Сломихме Словения. Арена "Армеец" крещи: Юнаци!

Утре ни чака далеч по-коравия отбор на съседите от Сърбия
Обновена: 9 май 2012 07:22 | 8 май 2012 22:36,
73
Сломихме Словения. Арена "Армеец" крещи: Юнаци!
Снимка: Булфото

Българските волейболисти сломиха отбора на Словения в евроквалификацията за класиране на Олимпиадата в Лондон.

Момчета на Радостин Стойчев победиха съперника си с 3:0 гейма, в отделните части 25:23, 25:18 и 25:22.

Над 8000 хиляди души подкрепяха волейболистите ни, като през цялото време на срещата скандираха: Българи, юнаци!

В утрешния ден ни чака много сериозен и корав съперник – европейският шампион Сърбия. Мачът започва от 19 и 30 часа.

Турнирът в столичната зала Арена "Армеец" е разделен на две групи, като освен Словения, в нашата група са още отборите на Сърбия и Испания.

Единствено победителят от квалификацията ще получи квота за игрите на Албиона.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
СРБЕ НА ВЪРБЕ
46
0
 
3
 
! Отговори
DO 70 преди 11 години
Е ти колкото и да си голям капацитет също няма да решиш проблемите. Какво ще рече "нямаме разпределител от световна класа"? Това не ти клубен отбор, където срещу определена сума пари можеш да си напазаруваш каквото си искаш. За момента разполагаме само с тези играчи, и трябва да ги подкрепим. Все пак както ти казваш - нямаме разпределител от световна класа, но това не ни пречи да бием "световните класи".
45
0
 
0
 
! Отговори
SS преди 11 години
Щом това можеш и това те кефи! Но тука става дума за волейбол - нещо разбираш ли? Я пак се напии и по този повод.
44
1
 
3
 
! Отговори
големи тъпаци преди 11 години
Големи *** пишат по форумите. Никой не споменава , защо в БГ продължаваме да нямаме разпределител от световна класа и как ще се побеждават най-добрите, ако нямаме разпределител от световна класа. Слагат само минуси на всеки, който посочи че не стоим добре...за да сме първи в света. С минуси ...проблемите няма да се решат...
43
0
 
1
 
! Отговори
б преди 11 години
Не всеки може да пътува до София където е най-високият стандарт на живот. Все пак не са "приказните години" 2007-8 когато нафтата беше 1.70 лв.
42
0
 
3
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Айде стига с това София срещу провинцията във всяка тема! Който иска да отиде на мач, ще отиде, независимо къде е залата! Аз и във Варна съм ходила, сега и в София ходя. Какъв ти е проблемът, че е в София залата?
41
1
 
14
 
! Отговори
Стефка преди 11 години
Волебола е най-интересня спорт.Динамичен и интересен през цялото време. БРАВО НА НАШИТЕ- поне от вас не ни е срам!!!
40
7
 
4
 
! Отговори
б преди 11 години
Ако в София няма интерес към спорта трябва да се помисли за другите градове. Стара Загора, Пловдив имат най-висока посещаемост. Как да не западат другите градове освен София като се развива само столицата. 2 милиона град, половин България не може да напълни 1 зала, 1 стадион. И заради шопите ще тръшнат 200-300 милиона за 25 000 хиляден нов национален стадион, който ще бъде най-малкият в Европа.
39
3
 
12
 
! Отговори
Галя преди 11 години
И защо бе Митко ще се напиеш от кеф ако паднат българите? Много бих искала да ми отговориш смислено. Браво българи!Хайде все така!!!Успех и в другите мачове.Гордея се , че съм българка с вас и се срамувам от такива червеи като Митко.
38
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Сърбия спорт номер 1 е Баскетбола, но това не пречи да ни отупат в София на волейбол, и Радо Стойчев пак да прави анализи......
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко, че нашите не получиха достойна подкрепа. Имах чувството, че в залата се бяха събрали някакви неориентирани и за първи път гледащи волейбол "фенчета". Но да се надяваме, че занапред ще е различно. Колкото до мача - нашите могат МНОГО, много повече...Вчерашната им игра беше разочароваща на моменти...с триста зора догонихме словенците в първия гейм, и то повече заради техни грешки. Днес ще ни е нужен изключително много късмет срещу Сърбия.
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какви сте ***, не е истина!!! Като бихме - що бихме, ако не бяхме били по-доволни ли щяхте да сте? Залата им била празна, главите ви са празни по-скоро. Футболните фенове да си погледнат в тяхното канче, че в делничен ден на мачовете на софийските "уж" грандове се събират по 1000-2000 човека максимум, при положение, че цените на билетите са 2 пъти по-евтини.
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
beshe unikalnooooo!!!!Drugiq put davaite da napulnim zalata!!!!
34
1
 
