Лондон се подготвя за закриването на Олимпиада 2012

Джордж Майкъл, Спайс Гърлс, Пинк Флойд и Ху на "Симфония от британската музика"
12 авг 2012 19:46, Петя Славова
100
Лондон се подготвя за закриването на Олимпиада 2012
Снимка: Reuters

Тази вечер е закриването на Олимпиада 2012 в Лондон.

Сред музикантите, които ще сложат финал на голямото събитие са британците от група "Мюс", автор на официалния химн на Олимпиада 2012 -  "Survival". Те ще бъдат последвани от "Спайс гърлс", "Пинк Флойд" и "Ху", съобщи БНТ, позовавайки се на британските медии.

Шоуто е озаглавено "Симфония от британската музика" и е под режисурата на Ким Гевин.

Очаква се още на сцената да излезе Джордж Майкъл, който са финала на Олимпиадата ще отбележи завръщането си на музикалния свят, след като в края на миналата година бе на косъм от смъртта, пише в. "Дейли експрес".

Самият изпълнител е потвърдил на страницата си в Туитър своето участие.

Над 4000 души ще участват в организирането на "Симфония от британската музика". Спектакълът ще се състои на главния олимпийски стадион. Останалите подробности се пазят в тайна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
10
 
! Отговори
до загорелия преди 11 години
Ами животът не е само пълен хладилник и чалга купони. Има и такива понятия като национален дух, гордост, признание, чест... Имаше...
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я ама и такава ли имаше? Ние явно не сме участвали
13
5
 
13
 
! Отговори
Moody's преди 11 години
Да Закриват цирка,че нашите се прибраха с пос*ани дирници...
12
4
 
3
 
! Отговори
Georgi Petkov преди 11 години
Mnogo me e qd...hubava naciq sme...sposobna ...no prosto ne si vqrvame...ne si povqrvahme che e vazmojno edna malka Balgariika da otnese vsichki v edin tolkova seriozen sport kato voleibola...i vse pak EVALA MOMCHETA!!!
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази Олимпиада започна по най-добрия начин за България - англичаните скроиха шапка на Батето, и виновен или не той изгоря и ние трябваше да го заменим.Колкото и симпатичен да ми е като човек, той вече не ставаше за новата ситуация и се движеше по инерцията от комунизма, да не говорим за останалото (не подобава да се говори така за покойник).Обаче ние пропиляхме и този шанс по типично български начин - вместо да назначим на това място един интелигентен, знаещ човек от спортните среди, ние започнахме пак с раздаване на длъжности по заслуги.Назначението на Стефка Костадинова е една от най-големите грешки на българския спорт - доводите, че тя била на времето рекордьор и шампион не я прави управленец, момичето освен слабо развитият си интелект беше обвързана с мафията последните години. Защо такива хора първо не се докажат като треньори, да направят няколко шампиона и след това да се изкачат по стълбата.На нашият спорт липсват личности като Генерал Стойчев - човек приеман от обществото, спортистите, чист и най-важното умеещ да приложи световната практика и нас.Не ми се говори пък и за многото платени статии и драскачи, които искаха да направят герои някои посредствени спортисти, с една цел да си осигурят финансиране за следващите 4 години и реклами.
10
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При демокрацията никакъв спорт, само допинг скандали и чалга.
9
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
23 години демокрация бяха достатъчни да се съсипе всичко ценно останало от комунизма в това число и спорта.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Закриването прилича на шоуто за Британските музикални награди.
7
6
 
12
 
! Отговори
Олимпо-Катастрофа преди 11 години
След като министрите ни се чустват като олимпийски богове, нормално е да сме толкова незапомнено зле !Спорт няма, но има спортно министерство, оядени федерации !ОСТАВКА за Свилен Нейков и всички ръководства на федерациите без Йордан Йовчев !!!
6
2
 
12
 
! Отговори
men преди 11 години
Когато спортистите ни са като манекени, които само се интересуват да се показват по корици на списания и да пият по нощни клубове, така ще е!
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както обикновенно и в тази олимпиада *** са лидери в бягането, а белите в стрелбата.
4
7
 
5
 
! Отговори
SS преди 11 години
Това е единственото нещо което ще гледам от тази олимпиада.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очевидно е ,че продадоха медалите нашите волейболисти,ама какво да правят момчетата не зависи от тях . ПОСЛЕ ПИТАМЕ ЗАЩО КАЗИЙСКИ НАПУСНА!
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България ще си бъде България ,държавата не е виновна виновна е политиката на онези отгоре и онези над тях и над тях. И най вече на онези които не познаваме!
1
6
 
36
 
! Отговори
11 преди 11 години
Най-унизителната и слаба Олимпиада, която някога България е имала... Спортът ни почти удари дъното, а след 4 години ще го ударим дъното в Рио, когато ще се върнем с точно 0 медала...

Спонсорирани публикации