Велика България помете Германия - 3:0

Волейболните ни "лъвове" са на полуфинал на Олимпиадата в Лондон
Обновена: 9 авг 2012 07:01 | 9 авг 2012 00:49, Георги Пешев
516
Велика България помете Германия - 3:0
България разби Германия - 3:0 гейма. Снимка: Reuters

Велика България разби с 3:0 гейма (25:20, 25:16, 25:14) Германия и се класира на полуфинал на Олимпийските игри в Лондон.

Волейболистите ни бяха истински "лъвове" на полето, тотално разнебитиха германците и заслужено са сред четирите най-добри отбора на Олимпиадата.

Родните ни национали бяха перфектни - отлично посрещане, непробиваема блокада, страховити сервиси и шеметни атаки.

Каквото и да се каже за феноменалната игра на "лъвовете" ще бъде малко. Волейболистите ни се забавляваха на полето и логично пометоха Германия.

Най-полезен за българския тим отново бе Цветан Соколов, който записа страхотните 22 точки. Тодор Алексиев и Николай Николов пък завършиха с по 11 точки за успеха.

Така остава да кажем едно голямо "Благодаря" на  "лъвовете" и пожелание за нов подобен триумф на полуфинала срещу Русия. Срещата е в петък от 17.00 часа.

БЪЛГАРИЯ - ГЕРМАНИЯ 3:0 (25:20, 25:16, 25:14)

БЪЛГАРИЯ: Георги Братоев, Цветан Соколов, Тодор Скримов, Тодор Алексиев, Николай Николов, Виктор Йосифов - Теодор Салпаров-либеро

ГЕРМАНИЯ: Лукаш Кампа, Георг Гроцер, Маркус Поп, Денис Калиберда, Маркус Бьоме, Макс Гюнтьор - Маркус Щоервалд-либеро

Подробности от великата победа прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


516
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
досвиданияяяяяяяяяя :))))
267
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти, дето се представяш ту като "гадател", ту като "мислител" ... трябва да се лекуваш, човече.Да те е яд, че другите хора се радват е признак на тежка психоза. Такива като теб, оставени без лечение, извършват тежки престъпления без видим мотив.Лекуваи се докато е време !
266
1
 
3
 
! Отговори
Бай Григор преди 11 години
ДО " въпросче" - пос"ерко радваме се !!!! А ти се удави...
265
0
 
1
 
! Отговори
monah681 преди 11 години
Boiko e vinoven:))))))))Tui e suztezanie I dobrite v sporta pechelyat.Radvam se za pobedata!No da ne se razlichavam ot drugite: DPS,DSB,BSP,ATAKA vun ot politikata!Ot politika se vidya kolko vi e uma-kato na aspirin chertichkata!
264
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бравоооооооооооооооо Нааштееееееееееееее
263
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
286А ти като си я обичаш толкова много защо крадеш.( пари,нафта,история и какво ли не)
262
2
 
5
 
! Отговори
Miro преди 11 години
MOLIA VI SPRETE s idotskite partiini poslania i gluposti niamame tolkova povodi za radost v sporta neka se radvame na tova koeto imame pozdraviavam vsi4ki voleibolisti i neka samo napred !!!
261
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хейтърс гонна хейт , нека да злобеят тия които завиждат на невероятните ни национали по волейбол .. каквото и да постигнат ни донесоха и ще ни донесат и за в бъдеще много радост :)))))))))))))))))))))))) късмет и успех им пожелавам и с русия . те са следващите които ще плачат
260
3
 
26
 
! Отговори
Ивайло преди 11 години
Заглавието си е много наред! Това, че е пълно с хейтъри, които не знаят дори и какво точно хейтват - това е друг въпрос. Победа в два гейма 25:16 25:14 е УНИЗИТЕЛНА победа. Който е играл - знае какво е да водиш(да ти водят) с 10 точки. Все едно във футбола 1-вото полувреме 5:0 - така го разбирайте. Наш'те момчета играят сплотено, което им носи тези успехи. Ако играем така и срещу Русия, шансовете са на наша страна!!!
259
8
 
12
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Каквато ни държавата - такъв ни и спортът !!!ТОЕСТ - НИКАКЪВ - БЕЗ МЕДАЛ ДО ТУК !!!! НЕ СИ СПОМНЯМ ТАКОВА НЕЩО ...*** ИНАЧЕ ОНИЯ БОРИСОВ Е ВЕЛИК , ВЕЛИК МАФИОТ - НИЩО ДРУГО
258
15
 
5
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
Отборът ни все още не е срещнал сериозен съперник по пътя си, нека запазим серлативите за след мача с Русия Матей Казийски и онова разпределитялче са *** изложехти се като кифладжии кифли с такива кифли срам и позор сте за България.
257
13
 
13
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
БРАВО НА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НИ !!!Но не бива да се изписват такива бобмастични заглавия - до момента нямаме нито един медал за това не виждам какво ни е великото - между другото това ще е най-слабото представяне на БГ на олимпиада !!! ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ
256
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой не плюе по едното хубаво нещо, което се случва на държавицата ни, просто далеч не е достатъчно...
255
2
 
21
 
! Отговори
Тотю Марков преди 11 години
"айн, цу цвайн, цу дрън" след историческата победа на България над ГерманияНу погоди!? вече им казваме на братушките, които ще ги бием по пътя към финала
254
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
чудесна победа, повод за радост и пример за това, че великите германци с нищо не са повече от нас като хора.Но не-малка част от българите са дотолкова смачкани от живота си, че не могат да се зарадват ... могат единствено да мразят.Има други "българи" (от специфични етноси), които откровено мразят България.А предполагам, че на предстоящия мач, ще има и такива, които ще подкрепят Русия (по чисто политически причини.)
253
1
 
34
 
! Отговори
Потресен преди 11 години
Пиша този коментар до всички, които се изказаха негативно и крайно обидно към националния ни отбор по волейбол, поради следните причини : 1. Това не е женски спорт. 2. Въобще е грешно да обвързваш тази тема с някакви политически или социални проблеми. Това е просто спорт по дяволите, и най-хубавото е, че е спорт, в който сме един от най-добрите отбори в света и би трябвало да се гордеете. Но ако ще бъдете родоотстъпници и хейтъри, тогава долу за вас и си запазете бедното мнение за вас *** !
252
1
 
16
 
! Отговори
0 преди 11 години
Бойко Борисов получил изненадващ ултимативен среднощен есемес. Бил написан на завален, вероятно от количеството водка, руски език. .Ха сте ни били и нас както бихте германците, ха сме ви врътнали кранчето на газта!. Малко след това на премиерския му мобилен се изписал друг есемес. Този път бил на латиница, с берлински шрифт: След тази нощ в Лондон Шенген на куково лято!.
251
1
 
21
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
абе вие нормални ли сте? едно хубаво нещо да се случи и всички сте готови да го оплюете! поне не коментирайте, оставете хората да се порадват и ценете труда им!
250
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Научете се да се радвате и на дребните неща, като тази победа, иначе винаги ще си останете жалки намръщени нещастници.
249
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
предчувствам че ще спечелим златото