Евра недоволен: Срамно е да сме в Лига Европа

"Аз съм в Юнайтед за да играя в Шампионската Лига", коментира защитникът
Обновена: 8 дек 2011 14:48 | 8 дек 2011 14:46, Красимир Ангелов
10
Евра недоволен: Срамно е да сме в Лига Европа
Снимка: Reuters

Защитникът на Манчестър Юнайтед Партис Евра изрази доста по-различно мнение от това на колегата си Рио Фърдинанд по отношение на участието на тима в Лига Европа.

Както е известно,  "червените дяволи" загубиха с 1:2 гостуването си на Базел и останаха на трето място в крайното класиране в групата си в Шампионската Лига.

Така напролет те ще участват в турнира Лига Европа и Рио Фърдинанд заяви, че отборът ще се бори за трофея. Евра обаче не е особено ентусиазиран.

"Мисля си, че утре ще се събудя и ще сме се класирали напред. Всичко сякаш е само сън. Но не е сън, а реалност. Трябваше да се събудим по-рано в турнира. Заслужаваме да отпаднем", заяви Евра след мача.

"Дори и когато играем приятелски мачове, когато облека фланелката на Юнайтед, давам най-доброто да победим. Но е срамно да бъдем в Лига Европа".

"Аз съм в Манчестър Юнайтед, за да играя в Шампионската Лига. Но за някои играчи е мечта да играят за Юнайтед във всеки турнир и аз ще уважа това", отсече французинът.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
AHMED преди 12 години
E TAM E BILO VINAGI MESTOTO NA mANCEster UNITED, ZA SAMPIONSKA LIGA SE GOVORY SAMO TUK V ispanya, NIE DIRJIV bARCA I real MADRID, E MALKO I OLIMPIK MARSILIYA.....ABEDI PELE I DESAMP
9
1
 
1
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Това е един от най-постоянните и себераздаващи се играчи в Юнайтед. Критиките му към отбора са напълно оправдани.
8
0
 
1
 
! Отговори
kir преди 12 години
Хаха, ами който не мупонася да са изнася ве. Още първия мач 0:10 и готово.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя още малко и ще обясни, как МЮ трябва да му благодарят, че въобще играе за тях.
6
5
 
2
 
! Отговори
ronin преди 12 години
Какво пак се нахвърлихте на Бербатов! Аз пък вярвам в Бербатов! Вярвам, че както излъска пейката на МЮ в ШЛ, така до блясък ще лъсне пейката и в Лига Европа.Който може -си го може!Наскоро от полираната пейка паднаха Чичарито и Неманя Видич и осукаха коленни връзки!
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kade sa komentarite sa berbatov
4
5
 
3
 
! Отговори
анонимен1912 преди 12 години
Много ви порастна работата, бе манчестерски ***. Лига Европа е много по-престижентурнир от вашата Купа на Антлия!!! По-престижен е, нищо, че ФА е на около 140 години. Само толкова и нищо повече. Какво представлямат разните му там Честърфийлдчета, Суонсчета/който пък е и уелски, не английски ***/, Куинспаркрейнджърчета, Кристълпаласчета и т.н. пред един "Шалке04" или "Ювентус", примерно. 70% от вашите махленски ритнитопковци се научават само от Еврофутол
3
5
 
5
 
! Отговори
kolev преди 12 години
Viidq se, che bez Berbatov Manchester ne e su6tiq. NO NEKA IM! kato ne go pusnaha na finala minala godina i zagubiha, sega go nqma6e i otpadnaha o6te v grupovata faza! NEKA IM NA SME6NICITE! Berbatov otidi i igrai v otbor koito 6te sa blagodarni na igrata ti!
2
3
 
6
 
! Отговори
DS преди 12 години
Ами да беше играл повече и да беше се раздал повече за отбора, а не за себе си - така както го правят другите. Точно заради тези думи трябва да бъде изритан от отбора, и да останат точно тези играчи, за които е чест и гордост да играят за Юнайтед във всеки турнирен мач, дори и в контролите!
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега те е срам, но ако ти и другите *** от отбора подавахте повече на Бербатов, досега да ви е измъкнал.