ЦСКА с три нови попълнения за Лига Европа

Става въпрос за Райс Мболи, Мишел Платини и Бернардо Тенгариня
24 юли 2012 10:07, Красимир Ангелов
6
ЦСКА с три нови попълнения за Лига Европа
Мишел Платини ще може да помогне на ЦСКА в следващия кръг на Лига Европа. Снимка: Булфото

Отборът на ЦСКА ще се сдобие с три нови попълнения за мачовете в Лига Европа, ако "армейците" отстранят Мура от Словения.

Треньорът на червените Стойчо Младенов ще може да разчита на Райс Мболи, Мишел Платини и Бернардо Тенгариня. Проблеми около добавянето на тримата в списъка с играчи няма и те ще могат да играят.

Крайният срок за това е петък, а единственото допълнително име може да бъде вписано до 24 часа преди евентуалния мач с Арсенал в Киев.

Правят се усилия да бъде привлечен и картотекиран доскорошния капитан на Университатя Клуж Александру Пакурар, който е свободен агент.

Главната трансферна цел пред ЦСКА е парагвайският халф Маркос Риверос, но там преговорите вървят бавно и все още няма официално развитие по темата.

ЦСКА ще има почти нов отбор за следващия кръг на Лига Европа, ако елиминира словенския Мура.

Както е известно, трима играчи на Локо Пд също са уредени за ЦСКА, но те нямат право да играят за червените в квалификационните кръгове - Сержиньо Рибейро, Жереми Родригес и Юнес Бенжелюн.

Още няколко футболисти от "Лаута" се очаква да подсилят ЦСКА в близките дни - Мишо Венков, Тасио и Илиас Кирикиадис.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
Стойчо Младенов преди 11 години
Съдията е виновен имаше четири дузпи за нас и три червени картона за тях!От Левски са го покупили с парите на Кирил Домусчиев а Бойко Борисов е посредник!Има директива срещу нас за Европа замесен е и Мишел Платини и всички съдии!!Така не може да се работи късат месо от нас!!!!И Гонзо е виновен!!!Аз сам най добрия треньор на света!!
2
3
 
3
 
! Отговори
ЦСКА преди 11 години
Да бъде закрито отборчето от Подхуене съставено от *** и турци. Отборчето на държавна сигурност. Отборчето орезилило българския футбол в Европа. Отборчето на мутрите от ВИС.Отборчета за което през един сезон свирят 28 дузпи, а срещу него нито една. Отборчето, което опозорява името на Апостола на свободата. Отборчето с подуенско-комплексарски манталитет, отива в Босна с посрани ***. .........................
1
7
 
4
 
! Отговори
Левски преди 11 години
искам Цска да се закрие официално. Давам пари на всички който ще помагат за закроването на отбора на селяците от ФК"*** спортен Клуб" (Цска)