Бат Венци: Давайте парите, ще делим

Слухове твърдят, че Лудогорец е приготвил дебели пачки за бой на Славия над ЦСКА
18 апр 2012 11:32, Георги Пешев
6
Бат Венци: Давайте парите, ще делим
Снимка: Булфото

"Давайте парите, за да ги видим черни ли са или бели", обяви президентът на Славия Венци Стефанов за "Стандарт". От няколко дни се тръби, че Лудогорец е приготвил дебели пачки за бой на "белите" над ЦСКА в четвъртък.

"За приятели даваме процент и комисиони. Така че елате да видите парите и ще ви дадем от тях. Боже, какво му стана на този народ? Само мръсотии, педерастии и пари го интересуват. Чета по вестниците - добра сума били приготвили за нас.

Освен това ще е за победа, а не за загуба. ЦСКА имали и те. Да, ама ще им стигнат само за Дюран Дюран (б.р. рефера Ахмед Ахмед, който ще свири мача). Дюран да внимава, да не разваля мача", каза още в типичен стил шефът на Славия.

"Бъдете сигурни в едно - ние, шефовете на клуба, ще се погрижим играчите да излязат мобилизирани и да покажат най-доброто. И ако имаме малко късмет, дай Боже, да победим", продължи шефът на "белите".

Той разкри, че Славия готви дългосрочен проект за сътрудничество с Япония. "Като уточним всичко, ще разберете. Но това са хубави неща. Всички японски вестници пишат за нас", каза Стефанов, който взе в тима японеца Акиоши плюс още няколко "самураи" в школата.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
XXL преди 12 години
Това е най продажното първенство.Вътре са Славия,Левски Миньор,ЦСКА,Локо/Сф/,Лудогорец ,Литекс и...Включително и БФС.Жалка работа.
5
1
 
3
 
! Отговори
Гого преди 12 години
Тоз мерзък мутрафон няма ли да му намерят цаката най-после, за да престане да олигавя медийното пространство......
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добрата стара *** - Славия.И добрата стара "мадам" - бат Венци
3
0
 
7
 
! Отговори
... преди 12 години
Е с това си изказване човека явно доказва, че не се дели от народа и си е баш народен човек!!! :)
2
0
 
11
 
! Отговори
hahahaha преди 12 години
"Да, ама ще им стигнат само за Дюран Дюран" - хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха народа изпрстял, ама тоя разцепва с простотия хахахахаа, не не не, не мога хахахахахахаахахахахаха Дюран, Дюююррран хахахахахахахаха
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми прав си бат Венци - народа тотално изпростя