ЦСКА продължава да мачка при Стойчо Младенов

"Армейците" удариха с 4:1 Черно море на стадион "Българска армия"
Обновена: 23 апр 2012 07:11 | 22 апр 2012 15:50, Георги Пешев
70
ЦСКА продължава да мачка при Стойчо Младенов

ЦСКА потопи Черно море след 4:1 на стадион "Българска армия" и записа девета поредна победа в първенството с треньор Стойчо Младенов.

Два гола за "армейците" заби Жуниор Мораеш, един добави Борис Галчев, последното попадение бе автогол на Кристиян Попов. Точен за "моряците" бе Георги Илиев.

След този успех ЦСКА се намира на 9 точки пред Лудогорец и на цели 16 от Левски. "Милионерите" и "сините" обаче имат мач по-малко.

Червените имаха тотално превъзходство през целия мач, като можеха да постигнат далеч по-изразителен успех и ще чакат в приповдигнато настроение "вечното дерби" след седмица.

Черно море разочарова, заложи на защитна тактика, но допусна елементарни грешки и логично загуби.

Подробности от мача прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: ЦСКАСтойчо Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
фен на Реал Мадрид преди 12 години
Опа... чета и не вярвам на очите си !!! Хаиде да си кажем така който и отбор от БГ да играе в европа все ще сме последни . Просто поседни сме по заплати в европа ?!?!?! Последни сме по Брутен Бътрешен Продукт ?!?!?! Последни сме по Инфраструктура ?!?!?! Последни сме по производство ?!?!?! Последни сме .... Абе направо толкова сме далече от европа , че ако сме географски толкова отдалечени , щяхме да сме отдругата страна на света :):) . Та как да не сме последни и по Футбол ?!?!?!?!
59
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kogato Levski sa slabi,vinagi biyat v derbito.Spravka,minaloto.
58
3
 
2
 
! Отговори
vesko преди 12 години
Единствения истински мач беше с Община Симитли
57
0
 
3
 
! Отговори
1948 преди 12 години
Пак да поясня- фен на ЦСКА съм. В отговор до няколко коментара, че сме най-бедната страна в ЕС и, че 1:17 не е успех в ШЛ. Добре, 1:17 не е успех, съгласен съм, но четвърт финала в УЕФА е успех и то такъв, какъвто ние знаете от колко време не сме постигали. Болно ми е, че *** като Левски, който има сходен на нашия бюджет е доста по-напред от нас в ранглистата на УЕФА. Просто фактите говорят. Управлението ни е сбъркано, не, че при Левски е по-различно в момента. Сигнализирахте за неуместен коментар
56
25
 
1
 
! Отговори
ЦСКА пак без лиценз преди 12 години
В ЦСКА май пак намирисва... Май пак ще духат супата без лиценз...
55
1
 
19
 
! Отговори
Пифа преди 12 години
Колко са жалки подуенци, кото няма какво да кажат и ни вадят някакви класации и разказват стари изтъркани вицове. Чак не ми си мисли какви ли класации ще вадят другата седмица като ги отвеем за пореден път. Поне, ако не друго бъдете мъже и си признайте не е толкова трудно да кажеш, да сеге вие сте по добри от нас, ние сме пълна трагедия. Надявам се скоро да се оправите, защото никой няма интерес от толкова слабо първенство.
54
0
 
17
 
! Отговори
ДО 60 преди 12 години
Ай стига си приказвал бре! Кво се пишеш че си цесекар?!?! Точно си си някакво озлобено *** ,което беснее и мучи че "слабия" И "разбития" ЦСКА е ОТНОВО....ПОВТАРЯМ.... ОТНОВО....НА 16 ТОЧКИ пред "европейския колос" Подуене 1914.... а любимото ти отборче има голяма вероятност да НЕ хване влака за Европата ако разбира се Бай ви *** НЕ РАЗВЪРЖЕ КЕСИЙКАТА и "закупи" мястото на Черноморец.... щото НЕ МИ СЕ ВЯРВА ЛИТЕКС ИЛИ ЛУДОГОРЕЦ ДА СИ ГО ПРОДАДАТ ТОЧНО НА ВАС !!!!.... ЦСКА ДО ГРОБ!!!!!!....
53
1
 
