Стойчо съзря организация срещу ЦСКА

Черноморец бил бонусиран, за да се хвърли срещу червените
10 мар 2012 12:29, Бойчо Попов
66
Стойчо съзря организация срещу ЦСКА
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов. Снимка: Импакт Прес Груп

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов заяви, че вече е решил да смени начина и метода на подготовка на отбора, след като пое "червените" едва преди няколко дни. Специалистът добави, че това е приоритет в момента за него, както лятната селекция, за която вече има планове. Той каза още на днешния брифинг, че има организация срещу ЦСКА.

"Всички дават най-доброто в мачовете срещу ЦСКА. Конкурентите ни в първенството пък стимулират нашите съперници. Има организация срещу нас. Винаги се е работило така срещу клуба", заяви специалистът.

"Доказателство за това е, че са дадени бонуси на Черноморец, за да се хвърлят срещу ЦСКА. Не казвам, че това е лошо. Нормално е. През 2002-03 година Тодор Батков даваше по 50 000 долара за открадната точка от ЦСКА, но не успя да стане шампион. Каквото имах да казвам за държавната намеса във футбола, вече го казах. Сега Левски трябва да докаже, че това не е така."

"Доволен съм от това, което свършихме през седмицата. Убеден съм, че потенциалът на ЦСКА е много по-голям от това, което е показано досега. Не съм магьосник, но при всички положения ще има промени като мотивация, като агресия, като скорост, като поведение", добави още треньорът.

Той щял да смени метода и начина на подготовка, за да оптимизира  възможностите и да разкрие всички качества на футболистите.

"Не ме интересува какво ще направят преките конкуренти за титлата, интересува ме само мача с Калиакра, към които ще подходим по най-сериозния начин. И дума не може да има за подценяване", завърши своето изказване Стойчо Младенов.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: ЦСКАСтойчо Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Говедариии стегайте се че бате Стойчо ще ви го нахендри
53
1
 
1
 
! Отговори
архива преди 12 години
В Монтана снощи в заведение на центъра е спазарен мача Левски да бие да знаеш бате Стойчо!
52
1
 
1
 
! Отговори
милиционер преди 12 години
КЗЛ милиционерски *** измекярски с Лафчис византийски, с Чорни еврейски и сега с ДС агент Тара ДПС-рски. Орисани говвда вечно да са втори. Това е проклятието на на откраднатото име на Апостола на Свободата. ***!!!!!!!!!!
51
2
 
1
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
*бахме прасета по комунизма ще ги *бем и сега а те винаги ще си търсят оправдания горките
50
2
 
1
 
! Отговори
коко преди 12 години
Тоя *** отново се появи и взе всеки ден да спами. Каква организация бе ***? Видя, че *** е пълна с бездарници, знае че не може нищо да направи и взе предварително да се оправдава. Егати тренера, да съединиш селски манталитет със свински характер и получаваш тройчо. Абе почни да работиш, нещо направи и после се оправдавай, ***
49
2
 
8
 
! Отговори
mangusto преди 12 години
Тройчо Тулузата Пражки пак тръгнал да бълнува:)След всики дивотии на *** трябваше вече да са по окръжните групи!То не бе дългове, не бе допинг, не бе кражба на футболисти ...И все някой им е виновен, все има заговор, имало "държавна поръчка" Левски да е шампион ...Даже някога като паднахме от Родопа пак го обърнахте на уговорка, нищо, е шампиони можехме да сме ако бяхме били ...Въобще, комуниста без враг и заговор не може!
48
0
 
3
 
! Отговори
glarus преди 12 години
днес съдията подари мача на локо.да пита ебл.то на пайнерките,колко е кихнал и как се става шампион/по български/,а не да реве като бита ***.
47
0
 
