Ливърпул се облизва за Адебайор и Адам Джонсън

Африканецът може да се озове на "Анфийлд" през лятото, "червените" готвят чистка
Обновена: 9 апр 2012 18:51 | 9 апр 2012 18:51, Георги Пешев
2
Ливърпул се облизва за Адебайор и Адам Джонсън

Елитният английски Ливърпул има намерение да вземе в състава си двама играчи на кандидат-шампиона на страната Манчестър Сити, гръмна английският вестник "Метро".

Става дума за Емануел Адебайор и Адам Джонсън. Първият играе под наем в Тотнъм, но едва ли ще се завърне на стадион "Етихад".

Високите финансови изисквания на африканеца обаче едва ли ще го задържат в тима, воден от Хари Реднап, тъй като "шпорите" не могат да си позволят да плащат заплатата на футболиста.

Богатият американски собственик на Ливърпул Джон Хенри вече пръсна над 100 милиона паунда за Анди Керъл, Луис Суарес, Чарли Адам, Джордан Хендерсън и Стюърт Даунинг.

Почти сигурно от стадион "Анфийлд" си тръгват Дирк Каут, Макси Родригес и Фабио Аурелио. Напълно възможно е да напуснат Керъл и Адам, които са едни от издънките на "мърсисайдци" през кампанията.

Адам Джонсън все още играе за Сити, но крилото получава малко възможности за изява, тъй като иска титулярно място в състава на "гражданите".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
valentin.apostolov преди 11 години
Адам Джонсън отказва на "Съндърланд", "Ливърпул" договарят личните условия с крилото на "гражданите"liverpool.operatura.info/?p=1057
2
0
 
1
 
! Отговори
тодоров преди 12 години
стига само са купували куци коне ,от колко години не са вадили играчи от тяхната школа,да заложат на младите и след един сезон ще имат отбор
1
1
 
3
 
! Отговори
dp преди 12 години
Е точно Адебайор им е потрябвал, след Керъл още един скъп и безполезен "нападател".

Спонсорирани публикации