13
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
....А ДРУГАТА СЕДМИЦА ДАМИ И ГОСПОДА ГУВЯДЦА И МИЛИ НАРКОПЛАСЬОРЧЕТА И НАРКОМАНЧЕТА ОТ "СОФИЯ ЗАПАДнал" когато и така любимия ни Стойчо Младенов а за вас "Тройчо"?!?! ви го "СЛОЖИ" за пореден път както само той умее и като треньор и като футболист смятам че ще ви стане още по веселко на душата! Нали мили говедарчета?!? :) МОЛЕТЕ СЕ САМО НА БАЙ ВИ *** БАЛКАНСКИ ДА ВЗЕМЕ ДА "РАЗВЪРЖЕ КЕСИЯТА" И КАКТО НАСКОРО ДА ВЗЕМЕ ДА ВИ "КУПИ" МЯСТОТО В ЛИГА ЕВРОПА ЧЕ ИНАЧЕ РЕЗИЛА ЩЕ СТАНЕ ПЪЛЕН....:) :) :) !!
52
18
 
3
 
! Отговори
1948 преди 12 години
Фен съм на ЦСКА от както се помня. Стойчо за мен е провален тренер и много силно се надявам да не станем за смях в Европа. Днес играхме прилично, но с тази си игра сме много, много далеч от това, което показа Левски преди 5 години, например. Дано вземем добро попълнения, понеже Мораеш едва ли ще задържим и постигнем нещо, ако не в ШЛ, то поне за купата на УЕФА. Пак казвам, на този тренер аз вяра нямам никаква, за съжаление. Прекалено много глупости изговори напоследък.
51
1
 
15
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
Също така ИСКАМ ОЩЕ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ ДАМИ И ГОСПОДА ГУВЯДА ЧЕ ИМАТЕ ТАКОВА "СТРАХОТНО" САМОЧУВСТВИЕ ЧЕ ИГРАЕТЕ ГОЛЯМ ФУТБОЛ И ЧЕ ИМА ТАКИВА ПАНДИШПАНИ КАТО ТОМИСЛАВ РУСЕВ И ДРУГИТЕ СЪС ТЪМНОСИНИТЕ ОЧИЛА ДА ВИ ПОДЪРЖАТ ТОВА САМОЧУВСТВИЕ "ДО НЕБЕСАТА".... НЕКА НЕКА!!! И НЕКА НИЕ "СЛАБАЦИТЕ","РАЗБИТАТА КОМАНДА","НИЕ СЪС ПРОБЛЕМИТЕ"...НИЕ ОТ ЦСКА ДА СМЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КАКТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЪС 16 ТОЧКИ ПРЕД УЛТРА СИЛНИЯ ВИ ПОДУЕНСКИ ОТБОР! НЕКА НЕКА! БРЕЙЙ КАКВИ СЛАБАЦИ СМЕ А? НА 16 ТОЧКИ А?!?:)
50
11
 
2
 
! Отговори
Фен на ЦСКА преди 12 години
Пак да поясня- фен на ЦСКА съм. В отговор до няколко коментара, че сме най-бедната страна в ЕС и, че 1:17 не е успех в ШЛ. Добре, 1:17 не е успех, съгласен съм, но четвърт финала в УЕФА е успех и то такъв, какъвто ние знаете от колко време не сме постигали. Болно ми е, че *** като Левски, който има сходен на нашия бюджет е доста по-напред от нас в ранглистата на УЕФА. Просто фактите говорят. Управлението ни е сбъркано, не, че при Левски е по-различно в момента.
49
2
 
11
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
Днес е хубав ден за по добрата част на България- а именно ЧЕРВЕНАТА!!! :) Дами и Господа със тъмносини очила....фенове и фенчета на "великият" ,"адски силен" и пълен със "европейски топ звезди" *** на ФК ПОДхУЕНЕ 1914 ИСКАМ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ ЧЕ ИМАТЕ ТАКЪВ СТРАХОТЕН КЛУБЕН КМЕТ НА ОТБОРЧЕТО СИ- БАЙ ВИ *** БАЛКАНСКИ СЪС МУСТАКИТЕ,ЧЕ ИМАТЕ ТАКИВА СТРАХОТНИ ТРЕНЕРИ КАТО ГОНЗЮ ВИЕЛИЦАТА И ВИКТОРИО ПАВЛОВ,ДЕТО МУ ПИКАХТЕ ОТГОРЕ...ЕДИН "СТРАХОТЕН" ИВО ТОНЕВ И ЕДИН "ВЕЛИК" КОЛЕКТИВ.... БЛАГОДАРЯ ВИ !!:)
48
1
 
