Бойко Борисов шава на терена като Шави

Подава и вижда играта, заяви треньорът на Витоша Бистрица
Обновена: 30 ное 2011 17:05 | 30 ное 2011 17:05, Георги Пешев
154
Бойко Борисов шава на терена като Шави
Снимка: Булфото

Съотборниците на Бойко Борисов от третодивизионния Витоша Бистрица са категорични, че той ще спечели вота на феновете в анкетата "Футболист на годината". Те дори го наричали - Шави, тъй като пасовете му се доближавали до тези на звездата на Барселона, а също имал и поглед върху играта.

Припомняме ви, че министър-председателят води убедително във вота на феновете с 2966 гласа (42%) и е далеч пред голмайстора на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който е втори с 1754 гласа (25%). Трети е Николай Михайлов със скромните 383 гласа (5%).

"Вотът на феновете ще го спечели. Изненадан съм, че е включен в тази класация, но той винаги иска да печели. Позагубил е бързината си, човекът е на 52 години все пак".

"В отбора му викаме Шави, добре подава топката, вижда играта. На тренировки не идва, но съм доволен от старанието му", коментира треньорът на Витоша Бистрица - Ясин Мишауи.

Президентът на клуба от Бистрица - Славчо Галев, е сигурен в победата на Борисов в престижната анкета.

"Това не е никаква гавра. След като има класация, която е подложена на обществено внимание, всеки има право да гласува и да даде мнението си. Смятам, че вотът не може да бъде обърнат, тъй като това е мнение на публиката, тя е обективна".

Още по темата

"Той ще спечели. Хората са преценили какво е дал Бербатов за България тази година. Аз си казах мнението, трябваше да бъде анулирана анкетата тази година, тъй като успехите са под всякаква критика", коментира босът на клуба.

"Всеки мач се стараем да побеждаваме, приемаме го като един от нас. Обръщаме се към него на малко име, казваме му Бойко", казва един от футболистите пред ТВ7. Друг играч добавя:

"Играл съм 2-3 мача с него, отскоро съм във Витоша. Прави му чест, че се държи като с равни с нас. Почти всички работим освен, че играем футбол, имаме много студенти, едно момче си изкарва прехраната в денонощен магазин, друг работи в супермаркет, имаме и полицай".

Още футболни новини от България можете да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
5
 
! Отговори
виждащият преди 12 години
Знаете ли, че в БФС интерпретират правилниците и т.н. циркулярни писма на ФИФА, за да могат определени клубове да си въртят далаверите с компенсации за обучение и тренировки? И не само..........................
88
5
 
4
 
! Отговори
DO BAZIKTARITE преди 12 години
I ZA KAKVO GO BAZIKATE TOLKOVA 4OVEKA....? - ZATOVA 4E E PREMIER APAK IGRAE FUDBOL LI.....? - KAZVAM 4E O6TE MNO-O-OGO.....MNOGO GODINI TRIABVA NA BALGARINA DA PROMENI PARVO SAZNANIETO SI......EDVA TOGAVA 6TE BADEM DOBRE..........
87
1
 
3
 
! Отговори
виждащият преди 12 години
Знаете ли в колко отбора не се плащат заплати? И в А и в Б групите? Знаете ли колко момчета са изпаднали в унизително положение да търсят пари на заем от родители, физически лица и други подобни на убиваща лихва? Властите щели да следят приятелската среща между Локо Сф и Малеш за уреден краен резултат - недейте - от такива мачове те имат някакъв доход! Как няма да падне Локо Мездра с 5-0 няколко пъти в Австрия преди години! Някой трупа огромни печалби от такива мачове, но други си ХРАНЯТ ДЕЦАТА!
86
2
 
25
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 12 години
А бе този найстина ли не разбира че се гъбаркат с него ...... на всичкото отгоре е и премиер....
85
0
 
