МВР затвори устата на Бат Венци

"Не бъдете гарвани, гонете хората с компютрите", зове босът на Славия
22 юни 2012 12:37, Георги Пешев
2
МВР затвори устата на Бат Венци
Венци Стефанов не направи други разкрития за "черното" тото в България. Снимка: Булфото

По препоръка на полицията босът на Славия Венци Стефанов отложи обещаните нови разкрития по темата с черното тото. Той отказа всякакви въпроси за Стефано Кунчев, който беше пребит след отказ да прибере 20 000 евро преди мача на младежите с Австрия миналия ноември.

"Не искам да говорим за "черно тото". Това не е ваша и моя работа, а на прокуратурата и полицията. Нека те да разследват случая, да видят за какво става въпрос. Защото сега хвърляме един човек на кучетата и вас не ви интересува".

"Не искам на пресконференцията по случай 100-годишнината на Славия да се превръща в клюкарска история", сподели Венци Стефанов, "Прави му чест на момчето. Говорих с хората от полицията и те казаха:"

"Умоляваме ви, нека не се коментира повече по медиите". Когато трябва, те ще излязат и ще кажат подробности по въпроса", заяви Стефанов и продължи: "От две години го повтарям и ви го набивам в главата".

"Хиляди хора ходят на мачовете на юноши и щракат с компютри. Защо ви няма там, да ги заснемете и покажете кои са? А когато един се осмели и каже нещо, започвате като гарвани да се нахвърляте срещу него".

"Отидете в провинцията и вижте хората с компютрите, намерете тези деца, на които им казват да не играят, за да залагат", добави босът на "белите". Самият Стефано също отказа коментари след първата тренировка на "белите" за новия стадион.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
смях преди 11 години
Хахах тоз дебелак дето е наредил най много мачове,на неговите бели котенца ли ще говори за черно тото хахахахахах,няма такава държава,най големия престъпник да говори за престъпления.....Евала Венци никога няма да забравя театрите на твоите футболисти,който сам си карал да си дават дупетата,и после да обесняваш за мафия....