Тервел Пулев остана с бронз

Малката кобра загуби с 5:21 от Олександър Усик
10 авг 2012 18:23,
115
Тервел Пулев остана с бронз
Тервел не успя да бие Олександър Усик Снимка: Reuters

Българският боксьор Тервел Пулев-Малката кобра спечели бронзов медал на Олимпиадата в Лондон в категория до 91 килограма.

Украинецът Олександър Усик не остави никакви шансове на Пулев и след 21:5 точки се класира за финал, а Малката кобра взе бронзов медал.

Украинският боксьор показа надмощието си още в самото начало, спечелвайки първата част с 6:2. В тази първа част Тервел падна на земята, но без проблеми продължи.

Във вторите три минути Усик продължи по-силната си игра и увеличи сериозно точковото си предимство - до 14:4. В третата част лекцията на Олександър продължи с пълна сила за крайното 21:5.

Така Тервел Пулев донесе на България бронзов медал.
 

Още новини за Олимпиадата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой може ли да даде линк от мача?
78
1
 
4
 
! Отговори
yuliya преди 11 години
В бокса има 2 бронзови медали,така че не е кой знае какъв успех...гледайте точките по време на срещата а не медалите
77
2
 
2
 
! Отговори
акс преди 11 години
българите и най-вече бойко борисов празнуват нова година така-1980-1981-1980-1981-1980 затова стандарта на живот в българия е най-нисък.
76
3
 
4
 
! Отговори
Редакторска поправка преди 11 години
Малолетната кобра бе пребита, но въпреки всичко се държа храбро до края и не избяга под полите на премиера и президента, с които надуваха балони предните дни.По данни на приятелски интелиджънс служби, към "малката кобра" следва да се обръщаме като към "първата кобра юрист" ин дъ уърлд.
75
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МЕДАЛ ,АМА БРОНЗ!
74
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРОНЗ, АМА МЕДАЛ!
73
3
 
5
 
! Отговори
ПОТЕН КОН преди 11 години
КУБРАТ,ТЕРВЕЛ И САМО ОМУРТАГ ЛИПСВА...
72
3
 
8
 
! Отговори
гостенка преди 11 години
браво на Тервел и за бронза,това също е страхотно постижение
71
2
 
18
 
! Отговори
Евала преди 11 години
Руснака е машина -нечовек .Добре че тервелчо остана на крака...
70
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига глупости бе хора - Олимпиадата е простотия.Даже се радвам, че вече ги няма назобаните ни тежкоатлети.Вие знаете ли кой е Янко Русев - на 30 години човека се напикаваше като дете,за каква национална гордост става въпрос след като остават инвалиди от тези глупости.Даже братята Гърци са изтрезнели и са след нас по медали, след като бяха домакини. Държавата в която живея е на 33 място по медали, но мога когато си поискам, повярвайте ми - мога в радиус от 1 километър от жилището си да практикувам безплатно или на ниски цени -хокей, кънки, бейзбол, футбол, има около 5 безплатни басейна, тенис кортове (Безплатно), 4 игрища, алеи за колоездене около канал (символични цени за лодки),да не говорим за многото джимове и салони по карате и т.н. Всичкото това в радиус един (1) километър.Моите уважения към малката Кобра, но вие имате право да знаете къде отиват парите, където вие и вашите деца могат да спортуват.
69
3
 
12
 
! Отговори
л преди 11 години
За пръв път видя страха да е изписан на лицето на някой.Тервел се беше сковал от страх и едвам дочака края на срещата.Видяхме че всички могат да се боксират,но някой го правят доста по добре.Днес беше гаден ден за българските спортисти.
68
2
 
5
 
! Отговори
Теxas преди 11 години
Къде е млякотоо
67
4
 
13
 
! Отговори
до смешниците преди 11 години
Тук гледам пишат се запознати със случая . Аз за маиките и сестрите ви може ли да по напиша някои неща споменаващи задните и часта. Смърдели да пребиха го , изложи се ,исплаши се ,голям резил . Нали така . Е и ще продължава да си гледа сам детето, ще продължава да учи ПРАВО, ще продължава да тренира когато има време .Имат ли някакъв смисъл глипавите ви коментари . Отговорете си сами. Толкова можа момчето ,толкова направи недоволните ще ги водя на моста на дервишите
66
4
 
11
 
! Отговори
алоооооооо преди 11 години
то си беше ясно,че ще падне,гледахме го в предните мачове-тарикатски номера върти...лошото е,че момчето няма време да тренира-гледа си детето,а женка му Дида се развява по азербайджан-волейбол...а и не може да се сравнява положението тук,благодарение на тиквата,с положението ,там където има правителство и държава..лошото е че с толкова много точки падна...
65
9
 
17
 
! Отговори
а преди 11 години
Тервелчо, ама голям пердах отнесе!
64
6
 
4
 
! Отговори
до 87 преди 11 години
Абе *** това е Тервел Пулев,а пресата може да са писали това за брат му Кобрат който е профи и участва в други федерации и категории а Тервел не.
63
4
 
8
 
! Отговори
и аз преди 11 години
злобата тук,нищо ли неможе да ви зарадва,що не излезите на ринга вие.Тато имаш пропуски моето момче,пропуснал си доста хора които са участвали и са вземали по задни позииции,но това че нямат медал не ги прави лоши спортисти.Олимпиядата е място на което се класираш със спортни постижения,не с празни приказки по кръчми и пред телевизора.Поздравявам всички наши спортисти,пожелавам им успех вбадеще.
62
5
 
22
 
! Отговори
ОТ Бразилия преди 11 години
Гълъбин БоевскиЗлато - Рио 2016
61
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стефка и Боби на едно ниво, под нулата
60
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тцтц, направо го е помел... а родната преса смело разправяше как щял да разгроми Кличковците...