Рио Фърдинанд иска помощ от брат си за титлата

Защитникът на Манчестър Юнайтед се надява КПР да спъне Сити
10 май 2012 16:12, Красимир Ангелов
3
Рио Фърдинанд иска помощ от брат си за титлата
Антон и Рио имат една цел в последния кръг на Висшата лига. Снимка: Reuters

Защитникът на КПР Антон Фърдинанд разкри, че брат му Рио му е позвънил по телефона, за да го призове отборът му да спъне Манчестър Сити в мача от последния кръг на първенството тази неделя.

"Гражданите" приемат Рейнджърс и имат нужда от победа, за да станат шампиони. Ако обаче не успеят да вземат трите точки, това ще позволи на Манчестър Юнайтед да вземе титлата, ако на свой ред победи Съндърланд.

Отборът на Марк Хюз ще има и лична мотивация да спре Сити, тъй като се бори за своето оцеляване. Дори и равенство ще гарантира на 99% оставане във Висшата Лига за КПР.

"Рио ми се обади с молба за услуга", призна Антон Фърдинанд, цитиран от Скайспортс.

"Но тук става въпрос за нас. Аз съм концентриран върху КПР, тъй като имаме тежка задача. Трябва да спечелим една точка, ако не и три. Имам вяра в съотборниците си, че можем да го направим.

Ако ние успеем да вземем точка, а Юнайтед и Рио спечелят титлата, ще съм щастлив за него. Ако те не спечелят, но ние оцелеем, също ще съм много щастлив", отчете защитникът и завърши:

"Мачът е много важен за Сити, но също и за нас. От този мач зависи дали хората ще запазят работата си в нашия отбор. Трябва да направим така, че всеки един човек да запази работата си и за следващия сезон".

Още новини от английския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a tova ne e li ugovariane na ma4a? brato se obadilo na drugoto brato i kazalo :nesamo ste ste stastlivi ami ste ste mnoooogo stalivi. nasito arab moe da kupi vasito arab
1
1
 
0
 
! Отговори
afafa преди 11 години
Тествай се iq.tochica/r/1725/