Волейболът готви секира за Пирин

Бойкотът на финала на първенството няма да се размине без наказание
22 апр 2012 11:40, Георги Пешев
2
Волейболът готви секира за Пирин

Бойкотът на финала на волейболното първенство няма да се размине без наказание за Пирин Балканстрой Разлог, категоричен е шефът на федерацията инж. Данчо Лазаров.

Управителният съвет може да наложи жестоки санкции на клуба още на следващото си заседание, съобщава "Стандарт".

"Първият мач от финалната серия в Разлог не трябваше да се провежда заради ненормалната обстановка", коментира Лазаров пред TV7.

"Абсурдно е да има публика в такава близост до полето. Мачът трябваше да бъде прекратен или въобще да не му беше давано начало", каза още Лазаров. Той разкри, че супервайзорът на скандалния двубой се крие от шефовете на федерацията.

Марек Юнион Ивкони ще получи официално шампионската купа утре от 17,30 ч в благоевградската зала "Скаптопара". Награждаването ще стане на демонстративен мач между тима от Дупница и сборен отбор на България, в който ще се включат и национали.

Билетите са по 2 лв., а приходите ще бъдат дарени на ветерана Петьо Узунов (Арда), който се възстановява от тежка контузия, получена в полуфиналните плейофи.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ПиринМарекволейбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Валентин преди 12 години
Този човек (Данчо Лазаров) методично съсипва волейбола в тази държава. Да си спомним само случката от Япония преди няколко години и няма нужда от повече доказателства.Благодарение на местните клубове, като Пирин ние все още имаме качествен волейбол...но за съжаление и това скоро ще бъде безвъзвратно съсипано!
1
0
 
4
 
! Отговори
? преди 12 години
А дали ще има секира женския отбор на Левски,който също бойкотира полуфинала с ЦСКА?