4
 
! Отговори
комици,тренери преди 12 години
Тройчо вчера доди и ни наду главите,имам чувсвото че някой хора само стоят и чакат да стане някоя издънка и се кефят,че те ще сменят издънилите се хора,само и само да лапат заплатката...Всички знаем колко струва нашето първенсво,че тука се силите *** срещу Банкерите..И щом Венци Стефанов каза че Славия не е участвала никога в уговорени мачове и че ще гони титлаа догодина,аз просто да се смея ли да плача ли...Това е трагедия,пародия,по зле от махалата,защото в махалата не се продават мачове
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стойчо, гроздето май е кисело.... Да има огранизация за титла за Лецки ( Тара сега е гушнал малко мангизи и ще иска феновете отново да го обичат) или Литекс (Защо иначе Гриша ще се бърка за тренер като Стоичков) - може и да хване дикиш, ама след като казваш "А", кажи и "Б"! Още повече, ако има организация за титла на някои отбор - то всички "грандове" са в играта и изненадващи резИлтати няма! Така че първо нека видим как ще играят твоите играчи, после приказвай, ако играчите ти са куци коне или те "натулузят" в 96та мин след асистенция на вратаря - не са ти виновни други отбори!
45
4
 
8
 
! Отговори
минчо преди 12 години
на калпавия плувец водораслити му пречат
44
3
 
11
 
! Отговори
ERT преди 12 години
ЦСКА имаха много кадърен и възпитан треньор в лицето на Ръдуканов, който направи от тези куци коне сносен отбор, но го изритаха по възможно най- гадния начин. Сега чрез прочулия се с наглостта си Тройчо се опитват да играят по старата струна - че Левски е толериран от властта и всички останали. Тази плоча обаче е много изтъркана - този е перфектния треньор за шефовете на ЦСКА - кукла на конци, която се ползва с доверието на феновете и ще търси всевъзможни извинения за бъдещите неуспехи.
43
2
 
9
 
! Отговори
WTF преди 12 години
Стига сте ни занимвали с тоя тъпоглавец! Да вземе да направи нещо смислено с отбор в ЕКТ или с някой национален, само не искам да му дават пак нашият! Още помня онова 6:0 от чехите и как всички се върнаха с усмивки, как на никой не му пукаше! Каквео толкова направи с ЦСКА в ЕКТ? падна два пъти от турците с по 3:0! Абсолютен *** е като треньор....
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, само *** ли ражда този милко балевски измислен отбор? То бива, бива простаци ама чак това вече е много...Луцифер
41
2
 
5
 
! Отговори
Тройчо Шесторчев преди 12 години
Не се предавайте, "армейци"! Тоя път и играчи нямаме, и пари за купуване на мачове нямаме, но аз ще защитавам честта на цфка и ако случайно се класираме за евротурнирите, ще направя необходимото да си заслужа нов, още по- култов прякор!! Левски навремето ни слагаше седмици- дали пък не е дошло времето и аз да вляза в този славен кръг на легендите, удостоени с честта да поемат по 7?! Няма да оставя нещата току така..
40
4
 
10
 
! Отговори
nqkoi преди 12 години
стойчо почна да плаче в самото начало,и от този човек ще чакаме да вдигне ЦСКА,***
39
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Младенов и Стоичков са големи ексцентрици
38
4
 
10
 
! Отговори
mangustan преди 12 години
Липса на организацияче тая база кога е била ваша? БКП ви я даде. Изкуственото си е изкуствено - като всичко комунистическо мястото ви е на бунището
37
7
 
11
 
! Отговори
1 преди 12 години
Тоя болен мозък какво друго да каже
36
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шесторчо Чешкия, който се скъса да се съди с цска, сега се върна за да изцоца още някой лев. Естествено като на всички прасета все Левски му е в устата и все някой друг му е виновен ...
35
6
 
14
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
Тройчо развя белия байрак!!!Много рано почна да се оправдаваш с поредното си фиаско.Ама кво ти дреме, ще те сменят и ще сложат Пената, после и него ще го сменят и пак ще те сложат теб,Тройчо...и така до края на светаа!