Халф от Джибути подсилва Черноморец

Играч от школата на Ница също на проби в тима
4 юли 2012 12:30, Георги Пешев
3
Халф от Джибути подсилва Черноморец
Херо ще тества халф от Джибути. Снимка: Булфото

Черноморец Бургас може да подпи­ше договор с национала на Джибути - Исмаил Ахмед Кадер Хасан. 25-годишният ляв халф, който притежава френски паспорт, е играл за пос­ледните 4 години в словашкия Дунайска Стреда.

176-сантиметровият футболист е юноша на Лил, но не ус­пява да се наложи в тима и из­карва две години в четвъртодивизионния френски Лескун, след което преминава в тима от Словакия.

Именно с изявите си там става национал на Джибути и изиграва четири срещи в световните квалификации за първенството в ЮАР през 2010 г.

Ако Исмаил Хасан успее да убеди Димитър Димитров-Херо в качества си, той ще излезе без пари на Черноморец.

Освен него, на "Лазур" ще бъде тестван и възпитаник от школата на френския Ница. Става дума за полузащитника Серж Нюадзи.

Продължават пробите и на останалите чуж­денци - Лусала, Куатара и Касем. До първата контрола на бургазлии на 7 юли срещу Септември Симитли в Черномо­рец се чакат още легионери.

Още футболни новини четете в Gol.bg


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Левски пък ще вземат защитник от Буркина Фасо, а ЦСКА - пробват нападател от Уганда. Толкова ли нямаме школи бе, мама му стара?
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А чорбата - нападател от Кюрасо. Чудя им се на тея *** защо се занимават с играчи от страни, в които са открили топката преди две поколения. Какъв е смисълът, вместо просто да вземат който и да е местен от В група. Нивото ще е същото

Спонсорирани публикации