Балъков вариант за нов треньор на Херта

Българинът може да напусне Хайдук и да поеме берлинчани
14 фев 2012 16:37, Георги Пешев
1
Балъков вариант за нов треньор на Херта

Бившият национал и капитан на България Красимир Балъков може да бъде новият треньор на елитния германски Херта, твърдят медиите в Германия.

Бернд Шустер, Ейлофур Сверисон и Томас Дол също са варианти за заместник на Михаел Скибе, който трябваше да напусен поста след серия от лоши резултати.

Според вестник "tZ" бившият треньор на Шалке и Хофенхайм Ралф Рангник е отказал предложението на столичани да води отбора.

Първият ден след уволнението на Скибе в Херта започна с тренировка от 20 футболисти, които бяха наблюдавани от едва 15 фена на берлинчани.

Според вестник "Берлинер Моргенпост" Краси Балъков има клауза в своя договор с хърватския Хайдук, в която пише, че той може да прекрати взаимоотношенията си с клуба, ако получи оферта от германски тим.

Бала не крие амбициите си да води отбор от Германия, след като в периода 2003-2005 бе помощник в бившия си отбор Щутгарт.

В момента Херта се намира точно над зоната на изпадащите в класирането на Бундеслигата, само на две точки над 16-тия в таблицата Кайзерслаутерн.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Красимир БалъковХерта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Балъков беше гениален футболист, но като треньор не струва...