Добър жребий за Левски и Лудогорец, труден за ЦСКА и Локо

"Сините" чакат Ювяскюля, "червените" - Арсенал от Киев
20 юли 2012 15:30, Красимир Ангелов
42
Добър жребий за Левски и Лудогорец, труден за ЦСКА и Локо
Левски изтегли най-добър жребий в Лига Европа. Снимка: Булфото

Сравнително приемлив жребий извадиха българските отбори за следващия кръг на европейските клубни турнири.

Ако острани ФК Сараево отборът на Левски ще има за съперник в третия предварителен кръг на Лига Европа един из между тимовете на Ювяскюля (Финландия) или Зета (Черна гора). Първият мач между двата отбора завърши 3:2 за финландците.

В следващия кръг би трябвало Левски да е домакин в първия мач на 2-и август, а след това да гостува на 9-и август.

Далеч по-тежък жребий има другият столичен гранд - ЦСКА. Ако остранят словенския Мура "армейците" ще се изправят срещу Арсенал Киев. Първият мач ще се играе на 2 август в Киев, а реваншът в София ще е седмица по-късно.

Най-тежък жребия изтегли Локомотив Пловдив. "Смърфовете" ще играят срещу руския Анжи Махачкала със Самуел Ето'о или Хонвед Будапеща в третия квалификационен кръг на Лига Европа, ако преди това успеят да отстранят холандския Витес. Ажни има аванс от 1:0 след първия мач срещу унгарците.

По-рано бе изтеглен и жребият за Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, ако преди това тимът от Разград успее да отстрани хърватския Динамо Загреб.

При успех българският шампион ще се изправи срещу победителя от двойката Улисес Ереван (Армения) - Шериф Тираспол (Молдова).

Най-вероятно съперник на българския шампион би бил Шериф Тираспол, който в първия мач като гост победи Улисес с 1:0. Както е известно, в Шериф играе българският вратар Владислав Стоянов, който бе титуляр в мача в Ереван и не допусна гол в своята врата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ама вие очаквате някой български отбор да прескочи този кръг.никога.
36
1
 
3
 
! Отговори
гост преди 11 години
4акаите да минем този краг пак другия да мислим кви отбори 6те се паднат да видим кои 6те бие 4е така с тези хиксове нее на добре.Предваритено мислене зор работа мисленето след реван6а
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заглавие на статията в Днес.БГ - Добър жребий за Левски и Лудогорец, труден за ЦСКА и ЛокоЗаглавие на статията в Гол.БГ - Добър жребий за Левски и ЦСКАЕ, последно?
34
3
 
0
 
! Отговори
hagen преди 11 години
До 34Аз бих казал трима.Само ЦСКА има някакви шансове за напред.Но при следващият противник и той е аут.
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Незнам за вас,*** на мене мура трио ми е мноооУ любима фафлъъъ
32
2
 
2
 
! Отговори
разочарован преди 11 години
Какъв добър жребий, ние едвам пъплим срещу някакви никому непознати отбори!? Гледах всички мачове е за мен картината е меко казано жалка. То ще е срам ако някой продължи напред с такава игра. Жалко е всеки път да се надяваме все на късмета да минем между капките и "барем" стигнем до груповата фаза пък после колко сме велики! И какво и да се промъкнем в групите отборите ни ползват за спаринг, партньор е мерси по-добре да няма БГ футбол вместо да гледаме тази излагация !
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
34, Хайде де. 1994 година ? А през следващите 4. А Щампионска лига с Левски или Лига Европа с ЦСКА. Няма сега, когато Мафията е навсякъде.
30
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Доколкото знам, нито един от четирите отбора още не се е класирал....
29
1
 
2
 
! Отговори
аз преди 11 години
тук пише добър жребий за левски и лудогорец, труден за цска и локо пд, а в гол бг точно обратното. Ало от инвестор оправете се ...
28
2
 
10
 
! Отговори
или преди 11 години
стискаме палци на всички наши отбори
27
3
 
0
 
! Отговори
toni преди 11 години
az mislq che revansha CSKA-Mura e 0:0, prodyljeniq i duzpi..posle ne znam
26
1
 
9
 
! Отговори
Хи-хи-хи .... ! преди 11 години
Има една много хубава приказка: НЕ КАЗВАЙ "ХОП !" ПРЕДИ ДА СИ СКОЧИЛ ...
25
5
 
13
 
! Отговори
Песимистът преди 11 години
Да! Смятам че това е един много добър жребий за отборите на Динамо Загреб,Витес,Сараево и Мура! На реваншите : Динамо-Лудогорец-3:1 , Витес-Локомотив Пд-5:2,Сараево-Левски-1:0 след прод.1:0 след дузпи 7:6 и ЦСКА-Мура-1:1 !
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то все жребия е добър и все наще губят
23
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то Локо и Лудогорец вече са аут, евроидиотите ще отпаднат след дузпи с оглед утвърдилата се практика последните години, а ЦСКА следващия кръг от Арсенал...това е, кви съперници кви 5 лева
22
2
 
11
 
! Отговори
Обективен 2 преди 11 години
....Със това корумпирано и подвластно на букмейкърските коефициенти слабо първенство,което имаме КАКВИ УЧАСТНИЦИ В ЕВРОПА ИСКАТЕ ДА ИМАМЕ ОСВЕН СЛАБИЧКИ?!?!.. Ако питате мен Локо Пд вече са аут от Европа но поне Коко Осеменителят на певици ще напълни касичката със свежи пари от "хубави коефициенти", Лудогорието дано имат КЪСМЕТ в Загреб макар че ме съмнява и да направят нещо срещу Динамо,защото само ТЕ ПОКАЗАХА ИГРА ОТ ВСИЧКИ НАШИ ОТБОРИ! Докато за Левски и ЦСКА за мен все още всичко е 50 на 50!
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добър жребий?!?!?! Май журналята не са гледали мачовете на българските отбори.....
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Писна ми от това пораженческо мислене и страх. Май ви харесва да сте последна дупка на кавала?!Не мога да разбера точно как Арсенал Киев - отбор с едно участие и два мача в евротурнирите в историята си, който е бил в 3-та дивизия на СССР, който дори в Украйна има като най-добро класиране 5-о място и който няма НИТО ЕДИН трофей в историята, дори от приятелски турнир може да бъде "тежък жребий"?!Ако паднат нашите, сами са си виновни, но съперникът е повече от лесен.
19
8
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 11 години
Смях се от сърце на доста от коментарите по надолу!!! Благодаря ви за веселото настроение! Има само 2-3,които явно подсказват че са написани от ХОРА,КОИТО РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ И СА ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ! Иначе тия така наречени "ултрасчета",пишещи откровенни ФЕНСКИ глупости ( особено тези от ПодХуене...) ме разсмяха добре! :) Не знам кой колко гледа футбол... Обаче май НЕ ВИ Е ЯСНО ОЩЕ ЧЕ КЛУБНИТЕ НИ ОТБОРИ ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПОДЦЕНЯВАТ ДОРИ ТИМОВЕ ОТ АЛБАНИЯ,ЛЮКСЕМБУРГ И ФАРЬОРСКИ ОСТРОВИ КАМО ЛИ ДРУГИ!!!
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за български отбор добър жребий НЯМА