Стойчо Младенов резна парите в ЦСКА с 30%

Санкцията не е заради загубата с 0:1 от Литекс, а за неспазване на тактическите указания
Обновена: 15 авг 2012 12:03 | 15 авг 2012 12:02, Георги Пешев
4
Стойчо Младенов резна парите в ЦСКА с 30%
Стойчо Младенов наложи глоби в ЦСКА. Снимка: Булфото

Футболистите на ЦСКА са отнесли глоби от по 30% от месечните си възнаграждения. По-интересното в случая е, че санкцията не е заради загубата с 0:1 от Литекс, а за неспазване на тактическите указания по време на двубоя срещу "оранжевите".

Заради наказание Стойчо Младенов изгледа мача от трибуните, а на пистата бе Анатоли Нанков. Именно Екзекутора на Ливърпул обаче е наложил глобите, тъй като изобщо не е останал доволен от видяното.

Финансовото наказание има и за цел да мотивира играчите на ЦСКА да се представят по-добре в предстоящия мач. Както е известно, "червените" гостуват в неделя на Черноморец.

В същото време капитанът на ЦСКА Тодор Янчев сподели, че явно никой не брои отбора за жив. Халфът разкри, че преди двубоя с Литекс никой не му е звъннал да пожелае успех, като дори шефовете са се покрили. Янчев открито изрази и недоволството си от селекцията.

"Разберете, тежко е. Не само на вас. На мен също ми е много болно. Проблемите са много. Селекцията? Не я ли виждате? Какъв е този ляв бек, който постоянно ангажира един от нас да му покрива гърба".

"Той не знае къде се намира. Излизаме в първи шампионатен мач, а никой не се обади да пожелае успех. Преди време телефонът ми прегряваше".

"Сега сектор "Г" е разделен. Не усещаме същата подкрепа. Дажe и от шефовете никой не се обади. Не знам как ще я караме занапред", коментира Тошко Янчев.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ЦСКАСтойчо Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
22 преди 11 години
А неговите? Неговите мангизи остават ли си? Или той няма нищо общо с отбора? Егати мъжкара!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
следва: Б-група
2
0
 
3
 
! Отговори
lll преди 11 години
Това е модерната тояга. А кучето скача според нея.Някакви 19-20 годишни сополанковци ще ми се разхождат с С-класи посред нощ, ще дават интервюта колко чалгарка били изклатили и ще се правят на велики, ай сиктир бе!
1
2
 
2
 
! Отговори
Както е тръгнало преди 11 години
няма да останат футболисти в ЦСКА-жалко !!! Не зная какви заплати вземат футболистите, но заради една загуба веднага да ги санкционират с 30% от заплатата е несириозно!!!