Топчо се завърна в Левски

Топузаков е назначен за треньор в Детско-юношеската школа на "сините"
Обновена: 2 авг 2012 11:43 | 2 авг 2012 11:32, Георги Пешев
2
Топчо се завърна в Левски
Снимка: Булфото

Бившият защитник на Левски и капитан на "сините" Елин Топузаков се завърна на "Герена". Топчо е назначен за треньор в Детско-юношеската школа на Левски.

Елин ще поеме една от подготвителните групи на "сините" юноши, като първата му тренировка ще бъде след седмица. Топчо е решил да извърви от самото начало треньорската професия и заради това почва от най-ниското ниво.

Топузаков от доста време се спрягаше за пост на "Герена", но защитникът предпочиташе да продължи футболната си кариера. Той обаче не успя да си намери отбор и заради това се зае с треньорската професия.

В същото време наставникът на Левски Илиан Илиев изрази задоволство от изиграната контрола със Сливнишки герой, въпреки че тимът не показа сериозни футболни достойнства в нея.

"Като цяло сме доволни, но има какво да се желае в завършващата фаза. Надявам се за мача с Пирин Гоце Делчев да се върнат някои играчи като Владимир Гаджев и Ромен Ели".

"Жоао Силва е типичен таран. Той трябва да седи в наказателното поле, а не извън него. Работата на нападателите е да вкарват голове, за да сме доволни", заяви Илиев.

"Навремето, когато пристигнах, отборът бе завършил шести и бе взел купата. Феновете ни подкрепиха и станахме първата година втори, а след това три пъти шампиони", добави треньорът.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 11 години
Бравус.Ам тъс *** ли йе, *** ли йе, куя й ду негу?
1
1
 
2
 
! Отговори
коко преди 11 години
Това е футболиста с най-голяма глава играл на футболните терени в България!