Благодаря за подкрепата, ще успея!

Стилиян Петров се просълзи на "Вила Парк"
Обновена: 1 апр 2012 09:04 | 31 мар 2012 19:20,
97
Благодаря за подкрепата, ще успея!
Стилиян Петров на мача на Астън Вила. Снимка: Reuters

Капитанът на националния отбор и Астън Вила Стилиян Петров благодари на всичките си сънародници и всички хора по света, които го подкрепиха в най-важния двубой в живота му - този срещу левкемията.

Днес халфът наблюдава на живо заедно със семейството си двубоя на своя тим срещу Челси на "Вила Парк".

"Бих искал да благодаря на всички хора, които ме подкрепиха. Реакцията бе изумителна и аз го оценявам много. В момента е трудно и на мен, и на моето семейство. Моля хората да уважават моя личен живот", заяви Петров.

"С помощта и обичта на моето семейство, моите съотборници, всички мои приятели във футбола, Астън Вила и всичките фенове, аз съм сигурен, че ще победя болестта. Решен съм да го направя", отсече още роденият в Монтана футболист.

Още по темата
 Стилиян призна, че временно оставя футбола на заден план. Но няма да се отказва от него окончателно.Това бе потвърдено и от мениджъра на футболиста Стивън Хюз.

Още на загрявката преди двубоя всички футболисти на двата отбора излязоха с фланелки с името на Стилиян Петров и №19 на гърба, на които отпред бе изписано "Мислите ни са с теб". Българският полузащитник бе на трибуните заедно със съпругата си и двете им деца.

В 19-тата минута на срещата всички зрители по трибуните се изправиха на крака и в продължение на 60 секунди аплодираха бурно българския капитан на Астън Вила Стилиян Петров, който трудно скриваше емоциите си. Стенли също стана на крака и благодари за подкрепата на запалянковците, сред които бяха и привърженици на Челси.

Халфът на Астън Вила бе диагностициран с остра левкемия. В понеделник националът започва своетf лечение в лондонска клиника.
В крайна сметка Астън Вила загуби с 2:4 от Челси в мач от 31-ия кръг на английската Висша лига.

Вижте как протече мачът в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: Стилиян Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И с какво Стилиян е виновен, че живеем в скапана държава без здравеопазване? До колкото може би всички вие виждате той живее в "бяла държава" където шансовете му за оздравяване са много по-добри. Ако бе останал тук - да го бяха отписали вече. Докато има хора, които остават тук така всеки ден ще гледаме дарителски кампании, а политиците ще си раздават милиони бонуси. Вземете пример от него - махнете се от тук. В друга държава поне ще имате някакъв шанс, ако не дай Боже се разболеете!
50
0
 
14
 
! Отговори
s преди 12 години
абе, че парите няма да те излекуват, ясно, ама пак поне имаш някакъв шанс. всеки път, като пуснат дарителска кампания за лечение, ми се свива сърцето. уж даряваш, ама то времето си лети и нещата се влошават. а и липсата на пари за операции и лекарства на фона на бонусите от десетки хиляди.... скандално. дано стилиян оздравее и върне към футбола, а и колко е дарявал и със сигурност ще продължи. евала на хора като него
49
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тулски не е българин, а е турчин. Ако беше българин нямаше да плюе и псува така. Не го винете, той не е виновен...Между другото, когато Рони Джеймс Дио почина от рак преди 2 години плаках 2 дни. Човек, който е радвал толкова много хора с музиката си и който е дарявал толкова любов. Такъв човек е и Стилиян! Но, той за разлика от Дио е млад и това ще му помогне да се пребори.
48
2
 
19
 
! Отговори
до Tulski преди 12 години
Ти си изтъкан от завист бе, ***. Какво сравняваш твоите роднини със Стилиян? Значи да гледаме маааалко скептично и за Стилиян , щото твоите роднини не са се отървали от рака ?Ми ***, моите дядо, вуйчо и стринка умряха от рак. Да кажа че не съм оптимист за Стилиян тогава ли? Бай полов член, някои хора наред с късмета(ранен стадий) имат и мангизи да се лекуват при най-добрите условия и специалисти. Завиждай, злобей..някои хора имат..к'во да се прави. Армстронг ще ти каже най-добре-колоездача!
47
1
 
