Стилиян започва лечение в лондонска клиника

Д-р Илиев: Той знае, че му предстои сериозна битка
31 мар 2012 12:24,
32
Стилиян започва лечение в лондонска клиника
Стилиян Петров започва лечение в понеделник. Снимка: архив, Reuters

Стилиян Петров постъпва в лондонска клиника и започва лечението си още в понеделник, съобщи пред bTV докторът на националния отбор по футбол д-р Михаил Илиев.

Той допълни, че медицинското заведение е едно от водещите в Европа и работи с Американския хематологичен институт, специализиран в намирането на лечение на този тип сериозни болести.

Капитанът на английския тим Астън Вила и на българския национален отбор Стилиян Петров бе диагностициран с остра форма на левкемия. Болестта е била открита след мач от английското първенство срещу Арсенал, когато футболистът се почувствал зле и бил подложен на изследвания.

Още по темата
 „Когато ми се обади, очаквах да ми съобщи добри спортни новини. Беше директен. Каза, че има диагностицирана левкемия. За мен беше като гръм от ясно небе, защото той е израснал пред очите ми”, разказа за разговора си с национала д-р Илиев.

Той сподели още, че Стилиян в живота е такъв, какъвто е на терена – хладнокръвен и спокоен, и знае, че му предстои сериозна битка.

„Имало е да става. Не е необходимо да разравяме жаравата. На всички им е тежко. Надяваме се, че както има нови болести, така има и нови методики за справяне с тях”, допълни д-р Илиев.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: стилиян петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
43
 
! Отговори
Българин преди 12 години
С теб сме Стенли !
5
3
 
62
 
! Отговори
Ангелин преди 12 години
Желая ти скорошно оздравяване, капитане! Винаги съм те харесвал като човек, защото ти си един от малкото истински мъже! Аз съм с теб!
4
3
 
53
 
! Отговори
123 преди 12 години
Жесток и несправедлив е живота! Винаги! Защо трудещите се, борещите се и честните хора винаги биват покосявани от най-жестоките неща, а търтеи, крадци, убийци и тн. си живеят спокойно до старини?Успех Стенли, знам че можеш да се пребориш! Бъди силен!
3
4
 
49
 
! Отговори
333 преди 12 години
Дай Боже да се оправи,а на него сила и воля,защото няма да е лесно!
2
3
 
55
 
! Отговори
old smuggler преди 12 години
Ти можеш Стенли. Всички са със теб!
1
9
 
40
 
! Отговори
jo преди 12 години
Дано момчето да се оправи. Лоше е това ,което се случва.Защо онези *** Станишев и Гоце нищо не ги лови?

Спонсорирани публикации