Тежък жребий за малката Кобра

Пулев започва в олимпийския боксов турнир срещу медалист от световно
Обновена: 27 юли 2012 20:29 | 27 юли 2012 20:18,
77
Тежък жребий за малката Кобра
Тервел Пулев (вдясно) вярва, че брат му Кубрат (вляво) ще го подкрепя на сантиметри от ринга в Лондон. Снимка: БОК

Тежък жребий изтегли една от надеждите ни за медал на Олимпийските игри в Лондон - боксьорът Тервел Пулев.

Асът ни в категория над 91 кг ще изправи в първия кръг срещу бронзовия медалист от последното световно първенство в Баку през миналата година Сюансюан Ван (Китай).

Боят между Пулев, който е европейски вицешампион от Москва преди 2 години и азиатецът е на 1 август.

22-годишният Ван, който е висок 192 сантиметра, е и вицешампион на Азия през миналата година.

Още по темата

На път за Лондон братът на първия българин-европейски шампион при професионалистите – Кубрат Пулев, заяви, че в битката между 16 боксьори ще е жестока.

Кобрата остана без акредитация, но прави всичко възможно да подкрепя до въжетата на ринга Тервел.

Първи на ринга от българите утре ще излезе Детелин Далаклиев срещу Аябонга Сонджика (Република Южна Африка) в категория до 56 кг.

Александър Александров пък ще се боксира при най-леките в категория до 49 килограма срещу 18-годишния Жулиано Фернандо Макина (Мозамбик) на 31 юли.

Единствената българка при жените Стойка Петрова ще срещне Сиона Фернандес (Нова Зеландия) в категория до 51 кг на  5 август.

Още новини за Олимпийските игри в Лондон четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кого ще осъдите бе наивници??????????Дайте ми един пример с осъден спортист в Бг. Нали те, мафията и политиците играят заедно.Това да не ви е щатите където Тайсън не излезе от затвора.В диктатурите винаги спортистите са били средство за отвличане на вниманието от реалното положение. Примери бооол:Сега Китай ще вземе най-много медали с назобаните си мутанти - китайчетата, които бачкат за $1 на ден ще бъдат мнооого горди, а в същото време членовете на ком.партията си трупат милионите, изучават децата си в най-скъпите университети на света, купуват имоти в щатите, Европа, Австралия и Канада като побъркани.Това е било винаги - Пеле е използван от диктатурата в Бразилия, 1978 Аржентина си купуват световната титла и в същото време се потулват случай с разстреляни без съд хиляди студенти протестиращи против хунтата.За нас - Карамански бива осъден през комунизма, а след това... заповедта за отвеждането му в затвора изчезва....Дали се разбра какво стана със загиналите войничета случайно станали свидетели на мафиотско разпределяне на дрога?След това МВР реши да показва мускули, арестува *** и площада пред министерството се напълнни с мафиоти носещи автомати посред бял ден.Дали вкараха Максим в затвора - нищо, пълна мръсотия. Оказа се, че Албенка като председател на федерацията си отпуска самапари за тренировки с най-добрите треньори на на света -- половината година в Москва, другата половина в щатите.Кой фигурист в света има такива идеални условия - повеечето са студенти или работят, а след работа тренират от собствения си джоб и спонсори.Като сте много умни гордейте се с тези *** - те ви крадат от парите и някой ден ще счупят вашите умни глави.
61
0
 
1
 
! Отговори
до 71 и 72 преди 11 години
Ами, трябва разбира се ! Щом има престъпление трябва да има досъдебно производство ! Ако ти не си търсиш правата , кой ще го направи вместо теб? Ако видя такова нещо , аз лично ще дойда да свидетелствам . Ти си наивен 72 , ако мислиш , че е нормално да те бъхтят от бой , ти нищо да не направиш и после да подсмърчаш по форумите .
60
1
 
2
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
Тези имат пари има какво да им вземеш и ако ти позволяваш да те търбушат всяка вечер и да влачат приятелката ти за косата на публично място, без да направиш нищо значи проблема си е твой. А щом го приемаш за нормално значи си го и заслужаваш . Ако ги осъдят за един подобен случай , това е наказуемо престъпление и те носят по - голяма отговорност , защото се занимават с бойни спортове , следващо такова деяние се води рецидив и могат да отнесат доста годинки . А и доста солено ще им излезе . Защо никой не ги съди при наличието на камери навсякъде ? Защото не е вярно , друго обяснение няма .
59
1
 
0
 
! Отговори
до 70 преди 11 години
Колко си наивен....не знам дали се е случило с тях....но, напълно възможно да се случи и се случвало не един път
58
2
 