8
 
! Отговори
от 51 до 54 преди 11 години
Нали се сещаш, че това са си разходи все пак? Не всеки може да си позволи да даде пари за 5 мача, затова хората предпочитат да отидат на по-интересните мачове. Аз лично ще отида на всичките, но не всеки има тази възможност! Със сигурност днес ще има повече хора, както и на финалите. Нищо против Варна, Пловдив и т.н., но какво по-подходящо място за една такава зала, ако не в столицата?
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на нашите момчета, добре играха и сравнително лесно победиха. Публиката вчера наистина не беше много, но според мен беше очаквано - Словения не са кой знае колко силен и интересен противник. Ама елате да видите днес срещу Сърбия какво ще стане.Освен това искам да благодаря на всички фенове, който проявиха разбиране и дойдоха с градски транспорт до залата - така нямаше излишни неприятни емоции преди началото на мача ;)
32
14
 
0
 
! Отговори
КИРЧО ТРАЙ преди 11 години
КИРЧО МОЙТО МОМЧЕ КАТО ИМА ИНТЕРЕСНИ ПРОЯВИ НА АРЕНАТА НИЕ, ХОРАТА ОТ ГРАДА КОЙТО Е ТВОЯ СТОЛИЦА ХОДИМЕ. ФАКТ Е, ЧЕ ВОЛЕЙБОЛА НЯМА ЧАК ТОЛКОВА ПОЧИТАТЕЛИ, ОСВЕН ПЕНСИОНЕРИТЕ С ВНУЧЕТАТА И ПЪПЧИВЦИТЕ, КОИТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЯМА КАКВО ДА ПРАВЯТ.
31
5
 
2
 
! Отговори
Kiril преди 11 години
Няма само един мач и слаби отбори залата трябва да е пълна винаги и националите подкрепяни но ако не дойдем хората от другите градове софиянци ще напълните едва 2000 места това си е самата истина. НЕ заслужавате нито такава зала нито национален стадион !!!!!
30
18
 
4
 
! Отговори
РОНАЛДО преди 11 години
ВОЛЕЙБОЛА СЕ КОНКУРИРА С ШАХА И ХАНДБАЛА ЗА НАЙ-*** СПОРТ, НО ПРИЗНАВАМ ЧЕ НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ***, БИХ ГО СЛОЖИЛ НА 2РО МЯСТО СЛЕД ШАХА.
29
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле хора, реве ми се като гледам тия коментари! Ама това е турнир бе, не е само един мач. И това беше първият от многото мачове със слаб противник, колко публика искате да има? И какво плюете по залата и организацията, всичко беше супер! На паркинга те насочват къде има свободни места, после следваш стрелките в залата - всичко по сектори, ясно и удобно направено! Голяма и хубава зала, направена по европейски! И победихме с 3:0 и пак има недоволни! Ужас..
28
2
 
9
 
! Отговори
хммм преди 11 години
Mили хейтърчета, казвал съм го преди, ще ви го кажа и сега. Намерете си приятелка и работа или по-платена поне. Трайната липса на полов живот и ниските доходи водят до състоянието ви. Иначе браво на момчетата, зарадваха ме. Казано е, бий за да те уважават.И защо се връзвате на някакви провокатори, не виждате ли че някои има интерес българите да сме разделени, тоест слаби и манипулативни.България се *** с бясни темпове, а ние град срещу град сме се изправили, не е времето сега, не е...

Спонсорирани публикации