Уейн Руни прати Юнайтед на върха след дербито с Ливърпул

Английският национал вкара попаденията за успеха с 2:1
Обновена: 11 фев 2012 17:42 | 11 фев 2012 17:36,
42
Уейн Руни прати Юнайтед на върха след дербито с Ливърпул
Снимка: Reuters

Английският шампион Манчестър Юнайтед постигна изключително важна победа над големия враг Ливърпул с 2:1.

Двата отбора се изправиха един срещу друг на "Олд Трафорд", а "Червените дяволи" демонстрираха страхотната си класа.
 
Уейн Руни реализира и двата гола за отбора на сър Алекс Фъргюсън, като попаденията паднаха в 47-ата и 50-ата минути. Попадението за гостите пък бе на Луис Суарес и падна в 80-ата минута
 
Българският национал Димитър Бербатов остана резерва в срещата, като вместо него в атаката на Юнайтед излязоха Руни и Уелбек.
 
Преди мача се очакваше Патрис Евра и Луис Суарес да си стиснат ръцете и да се помирят след расисткия скандал, в който уругваецът бе замесен преди известно време. Това обаче така и не стана.
 
След тази среща Юнайтед окупира първото място, макар и може би временно, с актив от 58 точки, докато Пул заема 7-ата позиция с 39 точки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Реал" (Мадрид) и "Манчестър Сити" се интересуват от Димитър Бербатов. Българският нападател на "Манчестър Юнайтед" ще се превърне в трансферна цел номер 1 на испанския гранд при евентуална продажба на Карим Бензема през лятото, съобщават медиите в Италия.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според "Дейли Мирър" руснаците са готови да предложат 15 млн. паунда на "Юнайтед" и годишна заплата от 7,5 млн. на Бербатов. Изданието обаче твърди, че Емил Данчев няма да приеме по-малко от 12 млн. паунда годишна заплата за своя клиент.Ръководството на "Анжи" вече доказа, че парите не са проблем. Само през последните няколко месеца дагестанците привлякоха Роберто Карлос и Юри Жирков и направиха Самуел Етоо най-добре платеният футболист в света.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дългоочакваното завръщане на Димитър Бербатов в националния отбор бе коментирано и от президента на "Славия" - Венцеслав Стефанов. Той обяви, че нападателят на "Манчестър Юнайтед" може да играе като за половин отбор.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премиерът Бойко Борисов и сър Алекс навиват Бербо за националния.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според турския вестник, Бербатов, който поне за момента има договор с Юнайтед до лятото, е отговорил положително на запитването на Галатасарай. Ако българинът се договори с турците, той ще получи 1.5 милиона евро на ръка при подписването на договора си, а в следващите три години ще взема по 3,5 милиона евро на сезон.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Галатасарай слага на масата 11 милиона за Димитър Бербатов.Според журналистите на Ботуша, Рома са се примирили с новината, че Бербатов ще преподпише с Юнайтед, но за сметка на това са готови да го вземат през лятото срещу 10 милиона евро.
9
3
 
11
 
! Отговори
d преди 12 години
Само Бербо може да ги ниже по 3 на мач.
8
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Легендата на Ливърпул Алън Хансън определи нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов за луксозен играч, който не създава напрежение в противниковите бранители с движението си по терена. Ако си централен защитник и срещу теб е българина знаеш, че няма от какво да се притесняваш. Той не те гони до последно или те притиска физически. Той има голям талант, но когато в отбора си имаш подобен футболист трябва да разчиташ на останалите да играят на ниво. Ако играят само 5 или 6, луксът пак си е лукс.
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Легендарният защитник на "Манчестър Юнайтед" и настоящ посланик на "червените дяволи" - Гари Палистър, призна , че е фен на играта на Димитър Бербатов. Емблематичният защитник, прекарал 9 години на "Олд Трафорд" между 1989 и 1998 г., смята българския нападател за едно от най-големите бижута в настоящата селекция на Алекс Фергюсън, независимо от малкото време за изява, което Берба получава.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До-5- шуменец - Етносите в община Шумен. Общинското ръководство ще полага усилия за възпитаване на населението в позитивно мислене - да умее да оценява положителното.
5
8
 
21
 
! Отговори
pepe преди 12 години
ей шумен, млък там от ***!
4
36
 
17
 
! Отговори
шуменец преди 12 години
КЪДЕ Е ДИМИТРИЧКА БЕРБАТОВА?
3
8
 
41
 
! Отговори
Жо преди 12 години
ПРОЧЕТОХ ИСТОРИЯТА на футболния клуб "Манчестър Юнайтед". Враждата им с "Ливърпул" продължава повече от сто години и е, може би, най-старата във футбола. Затова всеки играч, вкарал голове срещу "смъртния враг" влиза в клубната история завинаги. Трябва да се гордеем като българи, че името на нашия Димитър Бербатов е записано със златни букви, след неговия хеттрик срещу Мърсисайдци.
2
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако не със съдийски тесли, печелят с провокации от страна на разни черньовци.
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя е супер!Не е като нашия Ники!

Спонсорирани публикации