Пуйол и Вия отказаха да пътуват с Ла Фурия

Двамата бяха поканени от федерацията да бъдат част от тима, но отхвърлиха тази възможност
4 юни 2012 19:03, Георги Пешев
1
Пуйол и Вия отказаха да пътуват с Ла Фурия
Снимка: Ройтерс

Испанските национали Карлес Пуйол и Давид Вия отхвърлиха поканата от Федерацията на страната да бъдат част от отбора по време на предстоящото европейско първенство.

Двамата пропускат турнира поради контузии, но бяха поканени да се присъединят към тима, заради приноса, който имат за успехите в последните години. В крайна сметка обаче те отказаха да пътуват за Полша и Украйна.

Пуйол и Вия благодариха за оказаното доверие, но решиха да не приемат предложението. Преди няколко дни те посетиха отбора в базата “Лас Росас” и му пожелаха успех на турнира.

Играчите на Барселона предпочитат да продължат рехабилитацията си в каталунската столица, а освен това не считат, че да бъдат част от тима, въпреки че няма да могат да играят, е добра идея.

Самият селекционер Висенте дел Боске също не гледаше с добро око на подобно нещо, но сега остана доволен и така футболистите му ще имат пълна концентрация в надпреварата.

Утре испанците заминават за базата си в полското селце Гниевино, а на 10 юни излизат за първия си мач от финалите срещу Италия. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Председателят на фенклуба на Левски "София-Запад" Антон Калчев е сред задържаните при спецакция на ГДБОП под ръководството на Софийска градска прокуратура и наблюдението на ВКП. Операцията е насочена срещу организирана престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотици на територията на страната.