ЦСКА с антирекорди при Стойчо Младенов

За първи път ЦСКА не успява да стигне до победата в 2 поредни мача в едно първенство
Обновена: 21 авг 2012 15:49 | 21 авг 2012 15:49, Георги Пешев
10
ЦСКА с антирекорди при Стойчо Младенов
Снимка: Булфото

За първи път ЦСКА не успява да стигне до победата в два поредни мача в едно първенство под ръководството на Стойчо Младенов.

Както е известно, "армейците" загубиха в първия кръг на "А" група от Литекс с 0:1, а във втория направиха 1:1 с Черноморец в Бургас.

В същото време, за първи път през новия век ЦСКА не направи нито една смяна в мач от "А" група.

"Армейците" завършиха срещата с "акулите" със стартовия си състав, като за последно такова нещо се случва на тима през 1999 година.

Тогава ЦСКА отново има проблеми с картотекирането на футболисти и записва само двама полеви играчи в тимовия си лист, при това отново в мач в Бургас, но срещу Нефтохимик.

За първи път през новия век футболист на ЦСКА не успява да вкара гол за първенство в първите два кръга - попадението срещу Черноморец бе автогол на Траян Дянков.

За последно това се случва през сезон 1998/1999 година, когато "армейците" губят с 0:3 от Нефтохимик на старта, а седмица след това претърпяват и поражение от Левски с 0:2.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЦСКАСтойчо Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подуенци да си погледнат великите тренери, голмайстори-бижутери несполучили кметове, пияндета, нескопосните си загуби в Европа. Има за какво да се замислят. Да стоят в с. Подуене и да пасат добитъка на ливадата Герена. Скоро ще се вдигне ограда около селото им и ще се въведе визов режим за влизане в София и страната.
8
3
 
3
 
! Отговори
do 5 преди 11 години
Много си ***! ЦСКА, не загуби. Завърши 2 мача на равно, а подуене губи абсолютнио всяка година.
7
2
 
3
 
! Отговори
кк преди 11 години
Синьото БФС успя да унищожи ЦСКА. Лощото е че унищожи и футбола в България. С тази политика на толериране на "отбора на народа" дълги години ще участваме в международните футболни форуми , само като зрители. Футбол в България няма и няма да има.
6
3
 
5
 
! Отговори
Младен-off преди 11 години
Фен съм на ЦСКА от както се помня. Стойчо за мен е провален тренер и много силно се надявам да не станем пак за смях в Европа. С тази си игра сме много, много далеч от това, което например показа Левски преди 5 години. Дано вземем добро попълнения, понеже Мораеш едва ли ще задържим и постигнем нещо поне за купата на УЕФА. Пак казвам, на този тренер аз вяра нямам никаква, за съжаление. Прекалено много глупости изговори напоследък.
5
3
 
3
 
! Отговори
ЦСКА значи срам преди 11 години
Словенското футболно джудже и пълен дебютант в Европа Мура, разкри напълно "титаничния" ЦСКА, който отдавна е стигнал дъното на европейския футбол - два пъти под ред е последен на 48 място в турнира за ЛЕ . Това очевидно е най-големият срам за български футболен отбор на международното поле.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тройчо
3
5
 
17
 
! Отговори
Стойчо Младенов преди 11 години
Виновни са Бойко Борисов Симеон Дянков Сашо Диков професор Вучков Слави Трифонов Жозе Мауриньо Жерар Пике и Чарли Шийн!!И Гонзо е виновен!!Аз съм най-добрия треньор на света!!И всички съдии са виновни!!
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не харесвам Сточйо Младенов, но...в случая с мачовете срещу Литекс и Черноморец, той няма вина. Виновни са само алчните мутри от "Титан", които *** тотално положението в отбора.
1
5
 
15
 
! Отговори
chach преди 11 години
kolko rekordi gi chakat o6te.