0
 
! Отговори
до 70 преди 11 години
Значи в дискотеките всяка вечер като става бой, то всяка сутрин трябва да има досъдебни производства от местното районно? Не ставай смешен, приятел!
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аре, стига с вашите простотии! Кой са били и то на публично място пред толкова свидетели ? Вие нормални ли сте ?! Че чак и влачили момиче за косата .Какви мъже сте вие ? Как може в заведение , в което е пълно с хора някой да пребие друг и всички просто да стоят и да гледат .И ако наистина се е случило , в което искрено се съмнявам, битите си заслужават боя , след като не са ги съдили. Почти навсякъде има камери , подава се жалба и ако е истина адвокатите ще им разгонят фамилията в съда ,и така ще ги одрусат , че свят ще им се завие .Защо не са го направили ? Защото това са врели некипели . Ако видя да бият момиче , дори и тя да не подаде сигнал в полицията , аз ще го направя . Който е бит има съд . Какво циврите по форумите ?
56
2
 
0
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
Бунак, ако дам линк с видео файл ще ме баннат бе, *** ***. Ти нямаш ли нет, нямаш ли търсачка за да потърсиш изцепките на Кубрат през годините спрямо Кличко? ***?От коя планета падаш, че не знаеш за изцепките на тоя орангутан на снимката за Кличко?
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Успех!! И престанете да плюете сънародниците си!
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато плювачите направят частица от успеха на Кубрат и Тервел, на Стоичков и Бербатов, тогава / въпреки, че не е хубаво/ да си пишат глупостите! Ако се изправите дрисни смотани срещу Кубрат и Тервел, ще се насерете бе!
53
3
 
4
 
! Отговори
61 преди 11 години
*** заспал, дай ми видео файл в който Кубрат говори, че ще смачка Кличко....Айде да та видим, *** тъпо!
52
0
 
3
 
! Отговори
до 64 преди 11 години
Добър избор, но по-добре гледай "Once upon a time in the west" Кралят на уестърните!
51
0
 
5
 
! Отговори
WASILISQNISEWROPA преди 11 години
AZ SCHTE GLEDAM....ZA EDIN PROBIT DOLAR.....
50
4
 
2
 
! Отговори
До 63 преди 11 години
Да ти кажа честно аз ще гледам само Йордан Йовчев-най-великият на халки за мен за всички времена и 100 и 200 метра бягане при мъжете. Другото е ала-бала на олимпиадата.
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък пиша, за да изразя отвращението си от БНТ, за която плащаме. Днес повтарят снощното откриване, не показват на живо нищо, после някой , който не може да спретне едно изречение , ще ми разказва къде е ходил и накрая ще дават само бокс, защото Петър Василев трябва да приказва глупости. Няма ли състезание в момента, което да се излъчи?До вчера гледах перфектно турски спортен канал, ловя го ефирно, днес е в снежинки.Така или иначе, 10-те спонсори ще подарят медалите на когото са решили.
48
4
 
2
 
! Отговори
do 60 преди 11 години
*** марийкин, едно е да казваш че имаш шансове срещу Кличко, но все пак той е шампиона и ще дадеш всичко от себе си, друго е да заявяваш че ще го пребиеш от бой само да се срещнеш с него. Много *** надъхани се точеха на двамата братя...да не говорим за Чисора и Хей които казваха че ще разпилеят Кличко на ринга, а то к'во се оказа? Нашият ***-*** Кубрат прави същите гръмки изхвърляния-щял да пребива Кличко но имало още време да се подготви. Сигурно чака да хванат бастуна и тогава..
47
0
 
3
 
! Отговори
до 31 и 32 преди 11 години
Нехетеросексуалний, ами какво да каже, че ще загуби от него? Всеки боксьор излиза на ринга с мисълта, че ще победи, иначе няма да има никакъв шанс. Или и ти като 99% разбираш от бокс колкото от футбол, политика, икономика, жени (уупс, извинявай ти си ***)... Типичния бантускот, който си мисли, че всичко му е известно и ясно. ***!
46
11
 
2
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
Напълно те подкрепям... спомням си тия 2мата комплексари + няколко от националния отбор по бокс.. как се гавреха с хората в SPACE в Обзор преди няколко години... бият хора без причина, само защото се загледал в него.. и едно момиче биеше тоя кубрат...влачеше я за косата из цялата дискотека.. това е срамота за човек който трябва да представя България пред света.. но все пак ще ги подкрепям.. нали най важното е да вдигнат знамето.. УСПЕХ !
45
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудя се на разни хора,които плюят-вия какво сте постигнали?Какви били лицата на боксьорите-ами боксьори са.И на плувците са им специфични телата,на гимнастиците...А чували ли сте как говорят Кубрат и Тервел-рядко срещан богат речник сред спортисти.Кубрат мисля даже следва.Само имената им трябва да ни карат да ги уважаваме!
44
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дали си менкат Андреа?
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези с малките, взеха да обиждат. Ами станете и вие като тях ...