Стойчо Младенов твърдо остава в ЦСКА

Христо Янев е почти сигурен за отбора
25 май 2012 12:36,
57
Стойчо Младенов твърдо остава в ЦСКА
Снимка: архив, Булфото

Ръководството на ЦСКА няма да прави промени в спортно-техническия екип след пропуснатия шанс за спечелване на титлата, твърди "Меридиан мач".

Слуховете за напускането на Стойчо Младенов се оказаха силно преувеличени и той ще остане в отбора.

Meждувременно се разбра, че Младенов иска да задържи 12 от настоящите играчи и за следващия сезон. Други 12-13 футболисти пък не попадат в сметките му и клубът ще се раздели с тях по един или друг начин.

Според информации в българската преса собственикът Димитър Борисов и треньорът Стойчо Младенов вече са провели среща, на която са били обсъдени селекцията и предстоящата работа на тима. Единственото почти сигурно ново попълнение към момента е Христо Янев.

На въпросната среща специалистът е дал списък на ръководството с набелязаните за освобождаване футболисти, като сред тях има и доста любопитни имена.
 
На този етап е ясно, че ЦСКА иска да задържи Жуниор Мораес и Иван Бандаловски. Бразилецът, който вчера замина на почивка в Гърция, също е изявил желание да остане, но е поискал уверението на собствениците за качествена селекция.

Комплицирана е ситуацията около вратаря Райс М'Боли. Той иска да остане на "Армията", но това е свързано с плащането на 450 000 евро на клуба, който държи правата му - Криля Советов.

Така че ситуацията около него на този етап не е ясна. Ако ЦСКА откаже да плати исканата от руския клуб сума, ще бъде привлечен нов класен вратар, а негов подгласник ще бъде Благой Макенджиев. Здравко Чавдаров, Иван Боладо, Адемар, Дюлгеров, Коста Янев и Антонио Томас със сигурност си тръгват.

Клубът ще се раздели и с Мартин Дечев, а други трима от младите футболисти най-вероятно ще бъдат преотстъпени. Сред тях са Костов, Грънчов и Владимир Иванов.
 
Сигурно е оставането в отбора на Тодор Янчев, Антон Карачанаков, Апостол Попов и Костадин Стоянов. От "Армията" заявиха, че Анисе ще играе за ЦСКА през следващите три сезона.
 
Ветеранът Тодор Янчев пък вероятно ще продължи да се състезава и следващия сезон при "червените" - като играещ помощник-треньор.

Бюджетът на клуба за новия сезон обаче ще бъде ограничен и ще се наблегне на привличането на свободни агенти.

Още спортни новини в Gol.bg

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тройчо намекнал, че е твърде вероятно да остане при останалите мекодушни твърдоглавци и твърдолинейни мекоядци.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прякора на прасчо му идва много идеално. Дали е *** или *** няма значение. Всъщност емало неприятно за животните. Прасчо от форума е ... абе вие си знаете.
48
1
 
5
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
А Тройчо дали не го пое ТВЪРДИЯ!?!?
47
2
 
4
 
! Отговори
До к.41 преди 12 години
Какво очакваше да стане в Делиормана: беднотия и простотия до шия, затова и Домус паша направи там отбора на *** "Делиорман" (Лудогорец) ! Не обърна ли внимание как двама полицаи изведоха стойчо от пейката на резервите - единият го мъкнеше като чувал, а другият го буташе в гърба! Та Разград е една от столиците на ДПС в СИ БГ - там полиция, следствие, прокуратура, съд са в услуга на ДПС! Може ли стюард да пребива привърженик на чорбата - та това е свинщина! Ясно, всичко беше в услуга на бизнесмена Домусчиев! С него и неговата орда може да се справят само отявлените привърженици на Левски, които ако се наложи и целият Разград ще превземат по време на мача. Ама на такива *** такъв отпор трябва. Та тези от Делиормана да разберат, че футболът е спорт, а мачът зрелище в приятния смисъл на думата, а не побоище на освирепели делиормански турци! И че съдията трябва да се държи като диригент на футбола на терена, а не като поръчкова личност. Защото си личеше, че Кабаков явно подпираше отбора на ***.
46
1
 
4
 
! Отговори
Запалянко преди 12 години
Мисля,че собствениците на ФК започнаха да проумяват,че е безсмислено да хвърлят пари на вятъра при положение,че Перуката и компания предварително са решили кой дадената година ще е шампион. Такива ***, разчитащи на открита и честна игра, вече няма, така че да му е честито на Домуз паша и неговите *** шампионството, ама да си прави сметка,че по този *** начин - с употребата на продажните винкели от Миньоро - шампион не се става. Скоро в първенството ще останат само 4-5 верни на Кучо Дисципа и Боби отбори.
45
1
 
