина четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
......! преди 12 години
Ще се мести от един *** в друг.....!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
четирикратния шампион на Турция не можаха да го гледат. 6 kraten shampion na tr e trabzonspor natiskash kopcheto na google i gotovo tolkova li ste nekidirni