Гонзо крие Левски до дербито с ЦСКА

Закриват тренировките на "сините" до вечното дерби
Обновена: 18 окт 2011 10:34 | 18 окт 2011 10:34, Красимир Ангелов
9
Гонзо крие Левски до дербито с ЦСКА
Снимка: Булфото

Играчите на Левски ще влязат в ролята на отшелници в следващите 11 дни. Ръководството на отбора взе решение да закрие всичките тренировки до вечното дерби с ЦСКА.

Причината е, че Георги Иванов иска да работи на спокойствие. Освен това на "Герена" искат да се застраховат от изтичането на информация към Борисовата градина. През пролетта това не им помогна много и тогава паднаха 1:3 от ЦСКА.

Георги Иванов вдигна ръце от играчите на Левски и им обърна гръб в понеделник. Мениджърът на "сините" не успя да преглътне загубата от "Черноморец" с 0:2. Той проведе кратък разбор, след което се затвори в стаичката си на "Герена".

Гонзо повери тренировката на помощниците си Антони Здравков и Ивайло Петров. "Вдигайте се, че повече няма накъде да губим", отсякъл пловдивчанинът пред играчите, преди да напусне съблекалнята.

На някои от футболистите поредният провал във важен мач ще им излезе през носа. Шефовете са решили да ги ударят по джоба, за да ги събудят преди вечното дерби. Иначе кардинални мерки не са вземани, обявиха от "Герена".

Тарторите в отбора пък стягат другарски съд в съблекалнята. Капитанът на тима Христо Йовов скочи на съотборниците си след провала на "Лазур".

"Ще трябва да си поговорим. Не може да се играе така. Някои не са осъзнали какво е да играеш в "Левски". Тези хора нямат представа и идея за какво става въпрос", обяви Христо Йовов.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Bai Hoi преди 12 години
Taka i taka ste pochnali zakriite i kluba che s prezident mafiot i trenior rom osmoklasnik ste samo za smqh .......
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то пък и да ги крие и да не ги крие - файда никаква!
7
1
 
2
 
! Отговори
papi преди 12 години
dagi skrie????????????<to mai govedoto gonzo 6te triabva da se skrie ama na predi a sled kraia na ma4a s 4ervenite,deto 6teim slojat sigurno petica i togava kakvo 6te praviat neznam!
6
1
 
2
 
! Отговори
......! преди 12 години
Ами те така и така не могат да играят футбол,по-добре да играят на жмичка ......!
5
1
 
12
 
! Отговори
gogo преди 12 години
ОФ то и едно дерби,мани мани ,Левски - ЦСКА от години не е дерби,не е мач,а просто разни гелосани чалгарчета унижаващи две големи имена във вече умрелия за съжаление български футбол .
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Треньор се става от умен човек.....
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е как ще скрие Йовов той е на предизборни срещи с привърженици на ЦСКА в Своге утре
2
3
 
15
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
добре ги е скрил - видях целия им отбор да пасе задружно на една нива край Софияда ги пита преди мача "момчета,днес ще играем или ще произвеждаме говеждо?" :))
1
2
 
18
 
! Отговори
фергюсън преди 12 години
ДА ГИ СКРИЕ И НИКОГА ДА НЕ ГИ ПОКАЗВА!!!!!