2
 
! Отговори
do 49 преди 12 години
... много мъки ни е причинил тройчо, направо на баба си кюлотите даваме да го махнем от поста ... не знам, но на него сигурно му е много чоглаво сега - ако не беше паднал от нас нямаше да му пука от делиорманцитеколкото до треньорския пост на ЦСКА - докато сте в ръцете на тия пернишките чукундури, все ми е тая някой *** ли сте взели за треньор, или мавриньо... и на вас проблема ви е с "батков-ците"
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както е известно,левскарите дават мило и драго за да махнат Стойчо Младенов от треньорския пост в ЦСКА!Младенов е причинил много мъка на приятелките ни от Подуяне и те го атакуват по всякакъв възможен начин.От друга страна феновете на ЦСКА се молят Батков да върне Гонзо начело на Левски,но за сега молитвите им удрят на камък.Както се вижда , никой не желае добро на съперника си.
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много *** и *** денонощно в устата на геройчо-феса !!
42
1
 
2
 
! Отговори
ot ruse преди 12 години
АЗ ПЪК ВИДЯХ КАК ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА ХВЪРЛИХА РАКЕТИ ПО ПУБЛИКАТА (НЕ ПОТЕРЕНА) ЕДНО ДЕТЕ ГО ИЗНЕСОХА, ХОРАТА ОПРАЗНИХА СЕКТОРА, ИМАШЕ ДЕЦА И ЖЕНИ, В РАЗГРАД И РЕГИОНА ФУТБОЛА Е УДОВОЛСТВИЕ А НЕ ВОИНА,ТРЯБВАШЕ ДА ПРЕКРАТЯТ МАЧА И ДА ИЗГОНЯТ ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКАПРЕДИ ГОДИНИ МОМИЧЕ ПОСТРАДА ОТ БОМБИЧКА НА АРМИЯТА, ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ДА СТАНЕ ПАК
41
1
 
3
 
! Отговори
до сините преди 12 години
...бе като гледам колко сте надъхани тук, все едно сте шампиони! Имате най-слабия отбор от години! Имахте уникален късмет да сте трети и вместо да замълчите, и да се опитате да помогнете или поне съчувствате на проблемите на любимия ви отбор, вие плюете........колкото повече фенове като вас има подуенския отбор, толкова по-зле за него!
40
2
 
3
 
! Отговори
Той е преди 12 години
Това е добре, защото, когато Стойчо е поемал отбора от началото на първенството, винаги ги е правил шампиони! Спомнете си безпрецедентните 13 победи от 13 мача, целият есенен полусезон, резултат, непостиган досега! Така че, успех на Стойчо и ЦСКА, вече знаем кой ще е следващия шампион!
39
2
 
2
 
! Отговори
до Прасчо преди 12 години
Прасчо виждам че си разгонен само че вместо сестра имам брат и той за твое най голямо съжаление не *** животни като тебе!Все пак ти си едно гадно прасе и миришеш много неприятно!Така че отивай в някой зоопарк да те начешат под опашката свинска,или се объни за помощ към някой твой събрат от ***!
38
6
 
2
 
! Отговори
кеф преди 12 години
Тройчо влаха съ удави на края, баш в сърцето на Делиорманаа на Лудогорец, ех че хубаво му стана!ха,ха,ха
37
4
 
2
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Прасчо може и да е ***,макар,че ако питаш сестра ти съм поне нерез Възмутен...така че,ако родата ти се увеличи с един прасокрав,не го бийте добичето.....то не е виновно
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
GLEDAH KAK "GARDOVE" BIQT PRIVURJENICI NA CSKA PERED O4ITE NA POLICIQTA. E, SEGA NE MI SE ISKA DA SUM NA MQSTOTO NA UPRAVATA NA "LUDOGOREC" KOGATO DOIDAT NA NARODNA ARMIQ. 4UDOTO 6TE E TQHNO, I TEZI T.N. "OHRANITELI' ZA6TO NE DOIDAT V SOFIQ DA GI VIDIM KOLKO SA SILNI I SMELI. TOVA LI E OHRANATA NA DOMUS4IEV, V IMETO NA DOBRIQ FUTBOL? SELATAKA SI E *** I ZA A MMIREN SVETA, MA4KAI SELTAKA KIDETO GO VIDI6.SELQNIQTA NQMQ PO4IVERM DEN.
35
2
 
1
 
! Отговори
Стрелец преди 12 години
"Императоре", няма ли кой да те застреля та да не се мъчиш?
34
2
 
1
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Прасчо *** са роднините ти!Не ги обиждай не е културно!А ти си една гадна ***!
33
2
 
3
 
! Отговори
Новинаааааааа преди 12 години
Новинаааа потреслаааа светаааа.
32
3
 
7
 
! Отговори
Чудесна новина преди 12 години
Архи тъпанара остава в ЦСКА, тъй де тъпанарите трябва да се ръководят от Баш *** (огпаничен, *** и нахален).Честито Чорбета
31
3
 
3
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
или за да не губим смисъла....По-добре истинска ***,отколкото синьо ***!!!