8
 
! Отговори
виждашият преди 12 години
Добри хора, Българи! Не Ви ли прави впечатление, че всеки чужденец-футболен специалист, който дойде в нашата страна и се опитва да ПРАВИ ДОБРО И ДА ПОМАГА е ОПЛЮВАН И ИЗГОНЕН НАЙ-ПОЗОРНО - ПЪРВИ БЕШЕ ХОЛАНДЕЦА В ЛЕВСКИ, ВТОРИ - ФРАНЦУЗИНА В ЛИТЕКС, ТРЕТИ - ГЕРМАНЕЦА В НАЦИОНАЛНИЯ. И ТРИМАТА си тръгнаха оплюти, но ЗНАНИЯТА, особено на първите двама, БЯХА ОГРАБЕНИ И ПРИСВОЕНИ ОТ ПСЕВДО-ТРЕНЬОРИ, които нямат записан никакъв самостоятелен успех след това, като господин МЪРИ СТОИЛОВ, например.
84
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно е и за децата, че българина по душа е ***, подмазвач и с робско съзнание гледа да се подмаже на силните (без значение дали струват нещо или не) ... да смачка слабите (без значение дали струват нещо или не) ... това е българина. Коректност, достойнство, солидарност, взаимопомощ ... това са неща далече от съзнанието на българския селянин.
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И защо да не си е повярвал? Та НИЕ (в т.ч. и негласуващите) го избираме за каквото се кандидатира. И сега кой е отговорен? Няма такъв народ, бойковци колкото щеш.
82
0
 
7
 
! Отговори
виждащият преди 12 години
Добри хора, не изпадайте в излишни размисли! ТОВА Е НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ, КОЙТО ОТ 4-5 ГОДИНИ Е МЪРТЪВ! Естествено, че хората ща гласуват за аматьор, но не и за ПСЕВДО-ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ, които разхождат фланелки с различни цветове! ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ НАЙ-ЕВТИНИЯ БИЛЕТ ЗА ТЕАТЪР СТРУВА ОТ РОДА НА 10 ЛЕВА, А ЗА ФУТБОЛЕН МАЧ АКО МИНЕ ТОВА ЧИСЛО НАСТАВА ВОЙНА ОТ Т.Н. АГИТКИ.
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Небезизвестният Ясин Мишау беше *** на Велинов, лека му пръст, и дори игра в Янина, Гърция. Не беше лош футболист, но кво стана с това момче, Господи помогни му.
80
1
 
12
 
! Отговори
Брей преди 12 години
ТИКВА С ТУМБАК ФУТБОЛИСТ !!!!!!!!????????
79
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искаха да го обявят за художник на годината, мъж на годината ... оня ден обявиха кучето му Лазар за победител на изложбата за овчарки, сега искат и футболист на годината ... да се смееш ли , да плачеш ли ... Ким чен Ир ряпа да яде.
78
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бас ловя, че в цялата тази постановка пръст имат сценаристите на Слави Трифинов. Много успешно поставена динена *** или да кажем блесна...
77
0
 
12
 
! Отговори
тръгвам си преди 12 години
Стига с този бойко борисов, стига с този футболист на годината. Всички "независими" медии и сайтове се занимават с тези глупости. Тъжната истина е, че ако днес на протест бяха излезли безработните, гладуващите, хората които едвам свързват двата края, пенсионерите с пенсия колкото една бутилка уиски в найт флайт щеше да има протестиращи хора от Плиска до тунела на Люлин и от централна гара до бул. Гоце Делчев... Да не говорим, ако към тях се присъединят и всички хиляди полицаи, които охраняваха.
76
1
 
11
 
! Отговори
повръща ми се от тоя преди 12 години
Типично по български,типично по каноните на ДС, -хващат един *** и го издигат до гребена на вълната, навсякъде и във всяка една част от общественния живот,политика, художествено-творческа дейност, наука , образование, спорт и бит,- от него се иска само да е шут, и да изпълнява безприкословно като робот задачи, да се перчи , да се ежи , да се подсръдва като ощипана мома но да изпълнява ролята, и да не показва колко се е осрал от страх, от Сретен , от загуба на пиедестал,мерудия за всякъде
75
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шави шава, а Нашия шави щави
74
1
 
15
 
! Отговори
се преди 12 години
Милинкия толкова е смешен и трагичен че няма никой смелост да му го каже.
73
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко играе !... а вие зрителите ?
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този е толкова зле бате:)))
71
1
 
16
 
! Отговори
ражда се нов култ - преди 12 години
култът към сенилния поглед и флуктуиращото шкембе на бойко борисов
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв Шави бе! Шави е като него:))))