Челси с поредна издънка, този път срещу Бирмингам за ФА Къп

"Сините" врътнаха 1:1 на "Стамфорд Бридж", Maта пропусна дузпа
18 фев 2012 17:12, Георги Пешев
11
Челси с поредна издънка, този път срещу Бирмингам за ФА Къп

Челси продължава със слабото си представяне под ръководството на Андре Вилаш-Боаш. "Сините" се издъниха у дома срещу Бирмингам в днешния двубой от 5-ия кръг на ФА Къп.

Двата тима врътнаха равенство 1:1 на "Стамфорд Бридж" и по този начин столичани пропуснаха чудесна възможност да се класират за следващия кръг на турнира, който е 1/4-финален.

Двубоят започна по-добре за лондончани, но въпреки това гостите от Бирмингам първи откриха резултата чрез Мърфи още в 20-ата минута.

Само две минути по-късно Хуан Мата пропиля дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу Рамиреш в наказателното поле.

Първото попадение за домакините дойде в 62-ата минута и бе дело на младока Даниел Стъридж. До края на мача Челси не успя да вкара втори гол и в крайна сметка равенството се запази.

Двата тима ще се изправят един срещу друг във втори сблъсък, от който ще бъде определено кой ще премине в следващата фаза на ФА Къп.

Подробности от мача прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: челсиБирмингамФА къп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
UK Chelsea Bulgaria преди 12 години
Blue is the colour,Football is the game,We are all togheter,and winning is our aim,So cheer us on through the sun and rain,Because Chelsea,Chelsea is our name!!!!!!!!......Pozdravi s himna na nai-velikia otbor na sveta ot Anglia,na vsichki sini fenovena Chelsea ot Bulgaria i celia sviat!!!!!! Nie sme tuk, v Bulgaria i navsiakade!!!!!!!
7
2
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
И да подчертая че похарчените пари са под милярд лири заедно (като броим и към 400 милиона за закупуването на клуба). Това е нищо в сравнение с тези похарчени от сити. И да подчертая че единственият разхищителен (и безсмислен) трансфер за последните 4 сезона е Торес. Иначе клуба води много отговорна фискална политика и мисля че има 3 или 4 сезона на загуба от както Абрамович го закупи. Запази си предубедените мнения за предаванията по телевизията.
6
4
 
5
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
А ти разбирача на кой ли смешен отбор си фен? Какво доказателство виждаш- отбора се подмладавя и след 1 сезон сработване ще е във топ 3 на Англия поне още 10 години. Нещо което не мога да кажа нито за юнайтед нито за арсенал - едните трябва да привикват пенсионирали се футболисти да за има отбора някаква идия на коя страна трябва да рита топката, а другия с лабилни футболисти които не можаха да развият потенциала си.
5
7
 
6
 
! Отговори
Fuck Chelsea преди 12 години
Само така! Още едно доказателство, че дори и с над 1 млрд. паунда от руския мошеник собственик отбор не става. Пожелавам същото да се случи и с Ман Шити. А за родния футбол неща да чувам - нивото е като третодивизионен немски или испански ***. Стоичков отново треньор!?! Голям смях, тоя не разбра ли, че не става за нищо.
4
1
 
6
 
! Отговори
chicago преди 12 години
bravo
3
1
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
А мен ме боли фара и за теб, и за Банско
2
8
 
7
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 12 години
ЧЕЛСИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ...........
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до един са лузъри ...хахха ...*без Лампард