Манолев герой за ПСВ, успя да вкара на аматьори

Десният бек реализира при 3:0 над Лисе
Обновена: 27 окт 2011 09:34 | 27 окт 2011 09:34, Красимир Ангелов
1
Манолев герой за ПСВ, успя да вкара на аматьори
Снимка: Reuters

Българският национал Станислав Манолев направи поредния си силен мач за своя клубен отбор ПСВ Айндховен. Десният краен защитник игра при убедителната домакинска победа с 3:0 над аматьорския Лисе и успя да реализира един от головете за своя отбор.

Двата отбора се изправиха един срещу друг на "Филипс Стейдиъм" в среща от 3-ия кръг за Купата на Холандия, а домакините заслужено успяха да стигнат до ценния успех.

Резултатът в мача бе открит от Манолев в 56-ата минута, като с това свое попадение той донякъде успя да пречупи гостите.

В 67-ата минута ПСВ практически уби интригата в този сблъсък, след като Лабиад вкара втори гол на Лисе и по този начин удвои преднината на домакините.

Крайното 3:0 в тази среща оформи Мертенс в 72-ата минута.

Твенте на Николай Михайлов също успя да премине 3-ия кръг на надпреварата, след като постигна победа с 4:3 над Генемуйден.

В тази среща треньорът на тима от Еншеде реши да даде почивка на Николай Михайлов и пусна под рамката на вратата Марсман.

Последният обаче тотално разочарова с изявите си, след като позволи противникът да реализира цели три попаденията в мрежата му.

Головете за тима от Еншеде иначе  бяха дело на Фер, Чадли и Байрами (2) съответно в 4-ата, 62-ата, 75-ата и 79-ата минути.

Не можем да пропуснем и победата на Аякс с 4:2 при гостуването на Рода, който мач също бе от 3-ия кръг на турнира за Купата на Холандия.

Домакините поведоха чрез Доналд още в 4-ата минута, но амстердамци успяха да обърнат мача в своя полза след попадения на Вертонген и Боригтер в 5-ата и 62-ата минути.

След това обаче Рода отново изравни с гол на Юнкер в 64-ата минута. Аякс обаче не се предаде и стигна до успеха, благодарение на попаденията на Боригтер и Вертонген, които вкараха по още един гол в 73-ата и 89-ата минути.

Благодарение на техните попадения, Аякс успя да премине успешно в следващата фаза на турнира за Купата на Холандия.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Alex преди 12 години
Браво! Само така! Днес амотьори, утре шампиони!