Ливърпул пробва да съблазни Гуардиола

"Мърсисайдци" си харесаха Пеп за мениджър
18 май 2012 08:22, Красимир Ангелов
5
Ливърпул пробва да съблазни Гуардиола
Снимка: Reuters

Ливърпул ще се опита да изкуши бившия треньор на Барселона Пеп Гуардиола да поеме клуба, твърди в днешния си брой таблоидът "Сън".

В момента "мърсисайдци" са без наставник, след като Кени Далглиш бе уволнен от клуба само преди два дни.

Представянето на отбора през миналия сезон във Висшата лига бе катастрофално слабо и това бе причината шотландецът да си тръгне.

Испанският специалист от своя страна в момента е без работа, след като наскоро напусна Барселона след една камара спечелени трофеи начело на клуба.

Собствениците на Ливърпул от "Фенуей Спортс Груп" приемат, че шансовете им да съблазнят Гуардиола не са големи, но все пак те ще се опитат.

Не се знае обаче дали испанецът ще се навие да поеме отбора, тъй като освен, че Ливърпул отстъпва изключително много по класа на бившия му тим, той иска да си почине известно време и да обърне внимание на семейството си.

Останалите варианти пред Ливърпул са ясни - Роберто Мартинес (Уигън), Алън Пардю (Нюкасъл), Брендън Роджърс (Суонзи) и Андре Вилаш-Боаш, който в момента е без отбор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
1
 
! Отговори
охобохо преди 11 години
До -с.ТИ СИ СЕ ЗАБЛУДИЛ МНОГО
2
5
 
6
 
! Отговори
с. преди 11 години
Ливърпул е легенда!Ако успее да върне позагубения блясък на този велик клуб ще го призная за велик треньор!Сега обаче имам по-важна работа!Вече изстудявам шампанското за първата европейска титла на Челси!:)
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sega da go widim kolko e dobar trenior

Спонсорирани публикации