Гонзо отсече: Левски винаги играе честно

Георги Иванов отрече, че хора от клуба са се свързвали с играчи на Черноморец
Обновена: 14 окт 2011 13:16 | 14 окт 2011 13:16, Красимир Ангелов
10
Гонзо отсече: Левски винаги играе честно
Снимка: Булфото

Треньорът на Левски Георги Иванов отрече, че хора от клуба са се свързвали с играчи на "Черноморец" и са се опитвали да ги подкупят.

"Левски винаги играе честно и не прави опити за манипулация. Всички в отбора са здрави. Готвихме се две седмици за този мач. Всички осъзнават важността на двубоя и отиваме да победим", обяви Гонзо на традиционната пресконференция.

"Стремим се към постоянство. Трябва да държим нивото, което показваме в домакинските срещи. Това е нашата цел. Проведохме доста тежки тренировки през паузата и съм доволен от това, което свършихме. Това ми дава надежда, че в Бургас отиваме и ще спечелим", допълни Иванов.

Той сподели, че не очаква изненада от страна на съперника.

"За мен е важно да налагаме нашият стил на игра. Искаме съперникът да се съобразява с нас, а не ние с другите отбори. Черноморец има силна атака", добави Георги Иванов.

Гонзо не подмина и темата за коварното заболяване на треньора на бургазлии Димитър Димитров-Херо.

"Безкрайно много уважавам Херо. Двамата имахме доста успехи в Левски заедно. Надявам се да спечели най-важната битка в живота си и да пребори тази болест.

Аз бях човекът, който искаше Херо за треньор на Левски, но поради семейни причини той не можа да дойде. За мен той е най-добрият треньор в България", завърши мениджърът на "сините".

От своя страна изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков също изрази възмущението си от информациите, че сините са се опитали да "пробият" футболисти на Черноморец преди сблъсъка между двата отбора в неделя.

"Вече обявихме позицията на Левски около този скандал в специална декларация. Доколкото разбрах от думите на ръководството на отбора от Бургас - те също потвърждават, че ние нямаме нищо общо със случая", заяви финансистът.

"Ще си търсим докрай правата, след като замесиха името на клуба в този скандал с долна инсинуация", каза още той.

Междувременно Баждеков увери също, че на Герена не зрее недоволство от екипировката, предоставена от американския гигант "Найк". "Доволни сме от качеството, което имаме. Левски си има договор с тази фирма и нямаме причини да бъдем недоволни от нашето партньорство".

Коментарът на синия директор беше по повод появилите се съмнения, че "Найк" предоставя на столичния гранд екипировка с по-ниско качество.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
футболист преди 12 години
абе Гонзо що се не скриеш бе нали вие лично сте ме подкупвали поне три пъти айде стига парлама
9
0
 
9
 
! Отговори
от и ....за Херо преди 12 години
"Знаете какъв е моят характер. Имаме мач срещу "Левски" и се върнах в България, защото трябва да спечелим. Дължим го на феновете ни", добави Димитров, който е популярен със своя непримирим характер и остро поведение към съдиите. Това е треньор !Дори и като бивш състезател на Левски, в момента си тежи на мястото като треньор на отбора, който ще излезе срещу Левски.Едно му пожелавам от сърце - да спечели най-тежката битка в живота си - не мача/но и него!/, а рака.Той може !!!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато *** е треньор на Левски,новините за клуба трябва да са в раздела "МИШ-МАШ"
7
1
 
8
 
! Отговори
Футбол преди 12 години
Този автралопитек какво мучи ?
6
3
 
9
 
! Отговори
бариш манчо преди 12 години
ХАХАХХАХАХААААААААААА...ЕЙ ТОВА СИ ЕНАЙ ДОЛНАТА ЛЪЖА.ТОЯ Е ГОТОВ ЗА ДЕПУТАТ!!ЛЕФСКИ И ЦСКА ВИНАГИ СА БИЛИ ТОЛЕРИРАНИ И СА ИГРАЛИ НЕЧЕСТНО...В ПО НОВИ ВРЕМЕНА И ДРУГИ ОТБОРИ..КАКТО ЗНАЕМ КОЯТО МУТРА НАДДАДЕ,,НО ЛЕФСКИ И ЦСКА ОПРЕДЕЛЕНО СА НАЙ ДОЛНИТЕ
5
4
 
7
 
! Отговори
вэх преди 12 години
Левски е най-честен и почтен,по-честен даже и от Чичолина!!Щото Левски ако не играеш ечестно-нямаше да пада от комбайнери,скиори,дървари и разни други!Това е най-честният и почтен Бг отбор с най-честни президенти-немафиоти!! По-добре да са "футболните *** на Европа",ама да са честни!Виж,това че съдиите подпират Левски и дават дузпи,засади и т.н.-това тежи на тяхната съвест,не на Левски.А какъв мега мач ни очаква с Челноморе-28 европейски,18 латионамерикански,и 14 турски телевизии ще предават!
4
3
 
10
 
! Отговори
FIFA преди 12 години
... а съдиите кого подкрепят ?Когато резултата е 0:0 или уФСКИ губи , продълженията достигат и 7 минути !!
3
5
 
10
 
! Отговори
Чорапче преди 12 години
Бе ти верваш ли си бе, Синя прашка? Утре, като ви бият, пак съдията ще е виновен...
2
4
 
8
 
! Отговори
virunga преди 12 години
Не ви ли прилича на whiteback от екваториалните гори във Африка?
1
5
 
12
 
! Отговори
ГОВНЪО шестокласника преди 12 години
Какъвто тренъора ,такъв и отбора!