0
 
! Отговори
twim преди 12 години
kolkoto do dqdo ti GOSPOD!i toi ne znae 6te dojive e li dr takuv antirekord v cl!tam ste napred pred cska..pred vsi4ki !0 TO4KI 1:17...sram..sin sram!~
47
1
 
0
 
! Отговори
twim преди 12 години
champion liga!?hahaha to ne da te biqt a da opravqt pak 6te vi e malko!1:17-o points-antirekord!golqma gordost!po dobre da ne u4astva6t da rezili6 bulgaria!no vqrno tam sa samo ***....
46
13
 
2
 
! Отговори
виц преди 12 години
Отишъл Дучето на църква да се помоли.Изневеделица обаче му се явил самият Бог: -Кажи чадо мое,какво ти тежи на душата? -Оооо, дядо Боже,много ти се моля кажи ми, кажи ми кога ЦСКА ще стане шампион за 32 път? - Няма да е скоро чадо мое,но бъди спокоен ще го доживееш-отвърнал Бог. -А кога Господи,ЦСКА ще бие пак ЛЕВСКИ с 5:0-отново попитал Дучето. -Еееее,чадо мое ,това вече няма да го доживееш. Разплакал се Дучето,но решил да зададе още един въпрос: -А кога,дядо Боже ЦСКА ще участва в Шампионската Лига? Разплакал се Господ след този въпрос. -Защо плачеш дядо Боже?-попитал Дучето. -Ами това и аз няма да мога да го доживея-отвърнал през сълзи Господ.
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
честит хубав ден за всички армейци.ЦСКА-шампион и КЗЛ.
44
13
 
3
 
! Отговори
виц преди 12 години
Ето нещо мъдро за феновете на ЦСКА - клубът с най-много отрязани греди на стадиона си:- КАКВО ЗНАЧИ "БИТ И КУЛТУРА" ?- Чорбар слуша "Ода на радостта" на мач на Левски в Шампионска лига !
43
2
 
17
 
! Отговори
boy преди 12 години
Мачкай говедата!!!
42
11
 
4
 
! Отговори
Левски пак отвя ЦСКА преди 12 години
Левски се намира на 64-о място в ранглистата за най-успешните отбори през 21-и век. Клубът дели тази позиция с богаташите от Манчестър Сити. Класацията е направена от Международната асоциация за клубна история и статистика. Ранглистата е за периода 2001-2011 година, като в нея се взима предвид представянето на отборите в собственото им първенство от сезон 2001/02 до сезон 2012/11. Левски има 4 титли в този период и е най-предно класираният ни ***.ЦСКА се нарежда на второ място от родните тимове и с трите си шампионски купи заема 84-ата позиция в Европа. Двукратният шампион Литекс е номер 91 на континента. На 305-о място е Локо (Пд), който триумфира в първенството през сезон 2003/04.Начело на ранглистата е Барселона, като следват Манчестър Юнайтед, Арсенал и Реал (Мадрид).Топ 101.Барселона (Испания)2.Манчестър Юнайтед (Англия)3.Арсенал (Англия)4.Реал Мадрид (Испания)5.Интер (Италия)6.Байерн (Мюнхен)7.Ливърпул (Англия)8.Милан (Италия)9.Челси (Англия)10.Рома (Италия)64.Левски84.ЦСКА91.Литекс234.Локо (Сф)286.Черно море305.Локо (Пд)329.Славия543.Черноморец557.Берое
41
13
 
4
 
! Отговори
Цска за смях... преди 12 години
Цска никога не е виждал и няма да види Шампионска лига, защото играе традиционно слабо в Европа, има лошо управление и нe може да стане дори шампион на България. Левски е единственият отбор в Бългaрия, който e достигнал недостижимият за другите отбори в България връх - Шампионска лига.