Кобрата стана европейски шампион в тежка категория

Кубрат Пулев постигна победата с нокаут
6 май 2012 10:30,
190
Кобрата стана европейски шампион в тежка категория
Кубрат Пулев. Снимка: архив Булфото

Българският боксьор Кубрат Пулев постигна много сериозен успех, след като спечели европейската титла в тежка категория.

Той се справи със състезаващия се за Германия Александър Димитренко в Ерфурт и по този начин успя да стигне до големия триумф.

Кобрата нокаутира опонента си в предпоследния 11-и рунд и стана третият българин, който става европейски шампион за професионалисти.

Отличното представяне на Пулев на ринга при професионалистите се доказа за последен път.

Българинът няма загуба в професионалния бокс и вече има 16 натрупани победи на ринга.

Противникът на българина в сблъсъка Димитренко пък има едва две загуби за 33 мача.

Кобрата взе инициативата в мача малко след неговото начало и започна да пласира тежки удари, като опонентът му все по-трудно отвръщаше.

В края на 11-ия рунд Димитренко падна в нокдаун и не успя да се изправи, след което Кобрата триумфира.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Честита победа ! Чудесно е , че имаме европейски шампион !
68
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО ПИЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
67
4
 
34
 
! Отговори
Радо преди 12 години
Честита победа - един Български спортист с който се гордея че е Българин.Дано стане и световен шампион!
66
6
 
15
 
! Отговори
w преди 12 години
Не е лесно в тежката категория! Радвам се, разбира се, на успеха и се надявам след време да няма поводи и всенародно разочарование. Засега хора като Пулев и Бербатов стоят много добре в личен/човешки план. Дано така да си останат. Едно време такива спортисти са били Дан Колов, Гунди...За жалост имаме доста повече контрапримери: Христо Стоичков, Гълъбин Боевски...Ако някой ме обвини, че пропускам мин-преда, ще го помоля да изясни кога и какви са били спортните му успехи? Кримриналните са ясни
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
aбе малко се поизбърса с трибагреника, ама в такъв момент не можем го вини...
64
6
 
11
 
! Отговори
до 111 преди 12 години
Предпочитам България да се изчисти от *** и мутрите, които я срамят в цяла Европа! Явно не си излизал в чужбина, като чуят българин в Европа и веднага си мислят едно - крадец, измамник, сутеньор! Никой не се сеща първо за Багата, така че тези патриотични глупости ги остави за в кръчмата довечера!
63
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да той Прославя България. Всеки в Еворпа знае, че кобрата е от България, а накрая като се окичи с трибагреника не ти ли стана кеф?
62
5
 
6
 
! Отговори
до 107 преди 12 години
Ти в живота си много смел, защото лижеш *** на чалга мутрите като тоя *** на снимката, а тайно искаш и да си като тях. Аз в моята област съм доста успял, имам стабилен доход и висок стандарт на живот. Това обаче не значи, че не мога да порицавам простотията във всичките й форми! Кубрат с години биеше длъжници на Таки, затова е толкова смел по клубовете. Ако това е шампион, то аз съм трамвай!
61
3
 
11
 
! Отговори
Ваня преди 12 години
Браво на Пулев! Да му е честита победата.И много се радвам , че сте написали най-важното и не се опитвате да клюкарствате за личният му живот. Няма да се изненадам ,ако утре прочета къде и как е полял победата си. Това е безпристрастно, кратко и ясно. Оставете храна на болната фантазия на жълтата преса.
60
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чалга Мислене...Чалга Герои...Профи бокс, дрън дрън...Когато Петър Лесов, Даниел Петров и Серафим Тодоров прославяха България по Олимпиади, тогава се чувствах горд. Сега, когато нямаме един боксьор, който да вземе медал в Лондон, ми е все тая какво става в платеният спорт!
59
4
 
5
 
! Отговори
до 105 преди 12 години
Имат компютър и интернет.Зад монитора са много гУлеми.
58
3
 
7
 
! Отговори
до 94 и 95 преди 12 години
А вие какво сте постигнали?
57
1
 
11
 
! Отговори
Самбист преди 12 години
Багата победи Фьодор Емилианенко, еквивалент на това в бокса е да победиш Кличко! Успех на Кубрат, но не се превъзнасяйте толкова, трудното тепърва предстои!
56
6
 
7
 
! Отговори
Спортисти били хахаа преди 12 години
Нашите спортисти прославиха странатас контрабанда!Селски биковеако ще през ден да печелите ще си останете прости чалоши.
55
8
 
6
 
! Отговори
Боксер преди 12 години
Прославял България...В професионалният бокс става въпрос само за пари, на Олимпиадата в Пекин му стисках палци, отиде с големите претенции, отпадна от първият срещнат колумбиец и накрая си тръгна като селянин преди да вдигнат ръката на победителя. Човек с голямо самочувствие, който не умее да губи. Няма как да уважавам такъв спортист, Багата и Стъки са друго нещо!
54
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато направи същото с Виталии тогава ще го призная .. което никога няма да стане .. Виталии ще го схруска за закуска .. ще му чупи муцуната :)
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ме интересува в личният си живот дали е *** или ангелче искам да гледам хубави мачове. Техничен е, бърз е и нокаутира с уданири не само в главата, НО ако излезе срещу братята, хей или чисора ще има огромни проблеми тъй като са му леки ударите - просто няма сила в тях. Няма да му позволят да си тичка по ринга 10 на рунда както е свикна. Влезе вече в лигата където тежеста на ударите решава мача, а не само бързината и технаката. Да му пожелаем успех и да си пожелаем повече красиви мачове!
52
10
 
10
 
! Отговори
OK преди 12 години
Браво на Кубрат, много мъжко боксира и се държа много достойно.Намиоам го за много симпатично момче.Някои рахитични дистрофици по долу го нападат само защото му завиждат.Ходил бил по чалготеки, збранено ли е да се ходи?Бил търсил, кого да набие, абсолютни глупости.А това, което момчето постигна може истински да го оцени този който сам е бил на ринга.
51
4
 
5
 
! Отговори
до 90 преди 12 години
Аз пък мразя "интернет патриоти", които превъзнасят всичко, само защото е българско! Европейската титла е само стъпка към големите мачове и пари! Желая успех на Кубрат, но той е още по средата на пътя!
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да сравнявате Кубрат с Чисора е повече от смешно...Чисора, Хей и Кличко удрят като чукове...При тях не може да стигнеш до 11 рунд...Кубрат има качества, но му трябва още много, за да стигне най-големите. Успех му желая, всичко зависи от него!