14
 
! Отговори
s преди 12 години
дано се оправи, все пак много хора го подкрепят и са до него. и има средства за лечение, за съжаление при тези тежки болести животът си има цена, което е ужасно. все си викаш парите не са важни и не те правят щастлив, ама без тях нямаш шанс. жалка история. дано има късмет и овладеят болестта, така ще вдъхне кураж и на останалите хора
46
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до52долно нищожество ти чул ли си СТЕНЛИ на колко деца епомогнал за лечение в чужбина.Ако не си знай че той и Мартин Петров поемат на година лечелнието на две български деца всеки .А ти какво направи за другите.Стенли ще победи
45
2
 
18
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
Така е турски гажданино . Но збнаеш ли Стенли колко пари е давал за благотворителност ? Говориш а нищо не казваш (както казва Ванко 1 )
44
0
 
18
 
! Отговори
do 52 ` преди 12 години
OBICHAI Z ADA BADESH OBICHAN ! MOLI SE ZA DA SE MOLQT ZA TEB ! NE MRAZI , A OBICHAI !
43
2
 
22
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
И Наско,Боби и Чичово го подкрепиха и му предложиха помощ.Стилиян всички го уважават и обичат.
42
2
 
40
 
! Отговори
А.В.Торът преди 12 години
Историята познава много велики спортисти, преборили се с подобен кошмар - например Ланс Армстронг веднага ми изниква в ума. Стилян е голям футболист, скромен и топъл човек. Той ЗАСЛУЖАВА да изживее живота си и да бъде здрав. Вярвам и се надявам, че има още да ни радва.
41
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз вярвам -Стенлли ще победи.Но да има изказана минимална подкрепа от БФС-но Наско, Боби ,Чичово и прочее са заети с черното тото и не им е останало време ако изобщо са и разбрали за стршната болест на еди от най-добрите ни фудболисти .Нека вземат пример от англичаните.Освен Херо,Бербатов и Мартин Петров за друг от "българските " футболисти не знам да са изказали подкрепа.Това е срамно.Но Стенли, всички българи са с теб
40
1
 
36
 
! Отговори
chicago преди 12 години
Така се отдава чест на капитана.Така го правят в най висшата лига.
39
2
 
44
 
! Отговори
От чужбина преди 12 години
Имам две желания. Първо, Стилиян да се оправи много скоро и да се върне в играта. Второ, българите да достигнат нивото на англичаните,да бъдат толерантни и да живеят в хармония с всички.
38
3
 
27
 
! Отговори
Ние сме с теб! преди 12 години
Още на загрявката преди двубоя всички футболисти на двата отбора излязоха с фланелки с името на Стилиян Петров и 19 на гърба, на които отпред бе изписано "Мислите ни са с теб". =====================================================Що ги няма дежурните коментари колко *** са англичаните.....ех таз пуста цивилизация все ни убягва на нас,,,, пък и все ни пречи...
37
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще се оправи - няма друг начин! Толкова много хора го обичат и застават до него в тази борба! Абсурд е с цялата тази любов и подкрепа да не успее! Ще се молим за него!
36
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
STENLI, The Show Must Go On..With YOU my Brother!
35
1
 
32
 
! Отговори
xfg преди 12 години
ЧОВЕКО, .................................. ВЯРВАЙ !!!!!!!!!!!!!
34
1
 
23
 
! Отговори
silvia преди 12 години
na tova my vikam losh kasmet nai dobriqt ni futbolist s tazi kofti bolest.....mlad si shte se spravish s tozi rak ........vqrvam v teb...........kasmet.........
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да победи тази болест не само заради силната морална подкрепа от всички фенове, а и с помоща и на най-добрите лекари и специалисти в тази област...а те ще са при него без съмнение. Въпросът тук за парите отпада, въпросът е дали е напреднала толкова медицината, че да се пребори СЕГА с тази болест!.
32
1
 
51
 
! Отговори
диона преди 12 години
Кураж, Капитане!Нека Бог е с теб!Предстои най-тежкия мач!

Спонсорирани публикации