Пенев дърпа Тонев, Миланов и Цветков в мъжкия отбор

Младежите може повече да не играят в Ловеч заради малкото публика
Обновена: 17 ное 2011 12:54 | 17 ное 2011 12:54, Красимир Ангелов
5
Пенев дърпа Тонев, Миланов и Цветков в мъжкия отбор
Снимка: Булфото

Няколко играчи от младежкия национален отбор съвсем скоро ще станат част от мъжкия тим, призна селекционерът на младежите Михаил Мадански.

Той е провел разговори с националния селекционер Любослав Пенев, от който е станало ясно, че е възможно някои играчи на младежите да бъдат повикани в представителната гарнитура още при следващия лагер сбор.

"Любо беше плътно с нас около мачовете с Австрия. Разбрах, че много са му харесали Александър Тонев и Александър Цветков. Доколкото знам и Георги Миланов, който пропусна срещите заради травма, е в списъка на Пенев", поясни Мадански пред "Меридиан мач".

"Има голяма вероятност той да ги повика за следващия мач на мъжкия отбор. Допадат му и още няколко души, на които обаче все още им е малко раничко за първия състав", допълни специалистът, който за кратко също имаше шанса да води мъжкия отбор.

В същото време стана ясно, че има вероятност младежкият национален отбор на България да не играе следващия си домакински мач в Ловеч. Мадански е останал крайно разочарован от ниската посещаемост в града.

"Съоръжението в Ловеч е идеално, но на практика е невъзможно да се напълни. На мача с Австрия имаше не повече от 1000 души, на срещата с Холандия дойдоха дори по-малко. Един празен стадион влияе доста потискащо на момчетата", каза Мадански.

"Поради тази причина е напълно възможно да изиграем следващата ни домакинска среща в друг град, където ще има повече публика", завърши специалистът.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Lo$7 преди 12 години
За първи път ще започне квалификационен цикъл на националите, а аз нямам никакви очаквания - нито за добра игра, себераздаване и желание дори, нито за по-високо място от 4-5, нито нищо. Но предпочитам да съм реалист и дори песимистично настроен, отколкото пак да си троша нервите на стадиона, пред телевизора и да търся причини в малшанс, късмет, съдия вместо да приема болната истина, че просто сме слаби, нямаме дори мотивация, бази, треньор, БФС и т.н.
4
0
 
0
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Еми няма как да се интересувам от татуирани *** с жени ***,пък биле те и в песледен модел мерцедеси.Футбалерите ни живеят в друг свят и освен да си епилират задниците и да си сменят жените помежду си друго не умеят.Последните квалификации са показателни
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да поглежда младежкия на Левски,размазаха малките чорбарчета
2
0
 
1
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Аз се интересувам, мисля че и други освен мен. Просто няма какво да обсъждаме докато не видим треньор и отбор в действие. Дотогава всички ще сме резервирани, може би и след това. Всичко зависи как ще повлияе Пенев на отбора. По природа съм оптимист но дори и аз нямам какво да кажа. Интереса ще е нулев не до момента, в който станат световна сила, а до момента в който покажат футбол на терена и то за постоянно.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ot 12,54 chasa do sega, 17,35 chasa nito edi okmentar.Nikoi ne se interesuva ot BG futbola.