Футболен трофей след асистенция на Бойко Борисов

"Витоша Бистрица" спечели Купата на аматьорската лига
29 май 2012 22:38, Елка Василева
182
Футболен трофей след асистенция на Бойко Борисов
Бойко Борисов първи пое купата. Снимка: Булфото

„Витоша Бистрица” с премиера Бойко Борисов спечели Купата на аматьорската лига след победа на националния стадион “Васил Левски” над отбора на Две могили с 2:1. Борисов игра с номер 13.

Борисов имаше решаваща роля за успеха на “Витоша Бистрица”. На мача на "Тигрите", които се подвизават във “В” група, имаше над 1000 зрители въпреки лошото време и падналия проливен дъжд.

“Витоша” поведе преди почивката с попадение на Сергей Ташков. Той направи хубав индивидуален пробив и с мощен удар опъна мрежата. “Две могили” изравниха след невероятна грешка на вратаря на "тигрите" Владимир Славев, но в 67-ата минута Бойко Борисов подаде на Ангел Стоянов, който с прекрасен изстрел от малък ъгъл донесе трофея на своя тим.

Една трета от кабинета дойде на трибуните на националния стадион “Васил Левски”, за да подкрепи премиера Бойко Борисов, който излезе като централен нападател на Витоша в сблъсъка за ценния трофей.

Транспарант “Тигрите без дефицит” разпъна вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков. До него във ВИП ложата се събраха колегите му от правителството Мирослав Найденов (на земеделието), Ивайло Московски (на транспорта и информационните технологии) и разбира се, Свилен Нейков (на спорта). Друг плакат от финансовото министерство гласеше “Муудис “Тигрите” с рейтинг ААА”.

След като вдигна купата, Борисов каза, че не му е било лесно в мача, тъй като са го пазели 34-35 години по-млади централни защитници.

Той заяви, че ще отнесе спечеления трофей при другите в Министерския съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
15
 
! Отговори
eho eho преди 11 години
Супер слаби артисти със супер *** публика театъра е 23 год
105
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе какво стана със съотборника на Борисов ,работи ли на митницата на летището??
104
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България-Турция 0:2ВиваВиваВива
103
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя бетер Ким Ир Сен
102
1
 
20
 
! Отговори
До 117 преди 11 години
Така ли? Лягай и се наспи. Стани утре рано и си купи няколко жълти вестника които възхвалят Боко. Ще се почувстваш по-добре.
101
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този форум спокойно може да кантидатства за рекорд на Гинес-най много *** събрани на едво място.Рекорда е100% гарантиран
100
2
 
38
 
! Отговори
От истинска Европа преди 11 години
Върнах се от България преди месец. Още съм депресирана. Някои ще кажат- тая пък какво циври.Намерих само слабо развиващи се хора които подкрепят техният тиранин Герб. Гнусни чалгарски клишета се чуват от всякъде: "Бойко е пич", "Няма алтернатива", "Строим магистрали". *** властват докато българите им плащат домакинските сметки. Простотия и неграмотност е обхванала цялата страна-телевизионен канал ми предава новини на турски, след това порой от турски сериали. Всички главни телевизионни канали хвалят спасителят Бойко. Цените в магазините по-високи от тези на запад, а заплатите по-ниски от тези в Африка.Какво става?
99
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
badi prostotiata , toia e nasegade.......... swe edno , frenskia ili spasniakia kolega na borisow, i te da xodiat na swiakade . towa go niama nikade, swe edno sme niakakwo pleme i 4ara da wa swi4ko. smex i resil
98
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление. И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***. Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения. Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.
97
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bate Boiko ti si pi4, a Stani6ev na moskvi4 !
96
0
 
10
 
! Отговори
куче преди 11 години
Не сме комунисти и няма да бъдем затова , че не харесваме мизерията в която живеем вече толкова време 22 год само ни сапунисват да не ги изреждам , че ми се повръща от тях ние мизерстваме а те живеят в разкош и само празни приказки и популизъм но са на път да си останат тук в Бг само те ......
95
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно примера на Станишев и Първанов е заразителен-комунист комуниста да плюе.За това ли всички комуненца тук плюят члена на бкп Борисов...самоизяждане!!!
94
1
 
21
 
! Отговори
Икономист преди 11 години
Ау, ако само герберската ежедневна простотия се събере на едно място и може да се впрегне за производство на електичество. България щеше да е на първо място в света по износ на ток.
93
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
106Бегай при психиатъра.Там успокояват.Дават хапчета.*** страхлив.
92
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герберисти отивайте да целувате купата!
91
0
 
16
 
! Отговори
62718 преди 11 години
Абе ***паци, всеки ден тресат земетресения, затънали сме в криза и мизерия. Вземете пишете нещо по същество бе, кой го интересува тоя къде ритал топка! Особено след миналата седмица ролята на медиите за успокояване на хората е изключително важна в едно нормално общество.
90
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А турците ни е.бът ли е.бът .............Ало феновете кво стаа бе брат?Това да не са ви безполовите лалета,а?!Корав турски *** е това брат.Тънга-мънга НЯМА!
89
2
 
26
 
! Отговори
Илко преди 11 години
Боко - Футболиста , Боко - Доктора , Боко - Художника , Боко - Тиквата , страшен премиер, страшен мъжага, Гуем пич. От тоя ми са пувръща вечи
88
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ау...и тук било пълно с дървени комунистически ***...толкова газ пикаят,че ако направим газова централа с комунистическа пикня,ще решим енергийните проблеми на цяла европа
87
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох, ами то остана и Винету да не стане шампион. Догодина ще е шампион и в А група със 100-те си кила.Ако бяхме нормална държава щяха да го разкъсат журналистите.