Волейболистите ни не стигнаха до финала на Олимпиадата

"Лъвовете" загубиха с 1:3 от Русия, ще се борят за бронза
Обновена: 14 авг 2012 17:25 | 10 авг 2012 19:04,
313
Волейболистите ни не стигнаха до финала на Олимпиадата
Снимка: Reuters

България не успя да се класира за финала на турнира по волейбол на Олимпиадата в Лондон, след като в първия 1/2-финал загуби от Русия с 1:3 гейма.

Нашите момчета се представиха повече от достойно в срещата и затрудниха руснаците, но въпреки това не успяха да постигнат своето.

На финала руснаците ще срещнат победителя от другата 1/2-финална двойка между Бразилия и Италия.

България пък остава в битката за бронзовите медали и ще срещне загубилия от другата двойка от полуфиналите.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
2
 
4
 
! Отговори
до 248 преди 11 години
Мисля, че проблемът е умствено затъмнение и то не е в сайта, в случая.
229
2
 
6
 
! Отговори
Европеец преди 11 години
Че какво имаме общо с анадолските *** тада пишат за тях????Бегайте в Шалвария ,като искате да четете за тях!!!!
228
3
 
8
 
! Отговори
rument преди 11 години
Бориха се като лъвове,евала им правя на момчетата,и се гордея с тях,аз лично съм пипал топка,и все още я пипам,ще играя в ЛВЛ и много се радвам че ще мога играя любимата игра.
227
4
 
23
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Сигурен съм ,че 85 % от пишещите не са "пипали"топка ,но изказват" компетентни"мнения. Те са ,които разбират от геополитика ,от газови доставки ,от атомна енергетика -изобщо енциклопедисти.Истината е една- браво на момчетата . Бяха превъзходни. Трябва да се гордеем с тях.
226
6
 
2
 
! Отговори
ПРОЩАВАЙТЕ преди 11 години
ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ЩАНГИ В ТУРЦИЯ
225
11
 
3
 
! Отговори
българска работа преди 11 години
Те и за световното по щанги в Турция нищо не писаха като видяха колко много медали спечелиха турците ! "Спортните новини в сайта трябвало да отразяват само това ,което ни носи гордост" , БРЕЕ !!!
224
11
 
6
 
! Отговори
ТУРКИНИТЕ преди 11 години
Аслъ Чакър Алптекин и Гамзе Булут вчера спечелиха златото и среброто по лека атлетика на 1500м.
223
3
 
5
 
! Отговори
до 253 преди 11 години
Абе това е олимпиада бе ! Особено за призьорите трябва да се пише ,независимо дали са българи или не ! Кво сте станали да ми опявате ,че трябва да се пишат само неща ,които ви "изпълвали с гордост"! ТОВА Е ОЛИМПИАДА ,ТРЯБВА ДА СЕ ПИШАТ ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ , А ЗА МЕДАЛИСТИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
222
4
 
3
 
! Отговори
До 249 преди 11 години
Дори и специализитаните спортни издания не могат да обхванат всичко.А,че туркини взеха 1 и 2 място /да им е честито/ не ме изпълва с гордост.
221
10
 
3
 
! Отговори
ЗЛОБА преди 11 години
За Ю. Болт и К. Луис могат да пишат въпреки ,че не са българи !!!! Просто не пишат за успеха на туркините ,от злоба ! Браво на момичетата ,злато и сребро ! А шампионката между другото е и европейска шампионка ! Браво ,талантливи туркини !
220
1
 
4
 
! Отговори
до 249 преди 11 години
Не си прав ! Особено на олимпиада трябва да се съобщава за резултатите от всичките спортове ,независимо дали има наш участник или не !
219
6
 
15
 
! Отговори
До 248 преди 11 години
Ние,българите,искаме да научим от тоя сайт за участието на нашите спортисти.А ти ако искаш да знаеш за хокей на трева,синхронно плуване или участие на чужди спортисти,търси турски сайтове,
218
10
 
3
 
! Отговори
инф. затъмнение преди 11 години
Има информационно затъмнение в този сайт ,не се съобщава всичко около олимпиадата ! Вчера в дисциплината 1500 м. по лека атлетика ,две туркини спечелиха и златото и среброто ! Аслъ Чакър Алптекин е шампионка с резултат 4:10.23 , а на второ място е Гамзе Булут с 4:10.40
217
4
 
0
 
! Отговори
choko bokov преди 11 години
aiiide pak si nakupiha apartamenti po moreto i laskavi koli nashte momcheta,ot martin stoev nasam vse e na smetkata na bratushkite,vzieha parata i izbiagaha pak stana rabotata
216
0
 
13
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Никак не е малко да достигнеш полуфинал на олимпиада ,браво на момчетата ! Можеха и да победят ,но направиха много лоши начални удари ,при които топката не преминаваше от другата страна ! Мисля ,че само с последният гейм тези лоши сервиси бяха 7 или 8 !
215
0
 
12
 
! Отговори
мммМММ преди 11 години
ДОБРЕ СЕ ПРЕДСТАВИХА МОМЧЕТАТА НЕ ГИ ОБВИНЯВАЙТЕ АКО СЕ СПЛОТЯТ НА СЛЕДВАЩАТА ОЛИМПИАДА ЩЕ СА МНОГО НАПРЕД НО.......АКО САШО ЙОВКОВ ПО МАЛКО ПРИКАЗВА ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ТОЙ НЕ СПРЯ ДА КАЗВА ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА БИЛ В ЗАЛАТА ЧЕ ПРЕМИЕРА НЕЗНАМ СИ КАКВО АЗ ГЛЕДАМ С ИЗКЛЮЧЕН ГОВОР ЗАЩОТО ТОВА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ИНТЕРЕСУВАТ МЕ САМО ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ
214
5
 
4
 
! Отговори
Анти-стадното преди 11 години
Би било прекрасно победителят от този мач да бе българския отбор. Само че нямаше как да стане. Опитите да бъдат замазани проблемите, разяждащи БГ волейбола не се получиха.Не може всеки да дърпа чергата към себе си и да се получи отбор. Със старши треньор, който не знае какво да каже на момчетата; без някои от най-опитните играчи, без да има достатъчно време за сработване между играчите...На НС е написано "Съединението прави силата", ама кой го чете, а още повече кой го следва..
213
2
 
1
 
! Отговори
До БЪЛГАРИН преди 11 години
Някои *** ,ти какъв мислиш.
212
2
 
6
 
! Отговори
евала преди 11 години
ewala na momcite....поне показаха че не са ***,и че парите и други неангажиращи работи не са им в главите,и нека Казииски се засрами,защото беше нужен на тия озлобени момчета,който искаха да късат...Евала българи,показахте че поне тук там още се плашат от нас...
211
2
 
7
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ти какъв си бе твойта мама!!!!!!

Спонсорирани публикации