Шеф на ЦСКА: Стойчо Младенов взима по 20 000 лв. на месец

Това обяви маркетинговият директор на клуба Георги Павлов
15 юни 2012 15:50, Георги Пешев
6
Шеф на ЦСКА: Стойчо Младенов взима по 20 000 лв. на месец
Стойчо Младенов взима по 20 000 лв. на месец в ЦСКА. Снимка: Булфото

Шефовете на ЦСКА започнаха война срещу Стойчо Младенов. Маркетинговият директор на клуба Георги Павлов нападна Младенов и щаба му.

"Не може да казваш, че много обичаш ЦСКА, а в същото време да прибираш по 20 000 лева на месец. Не може също така да казваш, че милееш за публиката и ще направиш всичко за нея, а да не искаш да си намалиш заплатата".

"Реално погледнато, Стойчо Младенов и неговият треньорски щаб получават месечни възнаграждения, които сборно правят заплатите на отборите от втората половина на "А" група и всички от "Б" групите. Просто няма как да продължаваме по този начин", заяви Павлов пред "Тема спорт".

В същото време се разбра, че договорите на Румен Трифонов, Здравко Чавдаров и Четин Садула изтичат в края на юни, но те тримата нямат право да тренират с първия отбор, след като Младенов заяви, че няма нужда от тях.

Футболистите трябваше да получат право да си търсят нови отбори, но те чакат.

Единственият човек, който е упълномощен да подписва договори, както и да освобождава футболисти, е изпълнителният директор Венци Живков, той обаче не е в България. ЦСКА им дължи по 4 заплати и ако бъдат уволнени, няма да си ги получат.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЦСКАСтойчо Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Иван Дианабад преди 11 години
Заслужава си Стойчо, истински Цесекар и винаги е на линия в трудни моменти за отбора. А кой е Г. Павлов и какво е направил за ЦСКА?
5
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 11 години
Че като ви се струва много, що подписахте такъв договор?
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От какъв зор тия мутри ще искат треньора и футболистите да си намаляват заплатите? Нали за това се подписват договорите? Ще имат да чакат някой да предподпише за по-малка сума...Като не им изнася да ги гонят от отбора и да си платят обезщетенията от по няколко стотин хиляди...
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С Младенов нищо не взима ,както и много от служителите в ЦСКА,журналето май е поръчково и се търси отклоняване посоката на недоволство от феновете
2
1
 
7
 
! Отговори
DOKO преди 11 години
AZ VZIMAM MALKO POVE4E AMA V STOTINKI
1
3
 
12
 
! Отговори
@@@ преди 11 години
20 хиляди е една прилична заплата.