В Милан спират Меси с кръст и молитва

Бранителят Тиаго Силва издаде рецептата
22 ное 2011 16:40, Георги Пешев
1
В Милан спират Меси с кръст и молитва
Лео Меси няма спирка

Централният бранител на Милан Тиаго Силва разкри как може да бъде спрян лидерът на Барселона Лео Меси. Бразилецът заяви пред "Глобо Еспорте", че когато Меси се приближи към теб с топка в крака, единственото, което можеш да направиш, е да се прекръстиш и да се молиш, че всичко ще мине добре.

"Той е много бърз и технически надарен играч. Срещу него защитниците са принудени да вземат решения моментално", каза бразилският футболист.

В сряда Милан домакинства на Барселона в гвоздея на кръга от Шампионската лига. "Росонерите" се надяват на победа, която би им дала предимство при жребия за следващата фаза на турнира.

"Ще бъде трудно, но ние работим здраво. С Барселона принадлежим към две различни футболни школи, но знаем, че можем да спечелим срещу тях", допълни Тиаго Силва.

Трансферни спекулации свързват името на 27-годишния защитник с преминаване на "Ноу Камп", но бразилецът отрече да има каквато и да било истина в тях.

"Щастлив съм в Милан и се радвам да живея в град като Милано. Разбира се, че Барселона е изкушение, това е най-добрият отбор в света, но аз искам да взема трофея от Шампионската лига с червено-черния екип", завърши Тиаго Силва.

Още новини от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Викайте екзорсиста по-добре.